68

Киро Рамбото

преди 3 години

Тая се взе насериозно. До онзи ден никой не я беше чувал, сега се взе за фактор. В действителност, никой не е гласувал за нея, а за станислави.

67

русенец

преди 3 години

До OMG_LuckerБраво, най-сетне някой го каза. В нощта на изборите имаше интурвю с един българин в Канада. Той каза че обича България, но не живее тук отдавна. Някога като се пенсионира щял да се върне. И този човек спомена - защо аз да определям кой да управлява България? Все едно някой от България да ми каже как да изхарча заплатата, изработена в Канада, как да си боядисам стаите в къщата, как да я обзаведа. Право да гласуват имат тези, които наистина живеят и си плащат данъците в България

66

Анонимен

преди 3 години

Вината си е изцяло на Баце ако беше толкова добър и обичан щеше да има мнозиство и щеше да не е зависим от всеки...

65

Анонимен

преди 3 години

Приятел ме увещаваше, че Бойкикев не е виновен за кърваво-червеното си потекло и семейните му връзки с Доган, Маджо и Прокопиев, защото не може да си избере роднините и семейните приятели. Атанасов не бил точно прокурор а нещо подобно, Дончева не била точно адвокат на Мултигруп, Чалгаря не бил 20 г. е шут на мутрите и не е опростачи 2 поколения българи, Мая не е стара комуно-мутракеса защото живели в "такова време" и се борели срещу Герб и Борисов. Е, да, ама не, не им вЕрвам...

64

Тома

преди 3 години

"Наше решение е ние да не се явяваме на платените предизборни дебати. Не мислете, че някой ни разпорежда."Аз пък продължавам да си мисля че са им забранили да говорят по същество за да не се издадат какви кухи *** са.

63

женица

преди 3 години

Милата женица. Повтаря опорни точки, без да разбира. Защо бизнес кръговете или мафията около една една партия, да са по-добри от тези около другата???С отрицанието на другите, българите никога няма да заживеят по-добре. Затова хората казват, че съединението е силата, а при нас се оказва само лозунг.Заедно ГЕРБ и ИТН, а защо не и БСП/части от нея, биха се преборили наистина с престъпността, вкл., корупцията. А сега, един срещу друг са само маши в ръцете на олигарсите и други мафиоти

62

КОКО

преди 3 години

Кой народ няма пари.Я се огледайте. Само мързеливите нямат но те и не таботят и не учат и нищо не правят. Който го мързи да работи и да учи, мие чинии, бърше зад..ци или бере ягоди на запад. Що не имигрирате на изток бе? Я по добре си стойте там където ви е мястото. И тая изкуфяла бабка какво натрави през съзнателния си живот, че сега се пъне да ни поучава. Марш в канала на историята...

61

Анонимен

преди 3 години

От Млада женица до дърта кукувица все с Празна Главицате за това се обичт сродни душици

60

Анонимен

преди 3 години

На крива чалгарска ракета Космоса и пречи.

59

Анонимен

преди 3 години

Е това не можете, онова не трябва, третото не бива, е какво тогава. За какво беше целия напън.Зор, зор за алтернатива, накрая само със зяенето си останахте. Или искате мнозинство от 241 депутати!!!

58

отровна гад

преди 3 години

Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи!Сами си прецакахте 45-ия, а в 46-ия може изобщо да не влезете!Сигурни са само ГЕРБ, ДПС и БСП - всички останали сте временни дюрекси на Румен Радев!

57

Анонимен

преди 3 години

Голям бокклукк влезе в това НС.Чалгарите шутове искаха да влязат само 10 души сценаристи да пишат сценарии и парламентарни смешки.Те влязоха цели 50 анонимника некадърници, от които самите те се срамуват.Не гласувайте толкова много за Тошкослави.Не вкарвайте задния пълнеж от листите на Тошкослави.

56

отровна гад

преди 3 години

За краткия живот на 45-ия парламент са виновни дюрексите на генерал !

55

payak

преди 3 години

Голема е! Баба Мика е най-добрата. Жива и здрава да е да влезе и в новия парламент и пак да бие звънеца. По-дърти от нея едва ли ще има. Направо да я правят председател. Макар че тя е като работничка многомашинничка може и премиер да стане и три-четири министерства да върти.

54

Georgiev

преди 3 години

ИТН показаха колко могат в политиката, т.е. нищо. Въздух под налягане. Не защитавам и ГЕРБ. Но Слави = Бойко по много параграфи.

53

АнонимеН

преди 3 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ НА НОВИТЕ ИЗБОРИ!!!ДЪЛГ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не става въпрос и за нечия "вина". Така е разпределил избирателят гласовете си, че в своята съвкупност са неработещи като цяло. За това КРБ си има процедура. Тя си се спазва. Не виждам някакви проблеми в тази връзка до тук.

51

Литера

преди 3 години

"Хубави хора" и "Нови протестъри" са антоними!

50

Каун Грипенов

преди 3 години

Чета *** анти-герб тролчета и недоумявам, ти ГЕРБ ще изчегъртват, пък се съмняват, че ще бъдат пак първи. Та беше корпоративен,да ромите само гласували за ГЕРБ, ту вота бил манипулиран с мъртви души. Все някой е виновен, че ГЕРБ десет пъти ги бие като маче у дорек. Жалки сте,и с и без машини пак ГЕРБ ще е първи,а вие си чегъртайте.

49

Анонимен

преди 3 години

Вие, госпожо ,която казахте, че сме на последно място по доходи в Европа, Вие къде бяхте през всичките тези години? Не бяхте ли икономически експерт при КТ"Подкрепа"? Защо допуснахте да останем с най-ниски заплати и пенсии?!! Къде бяхте Вие в периода 1990 - 2009 г., преди ГЕРБ да се появи на политическата сцена? Защо допуснахте по времето на Костов майка ми да вземе мизерна пенсия при 40 г. тр. стаж - 2 категория?! Защо, бабке?