219

Анонимен

преди 3 години

AMI USA DA VI SPASQVA VIKAITE BLM CHERNI NA PLAJ AIDEE

218

Сашо от Варна

преди 3 години

Не ни трябват туристи да ни замърсяват Природата и да печелят само определен кръг от хора! Приоритетът ни би трябвало да бъде опазване на крехката Природа. Има вече страни които поставят квоти или не искат въобще никакви туристи!!!

217

Анонимен

преди 3 години

Правилно ли разбирам, че туризмът ни се крепи на следното:1. Едни лапачи, които са отворили едни хотели и желаят само да получават пари.2. Правителство, което се очаква да докара туристи едва ли не насила.3. Пълно игнориране на качество, цени и опити да се привлече българския турист?Не знам какво очакват тези хорица, ама аз мисля да си го преместя в другия крачол и пак да ходя на почивка в Гърция.

216

Инспектор

преди 3 години

Да! Чака го гибел.

215

Анонимен

преди 3 години

Един руснак по-лесно взима виза за турсия, отколкото за крим

214

Обективен

преди 3 години

Тя Тиквата във всяко свое изказване плюе Радев,че не взима отношение по казусите с Навални и Чехия, пък много му дреме,че българския бизнес се срива без руски туристи,той нали си има чекмедженце с кюлчета.

213

Анонимен

преди 3 години

Руските туристи вече си имат Крим, имат си Сочи и т.н , излаз на черно море и построиха плажове, така че не виждам какво имат да дирят тук. Румънците и те си имат излаз на черно море, не виждам с какво наще мутробетнонни панелки ще предложат нещо по-добре. Гърция вече си е нещо друго. Средиземно море, толкова много плажове и острови, че като тръгнеш да обикаляш си е направо кеф.

212

Анонимен

преди 3 години

Затваряй и бутай хотели! Га ядаа кифтяата ни риваа, ся ши ми ривът!

211

Асен

преди 3 години

Алчноста на хотелиерите и ресторантьорите виште до къде докараха лятната почивка на море туй лято кучетата май ще плажуват на морето

210

hui

преди 3 години

da falirat dano do edin, muahahaha

209

Анонимен

преди 3 години

Но да умреш, когато земята се отърсва от отровната си плесен, това е песен!

208

Иван

преди 3 години

Действителен случай. Реших да се прибера лятото за 1 месец от Нидерландия миналото лято и точно преди да се прибера минавам покрай една витрина на туроператор- гледам Слънчев бряг - оферта за десет дни , всичко включено - 45 евро на човек! Викам си - супер, тъкмо като се прибера ще ида. Прибрах се в България, паля колата и отивам - цена за българи - 120-140 лева на човек ! Останах 5 дни тогава, а тази година понеже имам ваксина и сертификат, ще ида на Кипър.

207

Дреме ми

преди 3 години

От 10 години поне не съм дал и една стотинка по българското черноморие. Две палатки си имам, дюшеци и газов котлон. Все още тук-там се намира по някое диво плажче. С 300 лева си изкарваме 10 вълшебни дни с децата.

206

До Анонимен

преди 3 години

Пъпчивия тинейджър, дето от сутринта плюе по руснаците не е виновен. Какво да каже момчето, като ден и нощ слуша и чете по преса и по телевизия колко е лоша Русия, как трови с новичок де що свари /нищо, че отровените не умират/, как взривява складове, как не ни била освободила от турското робство, ами руския цар искал да завладее България, как ... и т.н. и т.н. Виновни сме ние, възрастните, че позволяваме всичко това.

205

Е оставихте мутрите

преди 3 години

гладни ще напуснат България .

204

Списаревски

преди 3 години

Ей сега ще Ви обясня обстановката в две изречения. Първо - преди 20-30 години едни хора от ДС и тн изкупиха хотелите по нашето ЧМ без пари, после почнаха да леят бетон навсякъде. Второ - Българинът не *** и отиде в Гърция като видя, че един холандец, балабар със самолето и там инклузива и басейна, плаща 4 - ЧЕТИРИ ПЪТИ !!!! по-малко от нас. Ай - сиктир - страдайте сега - ама ние при вас няма да се върнем. Отиваме пак в Гърция!

203

Анонимен

преди 3 години

Никой не е гонил братушките просто им забраниха тоя сезон да излизат наа вън.Полетите за Гърция и Турция от Русия също са спрени от руската управа...

202

Анонимен

преди 3 години

От 2006 година съм в туризма по-света и у нас , и смело мога да твърдя ,че българския турист може да е достатъчен за да спаси сезона в България само трябва са се спре с мутренските номера и манталитета "Ден година храни "

201

Анонимен

преди 3 години

България е член на ЕС и НАТО не на евразийския Союз и ще почиваме където си искаме.Кеф ти Гърция и Турция и Занзибар.Бетона е за политиците и мутрите да си го ползват с кефффф.

200

ББ мисли за всичко

преди 3 години

Проблем? Когато Бойко Борисов действаше за включването на България в краткия списък на неприятелските държави към Русия, той несъмнено е предвидил, че това ще доведе до отлив на руски туристи от българските курорти. Не за друго, а защото никой не иска, влизайки в чужда държава да бъде смятан за шпионин или диверсант до доказване на противното. Така че Б. Борисов не може да не е уредил с президента Джо Байдън летуването у нас на толкова туристи от САЩ, колкото няма да дойдат от Русия това лято.