128

ИГРАЧ

преди 3 години

НА ФУТБОЛ.И ТАМ Е СЛАБ. НОВСИЧКИ МИ ПОЛЕГВАТ. КАТОВ ПОЛИТИКАТА. НЕ ОРИЕНТИРАНСТРАХЛИВ, МИСЛЕЩ СЕ ЗА ЦАР. АМА ЦАРЯ Е ГОЛ. ДНЕС ЕДНОУТРЕ ДРУГО. НАЛУЧКВА. И НИ ДОКАРА ДО ТОВА ДА МРЕМ ДАГЛАДУВАМЕ И БОЛЕДУВАМЕ.

127

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че това е най-големия успех за един политик - да го поздрави Макрон...

126

при положение че

преди 3 години

половината от администрацията рабоТ по два часа на ден, вЗима болниЧни през седмица и отпуски и ваучери и тн И тнЗАЩО ДА НЕ СЕ ПОНАМАЛИ ?

125

Ами

преди 3 години

До Анонимен 80Защо сме най-бедни ли?Защото вместо да работим, сме седнали на кафе с цигара в работно време и бистрим политиката!

124

Анонимен

преди 3 години

Баче Киро, оди си пий ракията и не се прави на политически разбирач. Поздравиха го, но ти няма как да знаеш от гледане на 7/8!И бъди така добър да отговориш, кога САЩ ще поздрави Корнелия? Нали осъзнавате, че с избора на прокомунисти и хора, желаещи излизане от ЕС и НАТО, Бойко не само е желан от Запада, той вече е издигнат на пиедестал. Вие го извисихте до тези висини! Вие, с вашата злоба и антидемокрация!Между другото, благодарим!

123

Анонимен

преди 3 години

До ОНЗИНеграмотниК... Спри да пишеш с големи букви! Да тиЕба Ma'йката пpocта!

122

Юха,ха,ха....

преди 3 години

БОРИСОВ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ.ВЕЧЕ 2-ПЪТИ СЕ Е ВРЪЩАЛ....И ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЩОТО СТЕ АДСКИ НЕКАДЪРНИ И ЖАЛКИ!

121

Сат Н

преди 3 години

Такива като Меркел, Макрон и Курц в романтичните времена на Европа са ги горили публично, за назидание на останалите слуги на Гявола - да се крият по дупките и да си налегат парцалите. А в днешно време тези агресивни сексуални девианти затриват народите. Бай ви Туллуп се явява официално практикуващ суингър - разменили са си жените с кума му. Нещо, което е забранено от Църквата с писан текст - може да се прочете във всяко православно календарче.Изррод пар екселанс!

120

Анонимен

преди 3 години

Като видя Дойче зеле, въобще не четя статията

119

Сат Н

преди 3 години

Такива като Меркел, Макрон и Курц в романтичните времена на Европа са ги горили публично, за назидание на останалите слуги на Гявола - да се крият по дупките и да си налегат парцалите. А в днешно време тези агресивни сексуални девианти затриват народите. Бай ви *** се явява официално практикуващ суингър - разменили са си жените с кума му. Нещо, което е забранено от Църквата с писан текст - може да се прочете във всяко православно календарче.*** пар екселанс!

118

Анонимен

преди 3 години

Какво им е на Меркел, Макрон и Курц... и тримата работят за държавите си, бизнеса и хората в тях, като максимално се възползват от съюза и се опитват да го контролират.Ако нашите политици бяха като тях, сеща ръста щеше да е поне двоен.

117

Станишката

преди 3 години

Добър Ден, Циркаджии!

116

Анонимен

преди 3 години

Добре, ми да ставаме руска губерния тогава! Така ли любители на Славчовци, Маи и Корнелии? Да излизаме от ЕС, това ли предлагате? Ми кажете го на гастербайтерите! Те знаеха ли че искате да излизаме от ЕС, когато гласуваха за вас? Знаеха ли че ще трябва да вадят визи, да плащат двойни данъци, защото искате излизане от ЕС? Въобще това на площада казахте ли го? Или си замълчахте, белкем чалгаретата ви се вържат!

115

Баче Кико

преди 3 години

Герберско *** стига се пъна - Слави и Мая са 2ри и 5ти - за какво да ги поздравяват тях. Нали Баце е победител в изборите, нали европейците само и единствено на него са приятели. Защо нито един от неговите приятели не го поздрави, това питам. Защо американците преди изборите два пъти изтъкнаха колко корумпирана е държавата по време на неговото управление, това питам?

114

Анонимен

преди 3 години

Тези не знаят какво е всеки ден да потъваш в земята от срам че те управлява неграмотен пpoc.тaк с криминално минало. В противен случай сега щяха да го разпъват на кръст.

113

АнонимеН

преди 3 години

ПОД ЧУЖДЕСТРАННИ МЕДИИ В ЕС ДА СЕ РАЗБИРА САМО ГЕРМАНИЯ!!!А БАБА МЕРКЕЛ ЗАЩИТАВА БОРИСОВ ЩОТО ИСКА ДЕПУТАТИТЕ МУ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА Я ПОДКРЕПЯТ!И МЕРКЕЛ И БОРИСОВ СА ВРЕДНИ И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОМИТАТ!

112

Анонимен

преди 3 години

До 114 Колко често работиш с администрацията... Един висш чиновник е с по 5-10 помощника и секретаря, да има за всяка партийка, да си се връткат.

111

Анонимен

преди 3 години

Абе баче Киро, що ставаш за смях! Я ми кажи кога Меркел ще поздрави Слави или Мая, я кажи кога американците ще поздравят Корнелия? Хипотетично да приемем, че станат нещо си! Искаш да ме убедиш, че европейски демократи ще поздравят политици, които заявяват че ще режат ръце? Или пък такива, които искат да сме руска губерния? Ти сериозно ли го мислиш това! А германци никога няма да поздравят Хаджигенов, защото мяткаха свински уши крещейки срещу мюсюлманите, които уж управлявали тайно, сещаш ли се?

110

Факт

преди 3 години

Западните му господари вече не го искат - затова е пътник.

109

Анонимен

преди 3 години

Докога ще търпим цирковете на мутрата от болницата да, съставя правителство и да чака западните господари да му помогнат