70

Тони

преди 1 година

БГ Мама в действие отвсякъде. Няма да спазвам мерки, няма да правя безплатен тест, ще взема да си завлека домочадието при личния лекар (обикновено 60+). Ако може да ми дойде и на домашно посещение и изобщо не ми пука дали ще се зарази - след мен потоп. Възмутени били. Овци безмозъчни, обменящи по цял ден клюки и страхове по пейките, а вечер се прибираме да пилим на съпруга колко е несправедлив животът. Никой лекар няма да откаже да ви прегледа или да насочи детето за консултация. Айде по-полека.

69

до 63

преди 1 година

По-добре не сравнявай японските лекари какво са направили, че ще трябва да сравним и условията при които работят!.Отделно съм сигурен че в Япония ако плюеш публично по доктор ще ти предложат любезно да си направиш харакири за да си запазиш честта!

68

Анонимен

преди 1 година

А инак турат Илядарката у джепо ама за кВо ?????

67

Анонимен

преди 1 година

На море в Гърция ,масово си тествахте децата без симптоми и без оплаквания,а сега с оплаквания травмиращо децата.

66

Анонимен

преди 1 година

В държавата на протестърите е така!

65

Анонимен

преди 1 година

Мили майки, отивайте при доцент Мангъров!!! Той със сигурност е педиатър който няма да върне детето ви, или да изисква безсмислен тест за коронавирус!Е, вярно, ще ви одере кожите, така че си пригответе повече парички.Но това е пазарната икономика!Защо мислите, че неговият хонорар е по-голям? Ми просто защото го може!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Освен това лятото като ходихте на море правихте тестове на децата, а сега е скъпо и травмиращо децата.

63

Анонимен

преди 1 година

Не е проблема доктора да се зарази,проблема е че няма да го замести. И заради хора безотговорни и винаги нападащи лекарското съсловие без да се замислят,повечето мигираха в страни където им заплащат достойно,а и хората ги уважават.

62

Анонимен

преди 1 година

до 51И да продължим... като говорим за Япония и региона - там вашите колеги какво направиха и кога някой се разпищя за пари. Та даже ходеха в съседни градове и страни да помагат.И тук има лекари, но има и страхливи наглеци, които дори и това не искат да си признаят и да затворят кабинетите, а чакат да им дойте човек и тогава - Не може и то по усмотрение кой има или няма вируса. Ами какво правим с безсимптомните дето преглеждате? Защо не почнете да искате за всяко дете тест а?

61

Анонимен

преди 1 година

Ами като не искаш да бъде тествано , ходи на врачка!Пробвай да кажеш на авто механик , че не искаш да закача диагностика на колата, за да не я травмира.Или като ходиш на зъболекар не си прави снимки, че е вредно - да вадят мъдреци на сляпо!Трябва да се въведе с-*** на компютъра - ако IQ ти е под определа граница, да не ти позволява да публикуваш в интернет!

60

Анонимен

преди 1 година

По-добре да го травмира отколкото да зарази другите хора. Когато умре някой не е ли травма за близките .Коя травма е по-голяма да ти бръкнат в носа за 20 секунди или да умре твоя съпруг или съпруга.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55Ооооооо, има много по-травмиращи неща, например едно вземане на кръв е много по-травмиращо за едно дете.Или шум на "изрязващ" се моторист .

58

Анонимен

преди 1 година

до 51Ако сравняваме с други професии и си търсим причини, за да си изчистим съвестта, че не лекуваме хора и не си вършим работата, винаги може да си намерим как. Ама наглото "лекарче", нека ти кажа - има и професии и хора- военни, полицаи, лекари в инфекциозни и др. които това им е задължение по договори и си рискуват живота постоянно.Ти като не си искал да лекуваш хора, да не си. Та на личните ви е ясно, че ако не е за спешно, всичко минава през вас - от ебола до зачервен х.

57

Анонимен

преди 1 година

Има и друг начин постъпваш безотговорно смесваш пациентите и го оставяш да се заразят всички и повечето умират а и доктора умира.Ей че *** мозъци.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55Не искам детето ми да бъде тествано. Това не е въпрос до пари. Тестването на детето ще го травмира.

55

ha ha

преди 1 година

Абе нали маските 'пазят' бе! Или Докторите не са толкова убедени в това??? Ама простолюдието да си носи 'намордниците' нищо че няма смисъл...

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51Прав си, но какво им го обясняваш на озверели мутри, чакащи всичко в здравеопазването да им е безплатно?Хвърлят стотици левове в чалготеките и кръчмите, сега нямали 20 лева за тест за детето си!Е как да сложи лекарят диагноза?По Канал 3 имаше едни дето по ЕГН лекуваха..

53

Анонимен

преди 1 година

хипотетично ако съм играл на руска рулетка натежал ми е револвера щото съм рахит и съм се уцелил в слепоочието идва линейка кара ме към болницата .... и без отрицателен тест немогат да ме оперират ли ? и после починал от ковид ли се пише ?

52

Анонимен

преди 1 година

Държавата прави геноцид на народа.Трябва в всеки град да има звена и болници за Ковид болни. А за децата автоматично да е безплатен теста,без значение къде се прави този тест.От началото бях писал ,че трябва да се направят Ковид центрове(болници) Трябваше да се разделят болниците на чисти Ковид болници и такива които лекуват всички останали заболявания.Тези майки нямаше да пишат никъде ако,дебеломозъчните от ГЕРБ и ВМРО го бяха направили.

51

Анонимен

преди 1 година

Да си сложат табела ако може пациентите да влизат здрави в кабинета.