168

Анонимен

преди 3 години

ГерП-Рома

167

Ванга

преди 3 години

Не казвай "хоп"...ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ...ХА,ХА,ХААААААААГЕРБ--ПОНЕ 2-ПЪТИ СЕ ВРЪЩАШЕ ДО ДНЕС ВЪВ ВЛАСТТА , ЗАЩОТО СТЕ АДСКИ НЕКАДЪРНИ И АЛЧНИ...!

166

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще ви чете като настолна книга.Той е оцелял на много фронтове, има верен екип от специалисти във всички области!Депутатите в народното събрание не се вписвате като правни и мотивирани хора, които да работят за интересите на България!

165

Анонимен

преди 3 години

герп - ромска партия

164

Петя

преди 3 години

Докато не ги вкарат на топло нищо няма да се случи.

163

Simo

преди 3 години

Много баби келево дете.

162

Анонимен

преди 3 години

Искаме да наемем Орбан за един-два мандата, да им разкаже играта на всички и да тръгне България към добруване. Между другото,Орбан вече се отказа от ЕНП,защото му играеха номера и той им отвърна с номер.

161

Анонимен

преди 3 години

до 170Верно, кой ли... като концесиите за златото 90% са в периода 99-2004г.... кой ли...И енергетиката взе да се разпродава от към 2003г... та кой ли?

160

Анонимен

преди 3 години

Интересно дали някога DW е цитирало днес.бг какво се случва с Меркел.

159

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА кой продаде последните 33% държавна собственост в енергетиката, а златните мини и още и още?Не бе ли ББ?

158

Анонимен

преди 3 години

до 161 ИЕ добре, не са 1500 000...Имаш около 600 хил администрация + около 500 хил. в обществения сектор и държавни предприятия.Ама и работещите не са 3 мил. , а около 2,5. И пак сме на 4-5-то място по администрация на глава от населението. Немците и скандинавците са с по-малко администрация от нас, а са по-добре.Това е.Да не говорим, че от 2002 се е почнало електронно правителство и облекчение на административната работа, а администрацията расте.

157

Анонимен

преди 3 години

Но кажи какво да правя,кат си ме,майко,родиласъс сърце мъжко,юнашко,та сърце,майко,не траеда гледа ББ,че беснейнад бащино ми огнище:там,дето аз съм пораснали първо мляко засукал,там,дето либе хубавочерни си очи вдигнешеи с онази тиха усмивкав скръбно ги сърце впиеше,там дето баща и майкачерни чернеят за мене!...Ах, мале - майко юнашка!Прости ме и веч прощавай!Аз вече пушка нарамихи на глас тичам народен

156

Анонимен

преди 3 години

От коментарите разбирам, че хората са гласували да падне това правителство,а дали после ще бъдат по добре или по зле им е все едно.На принципа ,,не е важно аз да съм добре,важни е Вуте да е зле.Замислили сте политиците.Вижте себе си как сте и дали ще сте по добре.Ако 50%+ 1 човек в България станат по добре,значи ББ е трябвало да си ходи .А кой ще ходи в Софийския и кой в Сливенския затвор си има съд.

155

Анонимен

преди 3 години

Мафията в България вика "мафията вън". Е сега са вътре. Кога надигнаха глас? Когато Гешев и Цацаров ги погнаха. Тогава съчиниха чекмеджетата, за да забравим за червените куфарчета. Кой има кюлчета, такива каквито има само в БНБ и отгоре на това ги държи в чекмедже? Ами то от години има сейфове където се държат ценности. На историята с пачки и кълчета може да вярват само ***. Докато червените куфарчета пре 90 год на мин век бяха реалност и създадоха мутрите с бухалките, които сега са в НС

154

163

преди 3 години

До АнонименЕ, ако навика ви е да вършите всичко в "клозета", дори и да спите вътре, тогава съм съгласен!

153

Анонимен

преди 3 години

Борисов излиза от играта, когато Сретен излезе от затвора. Юни 2025.

152

Ха!

преди 3 години

До MakedonВие за тях не мислете! Мислете Зайко Кукурайко, какво ще прави, за да отпадне ветото! Да не си мислите, че се е разминало?

151

Анонимен

преди 3 години

Този приключи с политиката. На някои хора им трябва още време за да го проумеят.

150

И

преди 3 години

До АнонименКъде я видя тази администрация от 1 500 000?

149

Анонимен

преди 3 години

до 163Днешно време може да пишеш и с теп. от *** (тоалетна, клозет и т.н. дано не цензурират поне едно от местата за разтоварване на червата :D )... а след нощна смяна може дълго да се прекара там... :D :D :D(То някой коментари, направо като от чинията излизат ;) )