110

Анонимен

преди 1 година

То и мен пулмоложката ме върна, докато не показах, че ми е свършила карантината!

109

Селяндур с джип

преди 1 година

До доФторМи освен другият път като отида да запиша аудио как лекаря го казва.Апък точно там, тоест тук, в Австрия, всеки ден пращат по един 777 туристи на Малдивите. Пълен локдаун... Аха...

108

Анонимен

преди 1 година

Оправете си заглавието -Джипито Връща пациенти и след това педиатри връщат са две различни неща .Оправете си отношението към личните лекари защото кой недоволен от специалист и първото изречение е Джипито ви е лошо

107

CriticusMagnus

преди 1 година

"Самите майки са категорични, че подобни изследвания, ако се правят твърде често, могат да доведат до увреждане на обонянието на децата им или трайни травми на синусите..."Има ли смисъл да посещават лекари при положение, че самите майки са толкова медицинско вещи, че са категорични за такива увреждания?

106

Анонимен

преди 1 година

Аз съм личен лекар и не съм върнала нито възрастен нито дете с хрема или кашлица АЙДЕ стига глупости вече най-достъпния ви лекар е личния

105

Бръм

преди 1 година

Училищата и детските градини са най-големите развъдници. Тест не искат да правят на децата си, защото е на 90 % вероятно, че ще излезе Ковид. Грипове през април няма, може да е бактериална инфекция, аденовирус, EBV или Ковид.

104

До 66

преди 1 година

На такива като Мангъров трябва да им се забрани да практикуват. Преди 6 години заведохме детето си при него, за да ни обясни за 100 лв., колко лоши били антибиотиците и как трябва само да наблюдаваме детето и да чакаме да му мине. Мангъров е като врачка от канал 3. Не получаваш лечение, а само джобно олекотение

103

Tangra

преди 1 година

Вярно е !Не заслужават никакви пари на такива предатели

102

доФтор

преди 1 година

До *** с джипдруга глупост да измислиш?Точна там,където си е пълен локдаун.Джипитата не преглеждат болни или съмнително болни от К-19.Няма такъв алгоритъм.Стига сте лъгали

101

Анонимен

преди 1 година

Щях да кажа, срам за подобни "лекари", но те отдавна са се опозорили.Повечето са загубили всичко човешко, ако някога са го имали.

100

йъфэ

преди 1 година

Как ще откажат преглед? Нали досега трябва да са се ваксинирали? Лекарите бяха първа група. Къде са спали, че не са се ваксинирали?

99

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПълни глупости. Как така ще отказват преглед и то на дете? Като ги е страх да напускат!

98

Анонимен

преди 1 година

Спрете да наричате тези търговци лекари!

97

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че ще изискват тест. Работят с хора. Какво ще стане, ако някое е болно и те самите се заразят при прегледа или въпросното зарази още 20 човека, докато чака за преглед. Ама-ха. Пискащите кифли да си затварят устите и да си тестват хлапетата задължително. Да не говорим,ч е трябва да се въведат ежеседмични тестове по градини и училища. Точно там е най-голямото разнасяне на вируса. Трябва да се наложи със заповед. После имало поредната вълна - ще има - по 30-на в една стая, как да няма.

96

Лекар

преди 1 година

Личните лекари по закон са ЕТ, така че всеки си определя правилата, а на който не му харесва ДГД

95

Тони

преди 1 година

Аз спирам да изразявам мнение под тази статия - и добър, и лош, личният лекар все е виновен, но очевидно всеки има нужда от такъв... Малко ми е: "Бий ме, обичам те". А колко хора в малките градове уважават лекарите си и разчитат изцяло на тях?! Колко жертви дадоха при пандемията?!.. А тук пишат някакви презадоволени лигли и лигльовци, за които форумите са по-информативни от човек, учил медицина и специализирал години наред. Нямам думи..България губи по един самолет хора на ден. Осъзнайте се!

94

Анонимен

преди 1 година

Явно си е до човека. Нашия педиатър не спря да преглежда. Само регулираше прегледите през половин час, за да не се засичат.

93

Селяндур с джип

преди 1 година

Eй така си заминаха от други остри заболявания сума ти хора, заради един кир*лив тест и после ги писаха ковид, един от които моя съсед в БГ-то.

92

Ванката

преди 1 година

Ама естествено, че ще искат тест, нали трябва да се отхвърли или потвърди ковид за да се знае какво ще е лечението - може да е банална хрема, може да е ковид и да натръшка всички вкъщи. Тези кухи мами боб ли искат да им хвърлят вместо изследвания?

91

Тони

преди 1 година

До ъъъ, пич, винаги можеш да се отпишеш - и ти, и детето, ако не си доволен и да ходиш на платен преглед. Но не ти стиска, а и къташ левчета. За бира, кафе и цигарки ще дадеш, но да си платиш за преглед при частен лекар - едва ли. Хората с най-добри доходи обикновено си броят стотинките при личния лекар и си дават точната сума - 3 лв., определена по здравната каса за такса! Айде тогава да не се оплакваш - отивай в Токуда и отваряй широко портмонето. Но и там без тест няма да ви вземат. Избирай!