118

Анонимен

преди 3 години

Това са герберски агенти, искат преврат и да полегнат на ГЕРБ. ГЕРБ е фашистка партия.

117

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов пак я би тази

116

Анонимен

преди 3 години

И идея мога да им дам - да спретнат пред дома й същото шоу, което приложиха Мая и компания на Бойко в Банкя. Да усети женицата партийната народна любов...

115

:-)

преди 3 години

До Калеко АлекоДООБРЕ, ТОГАВА ЩО СЕ НЕРВИШ, УПРАВЛЯВАЙТЕ СЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА хахахахаха

114

Калеко Алеко

преди 3 години

До ХАХАХХАХА ... че защо да я искам за разлика от БСП, ГЕРБ пак е първа политическа сила ... ?!

113

Анонимен

преди 3 години

Мъжко Момичесега как им викат?

112

Анонимен

преди 3 години

На конгреса пак ще гласуваме единодушно за Корнелия Нинова

111

ХАХАХХАХА

преди 3 години

До Калеко АлекоИскаш ли си оставката на Тиквето, на което си наемник бре?Споко и да не му я искаш, на първото заседание на новото събрание ще реве като лъв, ама ще я подаде и Нинова с групата си единодушно ще му я приеме. НАЙС, А?

110

Анонимен

преди 3 години

Аз бих я оставил, на следващите изобори така или иначе пак ще загубят. Нека да обере негативите.

109

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко, нинова е мъжка и ще го натръшка на всички социалисти, за доброто на България ... Нинова Forever ... )))) ... !!!

108

Щерю

преди 3 години

Винаги съм се чудил как левите свалят другарките - пък то било с подписка. Оригинално. Сексапилно...

107

смешен десенЧАЛплач

преди 3 години

В десните вождистки партии никой не смее да иска оставката на лидера си, че ще го изключат. Ех, роби десни, с искането на оставката на Нинова само се правите на интересни...Оставката на Нинова могат да поискат само членовете на БСП. Обаче подписчицата засега е събрала едва сто и петдесет подписа при 80 хиляди членове, които скоро я избраха с 85 процента от гласовете.

106

Червен Калчо

преди 3 години

Бедната Нинова отиде да плаче на Тошко Африкански и Ристьо Лодкаря колко лош бил Борисов. Ами като нейните не я бръснат за слива, сега да чyка на затворени врати! Жалка картинка с амбицията да оглавява ентусиазъма на хейтърите.

105

ПроСоТо

преди 3 години

Доживях да видя БСП треторазрядна партия :))Товарищи цоциалисти, щом и Нешка Робева се е колебаела дали да гласува за ***, разпадът е пълен :)Ако някой търси Нинова, ще я открие в хотела и в Гърция - "Мираджио термал спа резорт"!!!:)))

104

Анонимен

преди 3 години

Комунисти, ударете и един пръст в ****. задни* и да си хваща пътя, тая ехидна ***... Преди не можа тя да разсипе СДС, но на вас ви такова мамицата...

103

Анонимен

преди 3 години

Вчера Дай България, като заявиха, че няма да участват в правителство, което да свали ГЕРБ от власт за пореден път разкриха Сарайската си същност.

102

:-)

преди 3 години

До троловете на ГЕРБ и на патериците на ГЕРБ:1. Какви опорки изпълнявате с тая атака с непрестанното искане на оставката на Нинова, като Бойко тия дни ще си даде оставката ИМЕННО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НИНОВА НЕ СИ Я ДАВА И ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА Е МИНИСТЪР ПРЕМИЕР. 2. Как са патеричите ви партии, техните лидери - Яне Янев, Марешки, Волен, Симеонов, ония от Реформаторския блок, Кунева-Пръмова, абе на тях не им искате оставката, но то и портии не им останаха, и на АБВ патерицата си не щете оставката .

101

Вирус

преди 3 години

ОК, разбрах! Тъй като мнението ми изчезна, ще то напиша малко по-иначе, цитирайки част от текста на публикацията, където се казва:"свикване на бързо заседание на 50-я конгрес на БСП "---Питам читающата публика, как може една партия, разграничила се с БКП да признава конгресите преди учредяването БСП и този факт до какви размисли довежда, въпреки че може и въобще да не се мисли, защото е от ясно по-ясно.

100

Анонимен

преди 3 години

вижте си нотариусите в София, па щракайте лайкове на Христо Иванов. С един цирк на един плаж програма ви прави

99

Анонимен

преди 3 години

Само Румен Радев и Нинова ще оправят България! При БСП България влезе в ЕС и НАТО. Десните, колкото и да ги хвалят прституиращите журналисти от олигархопресата и телевизията, вкараха България само в чакалнята на еврозоната и чакалнята на Шенген, втората за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ХАХАХА. Стигнаха дотам да капитулират с договор пред джуджето Македония. ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НЯКОИ МАЛКИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА СА ФАЛШИВИ И СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ.