239

Алчни сте

преди 2 години

Предлагаме без тест да влизат гостите от Бразилия Индия и Африка тъКно да наваксаме с новите мутации.

238

Анонимен

преди 2 години

Летният сезон няма как де пред гибел, виж летният туристически сезон - да. Но и няма как да бъде спасен, сами са си виновни, че не отчитат обороти и не плащат на чисто. Плащат на данъчни, полиция и пожарна, на Инспекция по труда и всички останали знайни и незнайни проверяващи за да си правят каквото си искат. А има и пандемия и няма как да получат помощи, ако не са имали обороти, официални. Това с руснаците, че нямало да дойдат не е страшно-те са клиенти на супермаркетите основно.

237

Анонимен

преди 2 години

Миналата година пак ги нямаше руснаците, за сметка на това беше препълнено с българи, нямаше места за паркиране дори на платените паркинги...

236

Анонимен

преди 2 години

Тия една година вземат 60 на 40 и 80 на 20 ,а тия 5 милиарда да не са при народа ,така че и да няма сезон ,пачките са ви подарени ,строи усилено по черноморието от нашите хора с тия пари

235

Бг летовник

преди 2 години

Когато бранша смяташе българският летовник за втора категория хора и всячески се стремеше да откаже хората да почиват у нас, сега се молят с две ръце за туристи. Ами търсете си сега туристи, българите след 15 отиват да почиват в Гърция. Защо ли? Това лято размишлявайте и другата година дано да ви уври акъла защо се получава така скъпи браншовици. Желя ви, спорен и доходен сезон.

234

Анонимен

преди 2 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

233

Анонимен

преди 2 години

Само България ли?

232

Анонимен

преди 2 години

Велика ,мощна нация сме.Забравихме се,но ще си намерим майстора.

231

Анонимен

преди 2 години

Нали това е врага,лошите руснаци.Как врага ще плажува в България.

230

Анонимен

преди 2 години

Ама вие май още не сте разбрали че туризма приключи в световен мащаб?Няма да има вече международен туризъм. Туроператорите фалираха! Самолетните компании ограничиха полетите. Круизните кораби вече ги продадоха и в момента ги режат на парчета за скрап в Африка.Ако има някакъв туризъм в бъдеще той ще е силно ограничен.

229

бачкатор

преди 2 години

Загубихме най-огромния и платежен турист- Руснака.Вече сме им вражеска страна ,нали се на навеждаме на господарите от запад ...честито да ни е. Сега ще чакаме някой случен Гермаско дядо да дойде и да се пазари за една бира 40 минути. Еваларка и машаларки всичко си заслужваме!

228

БГ турист

преди 2 години

Изливайте още бетон, па си ги чакайте БГ туристите. А сщот руските туристи, ще останат само агентите от ГРУ. Тях Путин не ги е спрял от пътувания и явно не са малко!

227

Анонимен

преди 2 години

Аз лично ходя в Гърция. Но нищо добро не ни часа с коматозен туризъм. Това са приходи към ДДС хазната. Трябва да си глупав за да се подхилваш задоволно на липсата на активност, била тя и на морските хотелни тарикати. И за пореден път се вижда че без Русия като партньор сме губещи. Къде се англичанитд и немците? По Испания и Португалия!

226

дедо Ташунко

преди 2 години

Ако руснаците ни обявят за врагове, сами сме си виновни. Дребосъци като нас трябва да си налягат парцалите и да не се дър.вят на никого. Камо ли на Русия!

225

Бмб

преди 2 години

Изправен ли е пред гибел летният сезон в България? Ей сега го преместих в другия крачол....

224

Анонимен

преди 2 години

Медиите защо оплакват българския туризъм? Той е съсипвам в продължение на години от алчни хотелиери, ресторантьори и др. тур-рекетьори. Интересувате се само от обороти, печалби и как да изнудвате почиващите и туристите. Забравихте българските туристи и чакате "патки" от чужбина за да ги оскубите.

223

Кармен Златарева

преди 2 години

Никога вече няма да ходя на БГ Черноморието!? Ако ви кажа какво изтърпях последните три години и то в хотел четири звезди и половина няма да повярвате!? Може повече да платя за почивка в чужбина но поне ще получа спокойствие,хигиена и качество!!!

222

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва в спешен порядък да обяви спасителна програма, като обяви туризма за държавен монопол и да го обложи с акциз, като луксозна стока, какъвто и се явява по принцип. 40% акциз и 40% въглероден отпечатък ще решат кардинално проблема и ще напълнят хазната.

221

АНОНИМЕН

преди 2 години

Оплачете се на вируса

220

Анонимен

преди 2 години

Туризмът се превърна в губещо предприятие, което натоварва държавата. Необходима е структурна реформа с изолация и ликвидация на губещите структури, за да може индустрията да се свие в здраво протоядро. Много са важни чуждестранните инвестиции и затова трябва да се принудят всички собственици да продадат активите на цената на скраб и да се търсят СТРАТЕГИЧЕСКИ инвеститори най-вече от Израел. Това лесно може да се постигне посредством данъчното облагане.