60

Анонимен

преди 3 години

Абе мани се от тука бе. Ще питаме ЕС за всичко. Това е вътрешен въпрос и ние си взимаме решението за здравето си. Ако искаме и китайска ваксина ще купим. Аман от навеждачи!

59

az

преди 3 години

До 7Щом първата ваксинация е минала без проблем - няма причина да се плашите от втората доза.Ако бяхте сред застрашените - щеше да се прояви още при първата доза.

58

Анонимен

преди 3 години

До-66Дай му имената?

57

Анонимен

преди 3 години

Бг иска решение и забрана за всички ваксини неискаме никакви ваксини забрана за всички ваксини

56

Анонимен

преди 3 години

Имаме ЩАБ,имаме Министър на здравеопазването,Имаме.... ,Имаме.... , Имаме...... !Когато обаче трябва да се вземе решение,се оказва че нямаме Нищо!

55

Протеста

преди 3 години

Ботокс ако не чусташ то поне мъничко виж чр си срам за народ гилдията Ти нямаш завършено медицинско образование а дадено дабъдеш кучешката радост на комунистическото дете бмб

54

Анонимен

преди 3 години

Смешни сте, искате да се скриете зад решението на ЕК. Отговорността за сегашното положение е изцяло ваша. Идва Видовден!

53

Анонимен

преди 3 години

Професорът иска да ни кажат какво да правим, тук не желаем да взимаме решения самостоятелно и да носим отговорност. По-лесно е ниско наведени и послушни!

52

Анонимен

преди 3 години

Нали беше конспирация, ваксините са вредни?Пригответе се да потвърждаване на ощеконспирации

51

7

преди 3 години

Ние ,коита трябва да си поставим второта ваксина на Астра ,как да постъпим?Има ли гаранция ,че точно на мен няма да се случи образуването на тези тромбози?Няма!Но на мен,както и на всеки нормален човек, не ми се умира доброволно рисково!Ваксината веднага трябва да се пре , дори заради риска от смърт на един човек на земята камо ли не в България!Това е като руска рулетка-куршумът може да се падне на всеки в черепа му!Това министърче да си ходи!Те забъркаха тази каша!

50

Анонимен

преди 3 години

Тоя си мисли, че ако реши ЕС, той ще излезе чист.Како ангелинке, ръцете ти са в ла.й...на до рамената. Единственото, на което можеш да се надяваш е затвор, но за национално предателство и геноцид си има друга присъда!

49

До Ахил

преди 3 години

Какъв медицински капацитет те гони в България,за една година не се ли нагледа на Наведени"Капацитети"готови за трошичка хляб от власта и майките си да затрият?

48

До Ахил

преди 3 години

Ама те са си васали, както писа колега по-напред в коментарите, нашитенародни избраници всъщност са слуги на господарите от ЕС и САЩ. Това го повтарям и аз, но единственият отговор, който получавам е че съм русофил.Всичко е политика.

47

Анонимен

преди 3 години

Значи ние си нямаме собствено мислене и както при цялото Тиквено управление, така и сега, чакаме "началниците" да решат.Отделяме стотици милиони за ваксини, даже милиарди, а не могат да платят на БАН или някой друг наш институт да направи свое собствено проучване?!Не е ли ясно, че решенията на ЕС са много често политически или лобистки и нямат нищо общо с целите на здравеопазването? Иначе отдавна да са разрешили и китайски и руски ваксини. Ама не! Ние сме евроатлантици, трябва да се бодем с "

46

Анонимен

преди 3 години

"България иска единно решение на ЕС за "АстраЗенека""Отнемете му титлата "професор" и сложете някой тракторист да го замества. Няма да необходим особен интелект да повтаря като папагал всяко решение на ЕМА.

45

Ситски Лорд

преди 3 години

Няма значение дали са вредни или безвредни тези инжекции. Не ме интересуват ваксъри, антиваксъри, конспиратори, платени, партийни, безпартийни ...АЗ няма да се набода с това, защото така съм решил! Ясно?Теза + антитеза = синтеза която ми казва, че има нещо гнило в Дания.

44

Ахил

преди 3 години

Що за васално мислене бе? Какво значи .....чакате единно решение? Нима нямаме достатъчно медицински капацитет ,който да реши ,че краварската ваксина е със съмнителни резултати? Хайде стига сте им близали *** на тоя от Европа и на краварите! Ако сте гледали новините вчера,я вземете пример от лисицата Ердоган,как я остави оная да стои права "диван чапраз" на срещата им. Така се прави,гъзоблизльовци такива.

43

Анонимен

преди 3 години

Орел, рак и щука могат ли да вземат единно решение-НЕ!Видимо е че има проблеми с тая ваксина което значи че трябва да се ограничи максимално,големият въпросът е какво правим с хората които вече са получили първа доза.

42

Винкела

преди 3 години

До 42Закривай!

41

Анонимен

преди 3 години

Какво еднинно решение бе *** гербавите пак бягат от отговорност. Всички правителства които държат за народите си спряха ваксинирането с тази отрова само гербавите се правят на по-големи католици от Папата.