148

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните избори, а Мая и Татяна ще са аут от парламента!

147

139

преди 3 години

До Анонимен 146Значи, не е ли логично, като се прибереш след нощна смяна да си легнеш да почиваш, а не да тракаш по клавиатурата? Ако правиш второто, логиката говори, че си работил легнал през нощта!

146

Анонимен

преди 3 години

Баце е на 61. Нали знаете, че вечни неща няма

145

Анонимен

преди 3 години

до ИИ защо тогава сме с най-много администрация на глава от населението?Явно развитите държави могат да се справят и с по-малко.На държавни длъжности и в държавни предприятия са около 1 500 000 от около 3 мил. работещи. Това за теб нормално ли е?

144

И

преди 3 години

До МислещКато съкратят администрацията, какво? Ще станеш по- богат, или ще висиш и губиш време по опашки, или издаване на документи? И понеже си "мислещ", ако си мислиш ,че съм заинтересован, ще се излъжеш!

143

цензората

преди 3 години

Премина на коректура! - в анонимен

142

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ, господин Борисов и легитимното правителство на България ! Най-успешният министър-председател и политик в цялата ни история !

141

Анонимен

преди 3 години

Сат НТи що толкова много се любуваш на долните *** на Боко? Да не би да си скрито влюбен в него.Нали уж казват, че най-много мразят гейовете, тези дето им се иска да са такива. :D :D :D

140

Анонимен

преди 3 години

До Мислещи малцинството са електората на Герб!

139

Анонимен

преди 3 години

Цяла армия от антрополози,социолози и други клакьори ни облъчват от телевизията колко зле ще сме без бацо.Айде нема нужда

138

Анонимен

преди 3 години

До Сат НТи едно от многото лeкeта в България, което не знае, какво иска и какво е възможно.

137

Много

преди 3 години

МИНУСЧЕТА на добрите коментариПротив БИБИТКО. Чувствам, че сеМеси и дългата крадлива ръка на. ОНЯ или онази.

136

Анонимен

преди 3 години

до 136Забрави го това вече.Борисов е тръгнал да приема тактиката на Доган и сега само ги тормози, за да си покажат простотията.После ще се кротне в някое имение с 1 -2 милиона годишен доход и ще си ръководи от там, тайно. Това ако черепа не му се е издразнил прекалено много и не го закопа буквално, всички знаем че го може... или поне тия дето имаме спомени от 90-те.

135

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви фондове за взимане, това са ЗАЕМИ. Не безвъзмездна помощ.

134

Анонимен

преди 3 години

"Това изобщо не означава, че Борисов излиза от играта"Разбира се, ще се мотае като муха без глава в политиката още някоя друга година и ще свърши на политическото бунище като царя.

133

Сат Н

преди 3 години

Мене щеше да ме е срам ако човекът, за когото съм гласувал, се показва публично по долни ***, а герберите как не ги е срам - не знам. Вероятно сички гербери - не само женските, си мечтаете да ви набие по един ... Поне така изглеждаха вчера висшите герберски функционери - ухилени като ...

132

Анонимен

преди 3 години

Новите партии се борат да се излиза от НАТО и ЕС , но да взимат от фондовете , а това няма как да стане .

131

Анонимен

преди 3 години

до 139Е ся... ти пък да се работи искаш ;)А и не знаеш работното време, може и нощна някой тъкмо да се прибира и да пише преди лягане ;)

130

Анонимен

преди 3 години

До Баче КикоХер Вебер, лидер на ЕНП, веднага поздрави Боце Б. за блестящата победа. Дали танте (леля - нем.) Меркел го е поздравила само тя и ББ могат да кажат. Факт е, че ББ предложи за премиер на евентуалния кабинет на ГЕРБ Д.Митов, добър познат на американското посолство и оттам на Държавния департамент, може би и на ЕНП. Митов разчита на сътрудничество с ИТН и/или ДБ. Ще видим каква ще я измътят двете партии; засега са твърдо срещу съюз с ГЕРБ, но решаващата дума е на Мустафа ханъм.

129

Анонимен

преди 3 години

До139. И ако се изработи , няма кой да купи продукта. / продукта излиза за ***/