128

Тоз пък!

преди 1 месец

До Анонименда бе затова картата на България е синя , айде скрийте се чалгари смотани , ще го видим дрогирания ви *** какви ще ги дроби , ма май нещо се крие . Няма нито умствен , нито никакъв капацитет , за да бъде министър председател

127

Анонимен

преди 1 месец

Би Бойко Борисов, ама би център. Нали е футболист, като му вкараха на изборите гол и той отива сега да бие център... Вече е 90 та минута, губи мача макар и с 1-0. А на избори и във футбола е така, дали падаш с един или десет гола, загубата си е загуба.

126

Анонимен

преди 1 месец

На тези избори БСП спечели - тя и съюзниците и разгромиха Диктатурата. Първата политическа сила е ГЕРБ но не стигат гласовете на съюзника и ДПС а другите патерици са аут. ТАКА ЧЕ КОАЛИЦИЯТА НА бсп СЪБРА 64 ПРОЦЕНТА ОТ ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА А НА герб 36.

125

:-)

преди 1 месец

Последните издихания на ГЕРБ на тяхната зловонна манипулативна медийна среда. Въпреки нея, БСП свали ГЕРБ от власт. Стягайте се за следващите предсрочни избори гербери, когато тръгнат делата в съда за далаверите на бандите сред вас.... ауууу, оставките ще са най-малкият ви проблем, като ви подгонят журналисти, полиция, прокуратура, съд ще почне голямото почистване сред вас....

124

Анонимен

преди 1 месец

Това са герберски агенти, искат преврат и да полегнат на ГЕРБ. ГЕРБ е фашистка партия.

123

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов пак я би тази

122

Анонимен

преди 1 месец

И идея мога да им дам - да спретнат пред дома й същото шоу, което приложиха Мая и компания на Бойко в Банкя. Да усети женицата партийната народна любов...

121

:-)

преди 1 месец

До Калеко АлекоДООБРЕ, ТОГАВА ЩО СЕ НЕРВИШ, УПРАВЛЯВАЙТЕ СЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА хахахахаха

120

Калеко Алеко

преди 1 месец

До ХАХАХХАХА ... че защо да я искам за разлика от БСП, ГЕРБ пак е първа политическа сила ... ?!

119

Анонимен

преди 1 месец

Мъжко Момичесега как им викат?

118

Цъ

преди 1 месец

Каката няма да се даде, освен ако не й наредят от много, ама много високо място - оттам, откъдето дърпат конците на всички по-големи и опустошителни войни и революции, при това дърпат конците и на двете враждуващи страни. Дърпат ги /командват ги/ от едно и също място, заради финансовите си интереси.И нашата левица играе и винаги е играла по тази св..ир..ка, но десетките, а понякога и стотици хиляди наивници, които й симпатизират, не осъзнават това.

117

Анонимен

преди 1 месец

На конгреса пак ще гласуваме единодушно за Корнелия Нинова

116

ХАХАХХАХА

преди 1 месец

До Калеко АлекоИскаш ли си оставката на Тиквето, на което си наемник бре?Споко и да не му я искаш, на първото заседание на новото събрание ще реве като лъв, ама ще я подаде и Нинова с групата си единодушно ще му я приеме. НАЙС, А?

115

Анонимен

преди 1 месец

Аз бих я оставил, на следващите изобори така или иначе пак ще загубят. Нека да обере негативите.

114

Калеко Алеко

преди 1 месец

Споко, нинова е мъжка и ще го натръшка на всички социалисти, за доброто на България ... Нинова Forever ... )))) ... !!!

113

Щерю

преди 1 месец

Винаги съм се чудил как левите свалят другарките - пък то било с подписка. Оригинално. Сексапилно...

112

смешен десенЧАЛплач

преди 1 месец

В десните вождистки партии никой не смее да иска оставката на лидера си, че ще го изключат. Ех, роби десни, с искането на оставката на Нинова само се правите на интересни...Оставката на Нинова могат да поискат само членовете на БСП. Обаче подписчицата засега е събрала едва сто и петдесет подписа при 80 хиляди членове, които скоро я избраха с 85 процента от гласовете.

111

Червен Калчо

преди 1 месец

Бедната Нинова отиде да плаче на Тошко Африкански и Ристьо Лодкаря колко лош бил Борисов. Ами като нейните не я бръснат за слива, сега да чyка на затворени врати! Жалка картинка с амбицията да оглавява ентусиазъма на хейтърите.

110

ПроСоТо

преди 1 месец

Доживях да видя БСП треторазрядна партия :))Товарищи цоциалисти, щом и Нешка Робева се е колебаела дали да гласува за Курнинова, разпадът е пълен :)Ако някой търси Нинова, ще я открие в хотела и в Гърция - "Мираджио термал спа резорт"!!!:)))

109

Анонимен

преди 1 месец

Комунисти, ударете и един пръст в деб*. задни* и да си хваща пътя, тая ехидна ***... Преди не можа тя да разсипе СДС, но на вас ви такова мамицата...