100

Анонимен

преди 3 години

ЕМА не е научна агенция. От страницата й няма никаква яснота изобщо там дали работят някакви учени или само политици. Какво тогава очаквате от тях? България да беше изискала данните, имаме си достатъчно вирусолози и статистици, които да вземат решение основаващо се на науката, а не на политиката. Страните искат да слагат втора доза от иРНК ваксина. КАК ТАКА?! Без никакви проучвания, просто смесваш 2 препарата и се надяваш да не избиеш населението. Това е несериозно и безотговорно.

99

Анонимен

преди 3 години

Много жалко, че България вечно има нужда някой да и казва какво да прави

98

Вейхайвей

преди 3 години

Никаква Европа не питам, пък и не виждам защо. Приключвам с астрата и толкова. Точка.

97

ХоХО

преди 3 години

Въртете се сега като "пиле в калчища", представете си хората, които се ваксинираха по ''зелените'' коридори, как се чувстват сега ! Разпускайте се, за какво стоите там да блещите, като за всичко чакате Европата ''да каже'' .....С ваксинацията приключихме в България, преди да сме я започнали....

96

Анонимен

преди 3 години

Какъв по-голям риск от това да получиш тромб в мозъка?!! Нали им предстои втора игла, след година нова ваксинация...Как ще оцелеят тези хора?!

95

Да

преди 3 години

Няма разлика между жени и мъже - процентно на поставените дози случаите са подобен брой. Просто където са сложени повече на медицински персонал, а той е повече от жени, се появяват повече случаи на жени.

94

SS

преди 3 години

ами дали пък няма опасност от маса дела на пострадали в България от таа ваксина срещу собствената си държава, ако тя се прилага, въпреки евентуалното отрицателно решение от СЗО И ЕМА за такова приложение?

93

Един от Германия

преди 3 години

Както винаги българските политици не са в състояние да вземат СОБСТВЕНО РЕШЕНИЕ, а чакат решение на ЕС, за да не поемат риск и да се оправдават по-късно, че не те а други са виновни. Подобно е и със Спутник V, чакат разрешение от ЕС. А вчера Баварския МП Маркус Зьодер обяви, че е сключил договор с Русия за доствка на 2,5 мил. дози Спутник през юни т.г. ОСвен това се договаря с Русия за производство на ваксината и в Бавария.

92

Анонимен

преди 3 години

Голям страх от служебно правителство тресе гербаджиите. Започвам да си мисля, че това ще е полезно за България. Да се разчисти Висшия съдебен съвет и Прокуратурата и да се проведат нови избори, които не организират ГЕРБ. Тогава 45 НС ще остане в историята, като по-успешно от предходното.

91

Сашо от Варна

преди 3 години

Слепи ли сте че това не е ваксина,нищо не е,абсолютна измама е и не спасява а убива!!!

90

Анонимен

преди 3 години

"ЕС да вземе решение". От тези български министри и специалисти никой ли не може да мисли сам? Защо друг трябва да взема решението?

89

Анонимен

преди 3 години

Шефът му на това отгоре вчера се разпорежда , предлагайки на Слави "10 лесни" /дежурни/, сего това съвсем се изложи, като в прав текст посочи кой им дърпа конците.Вън от тук! Затвор за вас!

88

123

преди 3 години

А да си върне заплатата къносаният след като други вземат решенията не е ли редно?!

87

Анонимен

преди 3 години

Затваряй плювалника и изчезва за винаги от политическия хоризонт!

86

Анонимен

преди 3 години

Не бе, нищожество, ти не си България, аз и всички такива обикновени хора като мен сме България.И България иска ти и всичките ти дружки на съд. Обаче вие си осигурихте спокойствие с подписване на информирано съгласие, но като първокласни *** първи бяхте готови с Базата за Ваксинационни сертификатиПовръща ми се от вас.

85

тоя лъжец още ли е

преди 3 години

тука?????махайте го!!!коце чувала

84

Анонимен

преди 3 години

Робе, ако ти си *** на чужди подметки и по тоя начин си допълзял там, където си, то останалият свят е една идея по-свободен. Покрий се и не прави повече мизерии, докато до 2-3 седмици не те сменят. Достатъчно поразии на държавата и народа натворихте. Десетилетия няма да се измъкнем от дупката, в която ни навряхте с некадърното си корумпирано управление. Спрете се вече!

83

Анонимен

преди 3 години

Пуяците вечно чакат някой друг да им взима решенията, да им пуска заповеди и нареждания и те само да изпълняват, без да носят отговоррост. Долу шайката!Никога повече във властта немислещи, необразовани, нахални и крадливи хора!

82

мишо бирочето

преди 3 години

дайте тая ботолинова пачаврица да я опънем на един здрав клон с главата надоле и да им покажем единно решение. никакви ваксини. край на цирка. страхливци утре ще е късно. децата ви ще плащат ганьфци.

81

Анонимен

преди 3 години

Е сега, след това признание, ако пак не разберете, че вашите народни избраници са всъщност слуги на силните в света, и всъщност изборите ги печелят които трябва, аз не знам вече как да ви го кажа. Това, че ни управляват такива хора показва нашата зрялост като народ. Те са слуги, защото явно и ние сме такива.Ако пораснем да сме силни, тогава ще имаме силни лидери. Но не очаквайте някой доброволн да ни подари всичко това.