47

Анонимен

преди 2 години

С тези тестове се побъркаха.Като не ми приемат детето ще си намеря такъв който да го приеме и на него ще платя и ще си сменя личния. Това се нарича пазарна икономика.

46

Анонимен

преди 2 години

до 41Тога затваряш кабинета, да не рискуваш срещу болести. Обявяваш на родителите да си търсят друг доктор и си късаш дипломата.Има такива договори, още с избирането на лекарската професия си решил, че ще лекуваш хората от болести. Това винаги е значело - риск от заразяване и риск за живота. Затова и вземаш пари от касата, а тя от мен. А на личните, касата плаща на бройка.Та ако си лекар, вземаш мерки и работиш - поклон. Другите да си късат дипломите и вън.

45

Анонимен

преди 2 години

Не че искат здрави да им ходят на преглед,а не искат болни от Ковид да заразят останалите пациенти.Това е причината да искат тест.По добре да се изтормози една майка и да заведе да направи тест,вместо това да зарази останалите които са на опашката. Най-добре е да има звена които да преглеждат деца със симптоматика за Ковид. Според мен проблема е че родителите трябва да платят за теста и аз ги разбирам ,един тест е 100 лв.Това са доста пари за повечето хора.Но и лекарите са прави.

44

Анонимен

преди 2 години

Дайте им бонус за добре свършенета работа.То по тази логика ако един пожар е много голям то пожарникарите могат да кажат като стане по-малък ще го гасим тогава.

43

Тутурутка

преди 2 години

Балъци сте вии балъци, се казваше в едно хумористично предаване!И тук така!Все по зле ще става, както всеки народ си заслужава управниците, така си заслужава и останалите специалисти!Жалко че не съм лекар, щях да се върна специално за да се гавря с мишоци, като от този форум!Докато не си уважавате лекарите, които са много по-добри от сбирщината в Германия например, ще става все по-зле. Съвсем скоро ще имате всички причини да говорите всичко което говорите от 30 години!Дерзайте глyпаци!

42

Анонимен

преди 2 години

И на тях ли да им пляскаме? Или по-скоро плесници.

41

Анонимен

преди 2 години

До до 34Симптомите от ковид могат да бъдат от А до Я.

40

Загрижен

преди 2 години

До ПлоскоземецВсе още Държавата финансира безотказно психиатричната помощ у нас.Възползвайте се овреме, по-нататък може да е късно!

39

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът с тестове трябва да върви.

38

Ха ха!!!

преди 2 години

Ами то и Пожарникарите се страхуват да гасят пожари, и Полицаите да хващат престъпници - ама нали това им е работата!!!!Вече - всеки Полицай или Пожарникар да иска ПСР тест от хората в горящата сграда или престъпника който трябва да залови!!!Иначе - пас!

37

до 34

преди 2 години

Няма договор, който те задължава да си рискуваш живота, за да изпълниш капризите на истерясала майка, която явно е специалист и знае по-добре от лекарите какво е вредно или полезно!Никой никому не е отказал, просто при симптоми на ковид, хората не могат да рискуват близките си и себе си, за да не му се раздразни на маминия нослето!Относно постоянното плюене за пари, личните лекари не са на заплата, а с това което получават си плащат всички разходи,сестри, заплати и т.н Държавата плаща смях!

36

20 тона вълна

преди 2 години

С тези трябва да се процедира като хиндустанците.

35

Плоскоземец

преди 2 години

1. Земята е плоска и неподвижна. Трудно е да го приеме човек, закърмен от дете с масонската идея за хелиоцентризма. 2. Холокоста е лъжа. Никой не е убивал чрез обгазяване хора в лагерите на Германия. Но хора там са умирали!3. Ковид е био-оръжие, в комбинация с политически репресии и Пландемия. 4. НАСА е масонски проект, излъгал човечеството, че са ходили много пъти на Луната. 5. Джипитата са в абсолютното си право да изискат тест от децата. Това е не само отговорно, но и професионално.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Викаш лекарите не били длъжни да....лекуват. Ама като лaпаха от касата можеше да лaпат, нямаше проблеми тогава или га ядохме кифтеатат ни ривахме. Като ще е капитализъм, да е капитализъм докрай - който не иска да работи, на улицата! И без това полза от страхливци няма, и не са всички така - по умните не се изолираха, изкараха си грипчето и приемат всеки, както си е редно за лекари, мишките обаче да ги режат от касата и да им дават пътя

33

Анонимен

преди 2 години

до ДодоКато гледам и ти не си се върнал към света създаден от Бог и корените.Нали знаеш, няма машини, няма компютри, книги и т.н.Знанието е грях, затова сме наказани...Та върни се, в епохите когато масово се е мряло от порязване, глад, грип, чума, холера, венерически болести и какво ли още не. :D

32

Анонимен

преди 2 години

Тези са гении искат на преглед да им ходят здрави хора, ако си боле не може.

31

Анонимен

преди 2 години

Нали са с маски които пазят?

30

Анонимен

преди 2 години

до 25Ако говориш за извън комунизма... точно лекарите са там и са безнаказани, иначе до сега по-голямата част да са без дипломи или в затвора. Нали знаеш - капитализъм, като не си изпълняваш работата, договора, това за което ти се плаща или съсипеш някой => бърз съд и наказание. Ако беше комунизъм/тоталитаризъм, да са ги мобилизирали без въпроси.Те са избрали тази професия. Някой заради пари и връзки, други от любов към хората и човечността. Та сега си проличава, кой за какво работи.

29

Анонимен

преди 2 години

Тези тестове са пълна пародия. Ако са минали 5 до 7 дни от началото на симптомите са вече отрицателни. Отделно дават много фалшиви положителни резултати. Един роднина миналото лято кара "безсимптомен" Ковид след положителен ПиСиАр, а преди два месеца се сблъска вече челно с вируса при цялата му прелест, включително хоспитализация.

28

Анонимен

преди 2 години

Отново герберастките кражби и некадърност не се адресират до първоизточника, а към съсловието , жертва на некадърната власт!Бойко лъжеца тръби месеци наред какви пари раздава на лекарите, а истината е че личните лекари в страната или не взеха нищо, или по800лв+300 за сестрата!От Европа дойдоха пари, изрично изпратени за всеки мед. работник по 1000евро на месец! Всичко е в чекмеджето!PCR теста в нормалните държави е безплатен! А някой да поема смъртен риск за да не им се раздразни нослето ...