20

Ей

преди 3 години

Провинция Бавария, купува два милиона от ваксината Спутник V.. те по глупави ли са от нас?!

19

Мислеща

преди 3 години

За какъв ... сте ни вие, ако не можете да вземете решения, а само чакате началниците от ЕС да ви кажат какво да правите?! Ами тогава няма нужда от правителство, направо да минаваме на дистанционно управление от ЕС, а на вас да ви бием шута!

18

Анонимен

преди 3 години

Не България, българската мафия го иска, за да не носи отговорност.Твърде късно, геноцида е вече в действие. Предстои съд и затвор за участниците.

17

Анонимен

преди 3 години

"България иска единно решение на ЕС за "АстраЗенека""Ангелов, такива безгръбначни мекотели сте ти и шайката ти. България няма ли лаборатории и специалисти които да изготвят анализ или по навик си чакаш някой отвън да ти налива мозък в главата?

16

ПЛАНдемия

преди 3 години

По голямо доказателство от това ,че не спират тази отрова ,че всичко е не защото ви мислят доброто, няма!

15

zer

преди 3 години

Кампанията против астразенека ще сее само смърт и ще подклажда антивакс настроенията.

14

Анонимен

преди 3 години

Защо лекари,политикари,държ. апарат се ваксинират с Рнк ,а не с Астра ? Отговора е ясен !Край,Точка по въпроса !мейдел/паунова и др Сводници да отварят чекмеджетата и да Връщат парите !

13

Светозар

преди 3 години

Доверието във ваксината на Астра Зенека е подкопано катастрофално и завинаги. Поне в България. От сега нататък, каквото и да опровергават, каквото и да обясняват, винаги ще останат съмнения. Вероятно доверието ще падне и в други продукти на Астра Зенека. А покрай тази ваксина ще падне доверието и в останалите ваксини срещу Ковид. Доверие много трудно се печели, а се губи много лесно.

12

zer

преди 3 години

Dnes.bg - втора статия за астразенека вече за деня, я е едва 8:30...

11

Анонимен

преди 3 години

А ЕС казва всяко правителство да си решава и да си носи отговорността!

10

Анонимен

преди 3 години

До ТрибуналМинала е и все още ползата е много по-голяма от риска. Има много лекарства/медицински процедури с подобна смъртност, които си продължават.

9

Картофчо

преди 3 години

Прилагане с повишено внимание и проследяване. Това е нещо от типа: След две седмици да ги прозвънят по телефоните, за да питат още ли са живи :)))))

8

Анонимен

преди 3 години

"България иска единно решение на ЕС за "АстраЗенека""България иска да се махате вече. Решението сме за астрата вече сме го взели.

7

Трибунал

преди 3 години

Тази "ваксина" нали беше минала всички фази на тестване и обявена за безопасна, или се бъркам?

6

Годжи

преди 3 години

Има няма решение ние българския народ или поне 80 % от него не желаем да се ваксинираме,така че спрете да давате нашите пари за глупости

5

Картофчо

преди 3 години

Ами напълно естествено! Когато у нас са назначени незнаещи и нищо не разбиращи некадърници и калинки, ще искаме някой друг да ни казва какво да правим. Въпроса само е... дали този отвън го е грижа за нас или само за собствената си печалба.

4

Анонимен

преди 3 години

когато сключихте договорите и платихте само за Астра защо не питахте а? или бизнеса на майката на *** Майдел да върви за да пълни чекмеджетата.

3

да знаете

преди 3 години

На България не и е необходима "АстраЗенека"!

2

Анонимен

преди 3 години

Какво означава повишено внимание? Тези съсиреци се образуват между 4ти и 20ти ден след първа игла. Денонощно ще има лекар до тези жени? И да, ЕМА трябва да излезе с общо решение за ЕС за тази ваксина. Не може всяка държава да решава за себе си, защото това само засилва съмнения у хората. Явно немци и британци са по-глупави от нас, че налагат възрастови ограничения. Тотален крах на Европа с пандемията. Не възможност за носене на отговорност и адекватни решения

1

Истината

преди 3 години

Все търсите някой друг, който да носи отговорност - герберски поми.яри!!