8

Анонимен

преди 3 години

Той ще излезе, но след "мъдрото" му 10 годишно управление, държавата е занулена и който се неме да управлява, го чакат много подводни скали. Той няма да позволи друг да управлява докато е жив.

7

Анонимен

преди 3 години

Печели Борисов, печели цяла България!

6

Край

преди 3 години

Българите бързат да пенсионират Батко.После да не питат Абе, къде е Батко.Щото по адекват от него скоро няма да намерат.Само трябва да почнат повече да го контролират с Мажоритарни народни представители.

5

Хичо

преди 3 години

Боку никога няма да изчезне....Той така опоска държавата,че първи ще изчезнат гладните и хилавите,а оядените,като него само ще отслабнат...

4

Анонимен

преди 3 години

Скоро всички слависти ше бъдат линчувани от разярения народ на площада!

3

Анонимен

преди 3 години

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Славин Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славин-мравин е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна!Оставка на плешивия ч

2

Баце

преди 3 години

е пратен от неква висша сила..

1

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!КОМУНИСТИТЕ БЯХА СМЛЕНИ НС 4 АПРИЛ! ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!