28

Анонимен

преди 3 години

Не са виновни от Няма такава държава, виновен е страха им да поемат политическа отговорност за да управляват държавата, което те не могат да го направят.

27

До 20

преди 3 години

Стига бе. Снощи по телевизията новите ги обвиниха, че не са актуализирани бюджета с нови заемиКой ви пише опорките на чалгопитеците

26

Анонимен

преди 3 години

А тогава защо да гласуваме за вас? Ще поемете властта и отговорност само с пълно мнозинство ли? Това изглежда трудно постижимо, даже невъзможно. А , ако се случи няма да има резултати понеже няма оставени в бюджета 100 трилиона? С ДБ ще има ли коалиция поне? Някакви отговори ще има ли или само интервюта пред избрани журналисти и пред Тошко Йорданов?

25

2луп

преди 3 години

Важното е, че разбиха статуквото и тиквата се усра от страх. Сега Радев ще нареди служебно правителство, което ще вкара в затвора най-големият крадец ражда се някога по тези земи.

24

Анонимен

преди 3 години

Разбирам желанието да ни оправите, но пари откъде ще вземете, от Божков и Василев ли - щото и аз искам да раздам, но няма от къде да взема.

23

Анонимен

преди 3 години

ПРИРОДА НЕ ПАЗВОЛЯВА на Хора с малко сиво вещество да управляватстава върос така с цигулката батко така на ухото тайсън кючек да ти изсвиря

22

Ганди

преди 3 години

Новата Цола Драгойчева,браво на Слафчо

21

пияница мистик

преди 3 години

""ИТН е млада и модерна партия."===Да, виждам от снимката. И ти като депутат от чалга партията ИТН също си млада и модерна :)))

20

Таня

преди 3 години

И тази 80 годишна се опитва да ни прави на ***.Срамота

19

АнонимеН

преди 3 години

МАСОВО ГЛАСУВА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ СРЕЩУ ГЕРБ КОИТО НАБУТАХА БЪЛГАРИЯ В 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ)НЯМА ГО-ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ !

18

Щерю

преди 3 години

Юдо-комунистите като са на власт - бедност и мизерия за народа! Като са в опозиция, все струната на съжалението дърпат: - Ох, колко клети сме! Ох, колко зле сме! Ох, колко са лоши тия, които са на власт! Никога не израстват от ченгесарските си номера и съденето морала на хората! - Защо не искат да разберат, че проклетите - това са си самите те?!

17

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, ДПС, БСП, ПДАДОХА РЪКА НА СЛАВИ ДА НАПРАВИ ПРАВОТЕЛСТВОНО ТОЙ ГИ СРИТА И ТРИТЕ

16

Анонимен

преди 3 години

Виновни са комунистите и 45 години руски ботуш!

15

Заев

преди 3 години

Герб нямат алтернатива реално.Иначе мутрите и чалгарите вземат властта...

14

Анонимен

преди 3 години

Мъдрата баба Зайка

13

Реалист

преди 3 години

До 2. И как го видя това отърваване? Като този жалък и смешен парламент си отиде скоропостижно след само един месец и идват нови избори, на които ГЕРБ пак ще е първи.

12

101

преди 3 години

Баба Зика

11

36322

преди 3 години

След 2 месеца българите трябва да се стегнат и да гласуват масово. По-високата избирателна активност предотвратява фалшификациите, но по-важно още повече ще намали процентите на ГЕРБ. ГЕРБ и ДПС печелят от слаба избирателна активност. Започнатото от краткото народно събрание постави началото на възстановяването на парламентаризма - решаващо условие за върховенство на зокона и демокрацията.

10

Митака

преди 3 години

Мика Зайкова е експерт и достоен човек, но в тази група не пасва.Пенсионерите имат нужда се продължат допълните 50лв, но за да се дават пари, трябва първо правителство за да каже от къде ще ги вземе - заем ли, от друго място ли, ще намали контрабанда и т.н. и тогава вече може да се раздават. Иначе само се решава да се дадат, но не знае кой, как и т.н.

9

Панагюрище

преди 3 години

Да бе да!!!