159

Хмм

преди 3 години

А да се замислят защо българите ходят в Гърция, а не на нашето море? Случайно да им е минала тази мисъл през главите? А дали предлагат конкурентноспособен продукт спрямо Гърция, Турция и другите съседни страни? Проблемът не е в спрените полети, а в продукта, който предлагат.

158

Анонимен

преди 3 години

Българите в Гърция са като Руснаци в България. Бедни и тегави...обаче се мислещи за нещо.

157

КуКлус

преди 3 години

Смятай колко сме прости :) Иначе на парада вчера видях само руски самолети и бойна техника .......един американски автомат не видях дори .....РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ ! И сега икономиката като се разклати поради липсата на руски туристи ...пак руснаците ще са виновни , Путин , Радев и Тодор Живков ! Руснаците ни въоръжиха до зъби ......ние милиарди дадохме на американците и самолет не сме видяли нито 1 .....Бойните ни приятели :) АХахахахаааа Стадоооооо бееееее бееее

156

Анонимен

преди 3 години

Вие ако си мислите че "братята" гърци ви чакат с нетърпение значи не познавате гърци :)) Требва просто да се махнат служебните "бизнесмени", да се даде път на по предприемчиви необременени от политиката хора и ще видите резултати, ама още сме в комунизма нема как да знаем :))

155

Анонимен

преди 3 години

Как се напъват само п8яните ***. Ами момчета сърдете се на вашето войнствено джудже. Което води война с цяла Европа. Такава доктрина има,че следващите ще им тръбата десетилетия да върнат Русия към нормалните отношения с хората. Търсете си проблемите там . Не тук.

154

Ристо багеристо

преди 3 години

Кърти, товари и извозва, бетон всякакъв!

153

Некъф

преди 3 години

Последния "подводен камък" който постави мутрата рекетьор от Банкя е да разруши тотално туризма ни!

152

Кирчо

преди 3 години

Преди две години работих лятото в едно заведение край морето, собственика беше софиянец и викаше: ла.й.но да им сервирам, стига да е пържено с панировка ще го изядат туристите, че даже и бирата ще си продам на петорна цена! На ден правехме по две хиляди лева оборот от една ламаринена барака с три фритюрника и супер мизерия! Но поне си плащаше честно заплатите и си ни оставяше бакшишите, за два месеца на морето се прибрах в Стара Загора с 2000 лева в джоба и ми беше писнало от море :)

151

<><>

преди 3 години

****ната и на икономиката ....колония България не е дорасла за тия неща ......барем ще се ходи за риба по морето :) колония България не е само *** на ЕС .....колония без грам собствено мислене и интереси ! Преди служих на Ново Село ....български танкове войски БМ-и гаубици ....взривяваха полигона ....сега достъпа за българи.....ЗАБРАНЕН ! Освен ако не бачкаш към някоя строителна фирма .....Продадохме полигона краварите да правят каквото си искат ! То си е тяхна територия ....

150

Анонимен

преди 3 години

Колониятаа на рашагитее работи цял ден. Опитва се да ни настрой един срещу друг. Да плюе да храчиии. Нама да стане ***. Българина, не е толкова ***. Ще си защити отново туризма и морето. А вие си стойте в откраднатия крим. Защото и турците вече не ви искат.

149

гост

преди 3 години

Руснаците така или иначе нямаше да са много, а тези които щяха да дойдат, нямаше да оставят много. Проблема е в обезценяването на рублата, което се задълбочава още и още.

148

Анонимен

преди 3 години

аз ли да ти уговарям имаш 5 хотела и 6 плажа ми напълни си ги сумати години дереше кожиток и вода не плащаше заплати също отношение никакво е как да има

147

Анонимен

преди 3 години

На бяло море си е по добре, чисто красиво никой не ***, а вие си ходете на *** с отходните канали

146

Анонимен

преди 3 години

Претенциите си предявявайте изцяло към Барба Ганьос. Само преди няколко дни той пак се репчеше на Русия, ето ги и резултатите. Гарантирано от ГЕРБ.

145

ХХХ

преди 3 години

Е глупости на таркалета ....нали руснаците и без друго кви били там нз по добре е да ги нямало ......нали Херо Мустафа ще кара американски туристи :) Герберастите така викаха ...."Ура че руснаците няма да идват" :) За по 20 лв така крякат и се изпускат от кеф.........Радев нали бил агент на Кремъл кво било там .....сега руснаците ще ходят в Гърция и Турция понеже тия две държави нищо не разбират от политика и от бизнес икономика и т.н. ние къде къде по ги разбираме нещата ......както всеки път

144

Анонимен

преди 3 години

Октомври- декември е времето да се гонят шпиони и да се подкрепят евроценности. Пролетта е за стягане на сезона и посрещане на първите туристи... Има си правила и който ги наруши ще стои без туристи...

143

Анонимен

преди 3 години

Русия удря дъното все повече. Няма вече контрол над България и спира на сила своите граждани да пътуват. Това е поредно показно за диктатурата там. Какво падение само. Неуспя да пусне ЮП с който да ни извива ръцете...бсп вече е слаба партия...шпионите намаляват... нвма вече обхват и беснее:)) Ще се справим и без вас Джудже:)

142

ейй

преди 3 години

До мутрата която се прави на грък:Кафето е 5 евракис и към него получаваш сладкиш и шезлонг на плажа, хахахах

141

селянин

преди 3 години

лани или полани биричка от 0,80 лв у магазино вървеше къде 15 лвдека сте тръгнали алчнотий

140

Анонимен

преди 3 години

Българските и Румънските туристи ще спасят сезона