87

Анонимен

преди 2 години

Че то тогава и за влизане в магазин трябва да се иска тест. Там минават хиляди клиенти на ден. Не разбирам защо на дете със счупена ръка да кажем трябва да се прави тест за корона вирус.

86

Анонимен

преди 2 години

Докторите и Лаборантите са последните искащи да няма КОВИД , защото ще пресъхне кранчето !!!!

85

Анонимен

преди 2 години

фарма-мафия и медико-диктатура!

84

Анонимен

преди 2 години

Призовават ме да вземат парите... Аз Не съм важен !

83

Селяндур с джип

преди 2 години

Като влязох в кабинета на личния ми лекар във Виена, каза: "Веднага да я свалиш тая гадната маска!"А сега де...

82

Анонимен

преди 2 години

до83Контрацептивите са на 98% сигурни, а теста за бащинство 99.9% Ваксините са на 90%Ти би ли участвал в руска рулетка 1:10 всеки ден ?!А те призовават защото е по добре 90% от колкото 0%Лека вечер!

81

Тони

преди 2 години

До ъъъ, дали вашите мислят така като им заведеш внучето с грипоподобни симптоми да ти го гледат денонощно, докато си на работа или май по-скоро им го спестяваш и си го гледаш вкъщи.....само за един приятел питам....За справка не всичи доктори са ваксинирани, голяма част са го изкарали, но това не означава, че трябва да им се явяват безотговорни родители с претенции от типа "бе, не ме интересува - щом ме е записал, ще ме обслужва доживот", пък аз ще си правя каквото си искам и съм фен на Мангъров

80

Анонимен

преди 2 години

Докторите Ни призовават за Ваксини щели да ни пазят , ако са се Ваксинирали и е така , защо се чувстват застрашени ?????

79

До Тони

преди 2 години

Честито Тонка - явно си станал пълнолетен и от 'Тонката' си станал Тони!

78

Анонимен

преди 2 години

От известно време леко ми бяга волана на колата вдясно.Отидох на автомеханик.Човекът поогледа първо гумите и ми каза - отиваш на стенд, и ако там всичко е наред - тогава при мен!И аз отидох, какво да правя.--Та и с теста така.Давам елементарен, но надявам се, съвсем разбираем пример.

77

Анонимен

преди 2 години

На Доктор най му тежи да носи празна чанта !

76

ъъъ

преди 2 години

Ами който го е страх да преглежда деца с грипоподобни симптоми, да не приема деца в списъците си. Децата ходят на джипи основно с такива проблеми.

75

Анонимен

преди 2 години

до 70Лекарят е лекар и без техника. Това е призвание - да лекуваш и да помагаш на хората, както и колкото можеш.И не, няма как да плюеш срещу Японски лекар, защото ако направи това, което правите вие тук, харакирито няма да си го правя аз, а той отдавна да си го е направил.Не съм чул личните да пищят за осигуряване на облекла, маски и консумативи. Пищят за пари и болни да не им се вясват.Истинските лекари не са спирали да преглеждат(само по някой ден, да не капнат) и сами се оборудваха.

74

Анонимен

преди 2 години

до 74Точно за теб става дума през цялото време:ходил на лекар - помогнали му , но недоволен защото не плюли заедно по другия доктор!Има нещо наречено професионална етика!При лекарите все още я има, за жалост в другите професии отдавна не!Който не работи не бърка!Дори и да си сигурен в грешката на колега, не те прави по-добър ако го злепоставяш!Може да е неволно!Ако се повтаря - има вътрешни методи и комисии!Никога не е полезно дори за пациента да плюеш -рушиш доверието, а те е важно!

73

Анонимен

преди 2 години

до 651.Не всички са ходили на море.2.Има деца и то стабилен процент, които поне 2-3 пъти месечно кашлят, кихат, текат им сополи, имат зачервено гърло и т.н.И ти ще ги пращаш 3 пъти, да висят по опашки , на студа за да благоволиш да ги прегледаш? И как ще разбереш че е за ковид тест, ако болките в гърлото са от гнойна ангина, без да го видиш?Това е издевателство над болни деца с риск за влошаване на състоянието от "лекарите".Ако го прегледа и каже че трябва ковид тест. ОК. Ама без преглед..

72

Анонимен

преди 2 години

Нали Докторите са със Маски и със Ваксини ..нали казват това е начина да се пазим , ако е така и имат Маска и Ваксина от какво се плашат ???

71

българин

преди 2 години

До: номер 64Аз не нападам лекарското съсловие. Аз нападам некадърните и корумпирани лекари, които изобилстват в България!!!Питал съм един лекар за мнението му за друг лекар. Първият се оказа истински гений, и като човек беше истински човек.Но като исках мнението му за втория лекар, нямаше смелост да го нарече мошеник, а просто каза, че в неговите лабораторни изследвания изглежда бърка десетичната запетая...

70

nekoj

преди 2 години

Всеки добър лекар знае че тази 'пандемия' е измислена! И ако някакви такива като опсаните в стаията искат тестове от децата - или не са добри лекари или са мързеливци или имат участие в бизнеса с тестовете!

69

Анонимен

преди 2 години

Като ходихте за Гърция миналото лято ,чякахте с децата за тестове и тогава не беше травмиращо , а сега при наличие на симптоми е травмиращо. Едни приятели миналото лято три пъти бяха в Гърция и три пъти им бъркаха на децата за тест.

68

Тони

преди 2 години

БГ Мама в действие отвсякъде. Няма да спазвам мерки, няма да правя безплатен тест, ще взема да си завлека домочадието при личния лекар (обикновено 60+). Ако може да ми дойде и на домашно посещение и изобщо не ми пука дали ще се зарази - след мен потоп. Възмутени били. Овци безмозъчни, обменящи по цял ден клюки и страхове по пейките, а вечер се прибираме да пилим на съпруга колко е несправедлив животът. Никой лекар няма да откаже да ви прегледа или да насочи детето за консултация. Айде по-полека.