107

Анонимен

преди 1 месец

Човекът си знае, че няма акъл - затова пита за нареждания.

106

Анонимен

преди 1 месец

ЕМА не е научна агенция. От страницата й няма никаква яснота изобщо там дали работят някакви учени или само политици. Какво тогава очаквате от тях? България да беше изискала данните, имаме си достатъчно вирусолози и статистици, които да вземат решение основаващо се на науката, а не на политиката. Страните искат да слагат втора доза от иРНК ваксина. КАК ТАКА?! Без никакви проучвания, просто смесваш 2 препарата и се надяваш да не избиеш населението. Това е несериозно и безотговорно.

105

Анонимен

преди 1 месец

Много жалко, че България вечно има нужда някой да и казва какво да прави

104

Вейхайвей

преди 1 месец

Никаква Европа не питам, пък и не виждам защо. Приключвам с астрата и толкова. Точка.

103

ХоХО

преди 1 месец

Въртете се сега като "пиле в калчища", представете си хората, които се ваксинираха по ''зелените'' коридори, как се чувстват сега ! Разпускайте се, за какво стоите там да блещите, като за всичко чакате Европата ''да каже'' .....С ваксинацията приключихме в България, преди да сме я започнали....

102

Анонимен

преди 1 месец

Какъв по-голям риск от това да получиш тромб в мозъка?!! Нали им предстои втора игла, след година нова ваксинация...Как ще оцелеят тези хора?!

101

Да

преди 1 месец

Няма разлика между жени и мъже - процентно на поставените дози случаите са подобен брой. Просто където са сложени повече на медицински персонал, а той е повече от жени, се появяват повече случаи на жени.

100

SS

преди 1 месец

ами дали пък няма опасност от маса дела на пострадали в България от таа ваксина срещу собствената си държава, ако тя се прилага, въпреки евентуалното отрицателно решение от СЗО И ЕМА за такова приложение?

99

Един от Германия

преди 1 месец

Както винаги българските политици не са в състояние да вземат СОБСТВЕНО РЕШЕНИЕ, а чакат решение на ЕС, за да не поемат риск и да се оправдават по-късно, че не те а други са виновни. Подобно е и със Спутник V, чакат разрешение от ЕС. А вчера Баварския МП Маркус Зьодер обяви, че е сключил договор с Русия за доствка на 2,5 мил. дози Спутник през юни т.г. ОСвен това се договаря с Русия за производство на ваксината и в Бавария.

98

Анонимен

преди 1 месец

Голям страх от служебно правителство тресе гербаджиите. Започвам да си мисля, че това ще е полезно за България. Да се разчисти Висшия съдебен съвет и Прокуратурата и да се проведат нови избори, които не организират ГЕРБ. Тогава 45 НС ще остане в историята, като по-успешно от предходното.

97

Сашо от Варна

преди 1 месец

Слепи ли сте че това не е ваксина,нищо не е,абсолютна измама е и не спасява а убива!!!

96

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/106Ми виж матряла... и той чака и гледа ес. С такъв матрял - прави са управляващите!

95

Анонимен

преди 1 месец

"ЕС да вземе решение". От тези български министри и специалисти никой ли не може да мисли сам? Защо друг трябва да взема решението?

94

Анонимен

преди 1 месец

Шефът му на това отгоре вчера се разпорежда , предлагайки на Слави "10 лесни" /дежурни/, сего това съвсем се изложи, като в прав текст посочи кой им дърпа конците.Вън от тук! Затвор за вас!

93

123

преди 1 месец

А да си върне заплатата къносаният след като други вземат решенията не е ли редно?!

92

Анонимен

преди 1 месец

Затваряй плювалника и изчезва за винаги от политическия хоризонт!

91

Анонимен

преди 1 месец

Не бе, нищожество, ти не си България, аз и всички такива обикновени хора като мен сме България.И България иска ти и всичките ти дружки на съд. Обаче вие си осигурихте спокойствие с подписване на информирано съгласие, но като първокласни проститутки първи бяхте готови с Базата за Ваксинационни сертификатиПовръща ми се от вас.

90

тоя лъжец още ли е

преди 1 месец

тука?????махайте го!!!коце чувала

89

Анонимен

преди 1 месец

Робе, ако ти си лизач на чужди подметки и по тоя начин си допълзял там, където си, то останалият свят е една идея по-свободен. Покрий се и не прави повече мизерии, докато до 2-3 седмици не те сменят. Достатъчно поразии на държавата и народа натворихте. Десетилетия няма да се измъкнем от дупката, в която ни навряхте с некадърното си корумпирано управление. Спрете се вече!

88

Анонимен

преди 1 месец

Пуяците вечно чакат някой друг да им взима решенията, да им пуска заповеди и нареждания и те само да изпълняват, без да носят отговоррост. Долу шайката!Никога повече във властта немислещи, необразовани, нахални и крадливи хора!