108

оффффф

преди 2 години

Миче,бегом да спиш у вас ,че не мога да те гледам !

107

Баба Зайка

преди 2 години

Тея па за нищо не са виновни или отговорни баси. Иначе доста неприятна бабка

106

Петърчо

преди 2 години

Ама хич не е на ИТН вината много ясно. Вината е на "суверена" че не даде на Слави да се намести удобно във властта и да управлява както си пожелае. Затова сега Славчо няма нищо против да се харчат парите на суверена за нови избори. Че не е глупав той да плати сметката като може суверена да се погрижи за тази малка дреболия. Малка дреболия защото Славчо обвинява че не били чак толкова много парите както казал Б.Б. нищо че и да е така това не променя факта че парите са много и не са на Славчо.

105

Анонимен

преди 2 години

Дърт вампир. Отивай да правиш компания на Мая, *** и танчето Дончева! Лъжете тъпия народ!

104

Спеца

преди 2 години

Не е вярно , че партия "Слави шоу" нямала вина!Напротив , ако не бяха генетичните увреждания на Славчо , че той е десен, паралия и не може да бъде заедно в гласуване с леви босяци , нещата щяха да имат друг завършек!

103

Анонимен

преди 2 години

Тая дърта пастърма ме нави да гласувам за ГЕРБ

102

Партията ИТН била..

преди 2 години

млада и модерна . . . Ало вие да не сте манекенки от модно ревю....Ако имате предвид онзи с бръснатата глава и статуировки по шията може и да сте моерна, но чалгарска !

101

хахо

преди 2 години

тая въобще не трябва да я коментираме какво търси там никои не знае , няма ли внуци или някаква градинка да си изкара дните спокоино и мирно . на неино място да бяха набутали ванката поне да се посмеем от сърце между другото тои може би щеше да е наи ка4ественият им депутат

100

Анонимен

преди 2 години

Права сте, г-жо Зайкова: ИТН по принцип не е организция,а някакво натрупване на хора, които и не помислиха да стават нормална партия. Вината е в Тошко Й, но нея трябва да носят всички тези пишман политици -гъдулари, виолисти, сценаристи, които се подиграха с електората си. Селянката от Крушовица пък надроби попарата в БСП, разгони виновни и невиновни, направи един тюрлю гювеч и остави ИБ и НС да чистят стореното жълтокафяво от нея.

99

Гражданин

преди 2 години

Виуната не е само на ИТН,а и на всички други ***,които влетяха в парламента :))) Ха дано отсега нататък го гледате тоя Парламент само на ... снимки !!!

98

Анонимен

преди 2 години

СУВЕРЕНЕ!Наближава 18 часа-време да се помолим за нашия господ-бог Станиславчо кукундолски.Сега е много зает.Пише гениален труд -"Няма ляво,няма дясно,няма среда.Всичко е отживелица и трябва да бъде изчегъртано!" ще се казва.Освен това изчегъртването на магистралите се оказва трудна работа.Има проблем и със суверена.Според самочувствието му за него са гласували около пет милиона.Според самочувствието на М.М. обаче за нея са гласували около шест милиона.Дано машините оправят сметките!

97

пророк

преди 2 години

Цола Драгойчева

96

Анонимен

преди 2 години

А защо Слaвyца дори не каза поне едно благодаря на наивниците гласували за него? Или са му дръжни на цървyлa?

95

Анонимен

преди 2 години

Да бе,да! А на кого тогава?Вината да я поеме сладкодумната и несъстояла се добра "орисница" Зайкова!Даже правилно е да се каже "ориЗница" :-))

94

noname

преди 2 години

Всеки, който е изпаднал от някоя партия или не е успял да се добере до позиция с облаги е в ИТН. Нужна е промяна, но не това са хората за тази цел.

93

НОВО ПЕТ

преди 2 години

Явно Борисов малко ви тресна

92

Анонимен

преди 2 години

Абе стара, ама запазена баба. На Сливчо лигите му текат по нея. Без чене е магьосница.

91

Меди доганов

преди 2 години

Принципа в народното събрание е като при нас турците - куцо, кьораво, сакато, бройката е злато.!.

90

Баба Мика

преди 2 години

Като гледам тия новите демократчета, Бойко е направо професор

89

Баба Мика

преди 2 години

То Борисов толкова ни бие на избори,че вече се ошашавихме кой, кой е....и в парламента не знаехме на кой свет сме