127

Христо Христов

преди 1 месец

До БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР!/114"Ти си опасен за мен, докторе." - а урсулата опасна ли е за тебе или не?

126

Щирлиц

преди 1 месец

Това недор.азумение, инеговият вожд са готови да тровят народа си със всякакви отрови,одобрени от ес/ес.Никаква грижа за българите,важно е да се приберат едни комисиони,и услужливо да превиват гръб,в очакване на евросубсидиите.

125

ЕЛИ

преди 1 месец

ПРОФЕСОР АНГЕЛОВ Е ОТЛИЧЕН МИНИСТЪРНО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОЦЕНЕН ОТ БЕЗДАРНИЦИАНГЕЛОВ И БОЙКО СЕ БОРИХА КАТО ЛЪВОВЕ СРЕЩУ МАНГЪРОВЦИ И РУМЕН РАДЕВЦИ КОИТО ТВЪРДЯХА ЧЕ ВИРУС НЯМАБОЖЕ НЕБЛАГОДАРНИ ХОРА

124

Републиканец

преди 1 месец

Криете се зад гърбовете на еврочиновниците.Некадърници.

123

Рошко

преди 1 месец

Разбрахте ли сега защо загубихте 300 000 души на изборите? Не Урсула, а Меркел и Макрон се договориха с Путин за Спутник. Чакате ЕС да ви подхвърли някоя друга ваксина и народът мре като мухи. Изписвате ги недоизлекувани, връщате болни и не ги приемата поради липса на места. Орбан и Вучич си взеха и руската и китайската ваксина, а вие слушате какво ще ви наредят. Мижитурки. Те така спряха и Южен поток и сега ще се молим на Доган и на гърците, ама Меркел си прави Северен поток и не слуша САЩ

122

Обективен

преди 1 месец

В Германия са направили допитване и 55% от германците са готови да се ваксинират със Спутник V . Само нашия тиквондер.дето се изживява на "мъжага" иска да умори хората с доказано вредна ваксина,ама нали пари е дал за нея,няма да я изхвърли,я.

121

Анонимен

преди 1 месец

Не даде ни лев за българската разработка. Сега Интитутът по микробиология събира от дарения левче по левче. Вксината е готова за изпитания. Ами кой колкото може, по 20 лв. от пенсийките.

120

Христо

преди 1 месец

Да бъда ли откровен? Всички вие които се ваксинирате за мен сте ***.

119

Анонимен

преди 1 месец

Защо ще лишавате жените от ваксина бе фашисти такива! Сексисти!

118

Анонимен

преди 1 месец

Нашите пак нямат смелост. Пак ще се оправдават с другите. А ще плащаме всички ние

117

Той

преди 1 месец

Изписано му е на мишата физиономия. Защото има интерес, естествено. Как изведнъж всички се оказаха така заинтересовани от нашето здраве.

116

И сега какво?

преди 1 месец

Налагаме забрана по политически причини на Спутник 5 и китайските ваксини. Иначе по същите политически съображения налагаме ваксина - убиец на Астра зенека. Кой и каква материална отговорност носи за вреди, нанесени от ваксините?Предложение: Да се допускат само ваксини, чийто производител гарантира с финансово обезпечение от минимум 100 000 евро негативни ефекти, довели до загуба на живот. и от 10 000 до 50 000 евро вреди довели до трайна загуба на друдоспособност.

115

Митко

преди 1 месец

Аре стига с тва "единно решение"! Хората ти казаха, че ваксината не става. Махаѝте я! По-добре откажете F16, отколкото да убивате умишлено нашите майки и бащи...

114

НКК

преди 1 месец

В Германия втората ваксинация вместо АЗ ще бъде с някоя от иРНК ваксините. За този вариант няма никакви изследвания и опити как ще реагира организма. Ако антителата сметнат иРНК за вирус и започне онази буря убиваща човека, то тогава по-добре или втора с АЗ или само с първата и да ти дадат документ както на всички ваксинирани, преболедували. Това на Германия ми прилича хептен на руска рулетка.

113

БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР!

преди 1 месец

Защо българският министър на здравето иска становище от Европейската Комисия за използването на спорен медицински продукт за опазване на здравето на българските граждани? Няма ли лекари и специалисти в България, които могат да преценят?Какво по-голямо признание, че това решение ще е политическо, а не медицинско?Ти си опасен за мен, докторе. Не искам да чувам повече нищо от теб. Ти не си лекар, ти си чиновник.

112

dvb

преди 1 месец

Искаме това защото само ние и Латвия се се набълбукали с най-много поръчки от АЗ, и ако становището на ЕС е 'да, опасна е' тогава ще имаме коз да искаме повече от скъпото кафе от горе над количествата които ББ проси преди някоя седмица като 'солидарно разпределение' Все Ганьовска работа, да не казвам ***.. толкова ли не можахме да диверсифицираме поръчките и да закупим и от хубавото кафе..

111

Леля

преди 1 месец

С първа доза АЗ съм, в "рисковата" категория под 60 години. Нямам никакво намерение да си набивам друга ваксина освен отново АЗ като втора доза. Иначе ще залитнем от премерен риск към чиста руска рулетка.

110

нещастници

преди 1 месец

Нашите нещастници собствено мнение и експертиза нямат ли?

109

Анонимен

преди 1 месец

Нямат самостоятелни мозъци, искат от Брюкелмосква да им заповядват за всичко.Какви професори са тези ментета, чакащи Брюкселмосква да им казва какво да правят?Тодор Живков никога не е питал всеки ден Москва какво да прави. Сегашните тодорживковци всеки ден искат да бъдат управлявани от Брюкселмосква и се сърдят, ако не ги управляват всекидневно.

108

Shark

преди 1 месец

Какво единно решение чакаш бе . Чудиш се как да не поемеш отговорност и да кажеш че от ЕС така са казали. МалУУУмници, пръждосвайте се вече!!! Едно решение не могат да вземат самостоятелно, само нареждания отвън чакат! Ай сиктир.