199

Анонимен

преди 3 години

Дали е изправен пред гибел летния сезон? На кой му пука. PCR, самолет, Гърция, толкова по въпроса.

198

От Слънчака

преди 3 години

И закво изгонихме братушките ?!Всички знаем че Тиквун е много много НЕумен ,НО това което направи за да доведе до вкарването ни в черния списък е в тотален разрез с интересите на България и е углавно престъпление от общ характер вписано в НК !!!Всичко е една долна западна пропаганда!!! Как може великите Руски тайни служби да тровят наред и никой да не умира.Баф тоя новичок бре, той се оказа с по ниска смъртност от антифриза . *** как може толкова не.кадърно КГБ .

197

Tony

преди 3 години

Sezon na bezdomni kuceta ste ima...

196

Анонимен

преди 3 години

Никой не плаща за реклама на съседите, просто всеки почивал на юг, не се връща на Черноморието. Не е приятно, но алчността уби бг туризма.Защо отиваме в чужбина? Първо, не си носим кърпи и чаршафи както искат в десетките хотелчета/къщи за гости у нас и второ, паркирането не е проблем, има достатъчно безплатни паркоместа.За прясно приготвената храна и чистото море дори няма нужда да се говори.

195

Анонимен

преди 3 години

Русия е вражеска държава, така че няма значение какви укази смятат да издават в Москва. То и едни туристи от там, ум да ти зайде.

194

2Loop

преди 3 години

А туристическият бранш докато се подиграваха с българските туристи и им пробутваха нискокачествени и скъпи предложения защото чужденците били по-изгодни - нямаше проблем, така ли? Изгониха българските туристи, а сега реват за помощи.Има пазарни правила - помогнете си сами. Предложете КАЧЕСТВЕНО обслужване с нормални цени (като за чужденци) и на българите и те ще дойдат. Ние вече не ядем доматите с колците. Защо българите предпочитат да ходят в Гърция? Отговорете си на този въпрос!

193

Анонимен

преди 3 години

Хубав сезон, никакви туристи :) Вой на мутрохотелиери, кръчмари и бакшиши. Идилия!

192

ЛЯТО-о-о-о!

преди 3 години

Сезон ще има, туристи - не. Чака ни прекрасно лято. А пренебрежеието в големите курорти към нас Българите от нас Българите съм го виждал - само като чуят, че говорим на български и се мусят. Даже си подшушват "***, ***" в смисъл - "не се занимавай". Е, ами времето на тълпите по морето свърши.А външната ни политика към Русия е пагубна (не само за туризма).

191

Зелена Революция

преди 3 години

Дано един ден зелените да дойдат на власт, че да бутнат всички хотели и заведения по черноморието!!!

190

Реалист

преди 3 години

Следващата година ще си купя няколко хотела на първа линия ей така да си ги бутна.

189

k

преди 3 години

Ми направил си хотел за определено самолетен туризъм-без никакви паркоместа!Това добре.Ама някой друг трябва да ти осигури и самолетите,и логистиката им,и туристите.Както някой може да ме привлече мен-клиент от източния край на източна Европа,да ме транспортира до другия край на света-в Мексико или Южна африка да речем,да ме обслужи така,че да си дам парите с кеф-така би трябвало и нашите уж туристически босове да го правят!Не само да плачат.

188

Анонимен

преди 3 години

R.I.P Амин.

187

Мнение

преди 3 години

Абе тука на някакъв комплексиран тинейджър какво толкова му пречат руснаците не мога да разбера?Споко бе!Цяла сутрин руснаците та руснаците!И ти за другите си трета ръка "човек" не си нещо повече!

186

Анонимен

преди 3 години

Всяка година за пършивите англичани и наглите братушки има супер евтини пакети, а за нас ако има някое свободно стайче, трябва да го плащаме двойно и тройно. На чужденците винаги се мазнят, а на нас с най-противното и пренебрежително отношение. Айде фалирайте мамка ви.

185

до релист

преди 3 години

Пич,много си зле,това е вредно за здравето,казвам ти го съвсем искрено.Аз също не харесвам американците,защото тяхната политика е най-терористичната в целият свят,НО да ги мразя..не бих си приинил такъв мазохизъм да мразя нещо.А ти мразиш,защото терористите от сащ са били казали, за "взривени складове ще има, отровени хора, и корупционни сделки"...и доктори не могат да ти помогнат,вземи се в ръце докато е време.

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 245Имаха силни сезони до преди 3-4 г., цялата пасмина от Европа и Русия се изсипа по Черноморието (разбира се включвам евреите и арабите), така и не се научиха да правят туризъм за нормални хора дебилчетата бизнесмени :)) Сега като ги нема тези които идват за алкохол, дрога и леки жени ко праим ? :)) Айде вземете некое милионче помощ, че ще вземете да фалирате комсомолци такива :))

183

Анонимен

преди 3 години

Сега всички хотелиери да вземат да се оплачат на НАТО и САЩ ,и да искат компенсаций от тех,нали вчера обявиха безрезервната си помощ към нас,па може и некой да им помогне....

182

Анонимен

преди 3 години

Отварянето на България за туристи, съвсем ще съсипе икономиката ни, колкото и да е малко

181

Анонимен

преди 3 години

Какъв ли е дела на туризма в БВП?Според НСИ секторът "Търговия, ремонт на автомобили и мотоциклети; транспорт, складиране и пощи; хотелиерство и ресторантьорство" генерира 16,4% от БВП. Туризма само колко е? Може би 4% или 3%, знам ли.

180

Анонимен

преди 3 години

Всеки сезон се започва с анти българската туристическа пропаганда. Разбирасе гърци и турци плащат на продажни и лекички вестничета като това за да отбиват туристическия поток. ЯСНА РАБОТА