27

Анонимен

преди 2 години

Всичко е бизнес няма как. Аз ще внасям тестове,а пък няма кой да ги купува? Най- накрая държавата ще ми ги изкупи ама няма как аз да съм на загуба ейй.

26

Боко се справя

преди 2 години

Боко се справя много добре с кризата.Продължаваме да сме първи по смъртност и с най-малко помощи към бизнеса.Което ще рече ,че основната цел на Борисов е да избие българите до крак.

25

Анонимен

преди 2 години

Обърнаха здравеопазването в търгговия и печалбарство, после да съм им вярвал, че им пука за здравето ми.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Другарю, Тиквата е ваше момче, от вашите ребята.Човек на Мордор.

23

Анонимен

преди 2 години

Другари атлантици:В Германия и Англия се чака по 2 месеца за час при личен лекар.Вземайте пример! Скоро и при нас със любезното съдействие на ГЕРБ, Тиквата и евро= атлантическите им партньори!

22

Анонимен

преди 2 години

Пак ще напиша въпреки , че аудиторията е по-скоро плоскоземна.Лекарите от 30 години както останалите другари демократи българи, не живеят в комунизъм и не са длъжни никому за нищо!Не са роботи, имато родители и деца и се страхуват най-малкото за тяхното здраве, ако не за личното си!След като има или няма пандемия, но има правила , карантини и осъдени за тези правила и карантини, никой не е длъжен да поема риск, за да не изпадне някоя *** в истерия!

21

Анонимен

преди 2 години

Теста е диагностичен ,ако има ковид лекува се от ковид , ако няма ковид търси се друго.И аз не разбирам какъв е проблема ,хем питат чичо Доктор какъв е проблема ,хем не са съгласни да търсят проблема.Разчитат на гадателство, ами гатетелство и по телефона може да се прави.

20

Анонимен

преди 2 години

Смеят ли да връщат индобългари без платени здравни осигуровки?

19

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Българското здравеопазване в цялата му прелест! После някой да не се чуди защо сме първи по смъртност в света!

18

Додо

преди 2 години

Ако живеехме в нормално общество, такова, каквото Бог го е създал, майките щяха да си раждат децата и да си ги гледат, а не да са принудени да правят кариера, докато малкото им деца биват захвърляни в детска ясла да бъдат отглеждани, често пъти с психично и физическо насилие, от разни лелки. И да, тогава и проблемът с вечно сополовите деца нямаше да съществува! Пробудете се, братя и се връщайте към корените, докато все още можете!

17

Анонимен

преди 2 години

до 6Баце, мноо културни предложения нещо и скъпи... винкел, винкел му се вика.И това е, че когато нечие дете пукясва, а ти не си вършиш работата (нали това е да си лекар, да лекуваш болните), на човека не му пука дали той ще живее и как, а този дето не си е свършил работата си ти. Винкела ще е за теб. А човека ще го оправдаят, нали знаеш - невменяемост, заради състоянието на детето и арогантността на "лекаря".

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Да вкараме лекарите-фашисти в Белене, веднага!Другари!

15

Общо взето -

преди 2 години

глуу уупости на търкалета!Или майката не е добре, или т.нар. ДжиПи е разковало тарабите.А джурКалистите само това чакат.Ще разтягат тоя локум още 2-3 дни.

14

Анонимен

преди 2 години

вече си имаме лекари фашисти!Честито!

13

Анонимен

преди 2 години

Бойко се похвали,че е внесъл 1 милион тестове.Дава ги на лабораториите да ни ги продават с надценка умножени са по 10!Нищо,че са за деца пак чекмеджето трябва да се пълни!Един ПСР тест реално струва 12лв!Дори и от децата печели тоя!!!!

12

Ганчо зубидренката

преди 2 години

И при нас имаме две-три джи/пита, който искат отрицателен пцр тест.Ходят като космонавти, със скафандър, шлем, две маски, и костюм-мушама. Поливат се със спирт и се молят Бога, да не прихванат короната. Аз лично, карам детето на преглед при педиатърка, която е само с маска. И тя има семейство, но видимо не се предпазва като космонавтките.И тук е контраста. В детското отделение е пълно, персонала си ходи без маски.

11

Яжте

преди 2 години

ми здравния статус.Нема лекари,нема болнична помощ,нема народ.Пари си имайте колкото си искате ***.

10

10717

преди 2 години

Защо тестовете за децата не са безплатни? Ало, циниците от здравната система, как я подкарахте напоследък? Хотелиерите претендират държавата да поеме тестовете на чуждесранните им гости, от които те печелят, а за децата да се заплаща, тк ли?!?

9

Анонимен

преди 2 години

Ще му правят ПСР тест на детето ама юмрука ми тежи колко пернишка печка. Една между очите и ще им ядат благото жито.

8

Анонимен

преди 2 години

Не им се работи, бе! При цялата тая дандания с пандемията джипитата никакви ги нямаше и никаква работа не свършиха. Да си сложат защитно облекло и да преглеждат! А какво да кажат лекарите в Ковид-отделенията?! Освен това не са ли ваксинирани джипитата?