179

НОВО ПЕТ

преди 3 години

БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ТАЯ ГОДИНА ЩЕ ГРИЗНАТ ДРЪВЦЕТО...С ХОТЕЛИТЕ СИ ПО МОРЕТО

178

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ГАДНО Е В ГЪРЦИЯ ДА ПОЧИВАТ БЪЛГАРИ МИЗЕРНИЦИ....

177

Shark

преди 3 години

Никакви туристи да нямате! Като застроихте морето и унищожихте всичко, така ще е, ще стоите без туристи. Тъкмо ще мога да ида спокойно на плажа с кучето, без да ме гледат сърдито разни лелки, или изпълзели от някое село млади семейства със селяндурски манталитет и претенции, че кучето ми може да изяде невъзпитания им отрок.

176

Реалист

преди 3 години

"Само че точно тези шушляци не могат да проумеят,че за добро или лошо точно туризма генерира повече от 20 % от БВП"От тия 20%, руските туристи са около 7%, и повечето са в собствени имоти, така че едва ли може да им препишем повече от 5%. Колкото по-бързо го разкараме, толкова по-малко взривени складове ще има, отровени хора, и корупционни сделки. Руснаците са вредни за България и всяка една друга европейска държава. Гоненето на дипломати вече започна. Време е да спуснем и желязната завеса.

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231В БГ требва да си мутра с политически чадър иначе не стават работите :( Това ни е 30 г. модел, нещо средно между комунизъм и мутра-чалгаджийство :)) Освен руснаците които притежават имоти явно забравихте "братята" евреи, те държат не само имоти ами и молове, колцентрове, кооперации и т.н.... ама тех никой не смее да ги пипне, не са от нашите :))

174

Вилхелм Фон Канарис

преди 3 години

КАЛЛИСПЕРА..ДОБРО ПОЖАЛОВАТ , РУССКИЕ ДРУЗИЯ И ТАВАРИШЧИ !ГРЕЦИЮ ЛЮБЛЮ РОССИИ И ВАМ ТОЖЕ !АБВЕРА СЪЩО ВИ ОБИЧАШЕ МНОГО ЕДНО ВРЕМЕ .

173

Анонимен

преди 3 години

Аз като българин се възмущавам, че цялото ни черноморие се презастроява, за да се продава на чужденци - руснаци, румънци, турци.., а със семейството ми трябва да търсим спокойствие в Гърция. Големя грях на политиците след прехода е разграбването и разпродаването на България. Нацията ни се стопява, а държавата ни затъва :-х

172

Един

преди 3 години

И колко точно военни бази трябва да бъдат построени от руснаците по Черноморието, че да ни светне лампичката? Базата на Лукойл, абсолютно некотролиран достъп по море към България. Могат да доставят и изнесат каквото си искат. Руска охрана, няма достъп на официалните власти. Базата "Камчия", замаскирана като почина станция. Руски знамена навсякъде, комплекси по-големи от зала Армеец, всичко е празно. Базата "Росенец", всички незаконно, без достъп на официалните власти. Кога ще ни стане ясно?!

171

ти да видиш

преди 3 години

Айде всички русоФоби и кравароФили да ръкопляскат с ръце и крака-бравооооооо,най-накрая се оттърваме от всичко руско,ние сме "демократи',бъдещи американци,ако ще това да е сметка на туризма.Само че точно тези шушляци не могат да проумеят,че за добро или лошо точно туризма генерира повече от 20 % от БВП на страната,а това за бедна и корумпирана в "дъното на душата си" държава е от изключително важно значение.Но важното е че се "приближаваме до мечтаната Кравария....

170

Пич

преди 3 години

Спирайте визите. Да не могат да си посещават имотите, а само да плащат данъци. Да видим колко ще издържат преди да започнат да продават. Изкупуването на Черноморието от руснаците трябва да бъде преустановена спешно. Почти със 100% сигурност базите, които изкупиха се използват от ГРУ. Разходете се например около руската база "Камчия". Там си е руска територия. Огромен комплекс, който седи празен. Няма нищо наоколо, всичко е спряно, че да им е спокойно на руснаците. Това е военна база.

169

Анонимен

преди 3 години

Бойко, тъй като за последно не се ли сети да им гласува пожизнени помощи? Да не се мъчат с черен хайвер без шампанско.

168

Ам гъл

преди 3 години

Хорица проблемите са чисто Политически. В момента на България се гледа като Военна зона. Постоянно се обявява колко кораба и военни на НАТО и САЩ ще има колко ще Умрат при евентуален военен конфликт та за това другите Държави от ЕС и Русия не пускат свойте поданици в България за да не рискуват живота им но не го Изтъкват като Причина.Стига интриги с "Ваксини" и т. н. България в момента е Врящ Котел пълен с Дяволчета.

167

Тегаво

преди 3 години

Лично аз и предполагам всеки себеуважаващ се Българин , ходи на почивка в китни малки семейни хотелчета , с хубава кухня и разумни цени !!! Големите мутренски , депутатски хотели ...тип мегаполис...и бетон навсякъде...не заслужават внимание...!!!Жалко за хората които работят там ....

166

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали, миналата година на юг беше най-силния сезон. Това, че в измислените хотели в Слънчака няма туристи, да се замислят защо.

165

Анонимен

преди 3 години

Джуджу научили от куде е произлязъл македонския език :) Или цял живот ще го караме на слухове. Хич не обичат да учат история там :) Неуки ама с големи претенции иначе

164

Че Гобара

преди 3 години

Колкото по-малко руснаци, толкова по-добре. Това не са туристи, това е руска диверсия. Както изкупуват бизнес и имоти в София, така изкупуват и Черноморието. Туристите от Украйна дори са повече от руснаците. НЕ създавайте изкуствени проблеми. Нямаме проблем с липсата на руски туристи. Спешно трябва да им се отнемат имотите и да им бъде забранено да купуват в България. Това е въпрос от национално значение и касае националната сигурност на България.

163

Анонимен

преди 3 години

Активно рекламирам на бившите си колеги от Русия почивки в Гърция, поради няколко причини:1.Политически - нали руснаците са врагове на пропадналата ни държава.2.Икономически - за същите пари ще си изкарат не по-лошо.3.Социални - да не пълнят гушите на мутрите в БГ.

162

Анонимен

преди 3 години

С каква гордост говорят някой,че ходят да ск дават парите в чужда държава. А после чакат вдигане на стандарта и условия. Що за неграмотен трябва да си :))) Мисли си,че гърците умират за него. Истината е че ходите в най бедните места на Гърция... чукарлаци и поляни. Всипко на юг е окупирано от Англичани и богати Европейци

161

Пич

преди 3 години

Руските туристи са 7% от всички туристи. Хайде да поспрем малко с истерията, а? Много лесно може да бъде компенсирана липсата на мужиците, просто трябва силна маркетингова стратегия за европейски туристи. Руснаците купуват имоти на гео-политически принцип, като им отпускат изгодни заеми. Идеята е да се изкупи Черноморието съвсем легално и да се създаде руски анклав. НА много места по Черноморието се вее руското знаме. Това касае националната сигурност.

160

Херберт Фон Караянис

преди 3 години

Българите сте гладни и бедни цървулли и сиромаси...Вие не можете да си позволите да идвате в Еллада...Нямате евро за Майка Гърция .