188

опорките

преди 3 години

една от опорките е, необразованите гласували за ГЕРБ!?само, че червено-розово-сините социологически агенциидават друга картина най-много от избирателите на ГЕРБ са свисше образование!

187

Анонимен

преди 3 години

Един въпрос: Ако Борисов и ГЕРБ ги идентифицираме с мафия не е ли редно БСП да ги идентифицираме с великата инквизиция ? На електората дали ще му хареса?

186

Анонимен

преди 3 години

Вижте "Милениум клуб", които иската да управляват България, там са само българи от англоговорящи държави,няма хора от други европейски държавиhttps://facebook/millenniumclub/?tn-str=k*F

185

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази България от лъжливи и мързеливи комунисти.

184

Само Герб

преди 3 години

Никой никога не е управлявал България по-добре от Борисов. Всеки който твърди обратното или не е живял преди в България или е долен лъжец.

183

Костинброд

преди 3 години

За Герб гласуват интелигентните образовани хора. Хора които са успели в живота, а не чакат някой да им дава подаяния. Неграмотните роми са дали гласа си за едно други партийки може да проверите.

182

Мая

преди 3 години

Борисов е единственото спасение на България от мафията която иска да я превземе.

181

Анонимен

преди 3 години

Старите крадци пак се вредиха, Царо и той, а за народа пак нищо, оказа се,че наистина само БСП са били реална опозиция,може би и Дончева,останалото са стари ку рви,алчни за власт и грабеж.

180

заплес

преди 3 години

добрият познавач на българската политика Михаел Мартенс- по отношение на икономическата рамка България се справя добре.....но куцука при институционалната рамка, корупцията и върховенството на закона. Чета и не вярвам на ушите си:) Излиза, че мафията ни управлява, ако не прекрасно, то поне задоволително. мисир Мартенс

179

Чалъков

преди 3 години

На 100% е така.Ако Германците незнаят кой друг ще знае.

178

Анонимен

преди 3 години

БОКО Е МЕДИЦИНСКО ЧУДО, 300 КИЛА ЧУДОВИЩЕ, ФУТБОЛ МОЖЕ ДА ИГРАЕ, А ОТ ПАРЛАМЕНТА БЯГА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН!!!!ГЕРП - ПАРТИЯТА НА РОМИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИТЕ ОТ СЕЛАТАСОФИЯ И ЧУЖБИНА НАКАЗА ГЪРБАВИТЕ

177

Кой ще управлява?

преди 3 години

Сдружение "Милениум Клуб" за мнозина е сравнително непознато.То бе създадено през март 2016 г. с амбиционата идея да обедини "българите, родени след 1 януари 1981г.", а домакин на учредяването му в двореца Врана стана Симеон Сакскобургготски. Въпреки че се включи в кампаниите за подкрепа на кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН и за референдума на Слави Трифонов,формацията все още е относително непопулярна в обществения живот, но това може и да се промени. Защото на първата си отчетна сбирка в сряда "Милениум клуб" даде заявка да стане част от политическия живот в стр

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185Я ме светни кои от ДПС се отказаха да влязат в Парламента? Името Александър Методиев да ти говори нещо? Жокер: "Бат Сали".

175

Медицинското чудо..

преди 3 години

,....Е ЧАЛГАРО...!!!Вече цел месец се крие като плъх ....и лъже ,че е под карантина!Страх го е ...че ще се усере , КАТО ПОЧНЕ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!БОКО , ПОНЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА И ЗАМИНА В ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ И НА ЛЕЧЕНИЕ И ОПЕРАЦИЯ!

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Страх или гнус? Снощи в "Лице в лице" Цветанка го засече гнома. Има ли въпрос по Плана на който Томислав Дончев да не може да отговори, та искат Борисов? Ама можело Борисов въобще да не го е чел. Това от същия, дето в същото предаване преди изборите го питаха за програма, за мерките който предлага и тн. Той като съпредседател не знаеше нищо. Да се говори за "шкафчетата"му било по-интересно. Състезание не на идеи и политикаи, а по наплюване. Е, какво да правиш в този Парламент?

173

Анонимен

преди 3 години

Ето новия гласен за премиер,баща му е изключително добър,кротък,тих човек,а и добър юрист със стаж:https://frognews.bg/***/narocheniiat-badesht-premier-rumen-cholakov-napravete-ekspertno-pravitelstvo-reviziia.htmlБойко сега ще заревнува,млад юрист,говорещ английски

172

Анонимен

преди 3 години

ЦИК и статистиката сочат, че най-много роми гласуват за герп... ама ние на данни и факти не верваме нали.

171

Анонимен

преди 3 години

до 176ЦИК и статистиката сочат, че най-много роми гласуват за ДПС и БСП... ама ние на данни и факти не верваме нали.

170

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам да ме управлява партията герп избрана от роми и нискообразована държавна администрация. Обида за е за всички хора в България да съществува тази антибългарска опг. Не искам тинята на обществото да диктува правилата. Кога ще видим някой в герп с образование или поне да може да говори английски?!?!?!

169

Анонимен

преди 3 години

Баце се крие като църковна мишка, крачетата си счупи и в болница отиде, по стар мутренски приом, а ние станахме 112 сила на света по свобода на словото. Гърбавите обаче са отговорна и градивна партия да знаете...