98

Анонимен

преди 3 години

"Вторият вариант е свикване на бързо заседание на 50-я конгрес на БСП..."---Аве, другаре, сопрете се малце. Нали бэхте мърморили, че БСП не е свързана с БКП, а сте я докарали до 50 (петдесет) конгреса - бафмааму....

97

Анонимен

преди 3 години

В къщи, след резултата от изборите...Синът на Корнелия я посреща с думите....Божеее,божеее,какво направи.... Корнелия: Сине в къщи можеш да ми викаш и мамо моето момче

96

1234

преди 3 години

Тука един пише, да си подаде оставката, щото пак щели да я изберат! Ако бсп са 5 на следващите избори, всички да си направят харакири

95

Вирус

преди 3 години

Не си мислете, че мразя или ненавиждам другарката Нинова.Нинова е най-добрата разработка на банкянския дюмбелин и продължава да го доказва.(Виж резултатността от изборите)

94

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, ПАК ЩЕ Я ИЗБЕРАТ. Хората в БСП, редовите са зад нея и се чудят на такива бояджии, като Близашки, Първанов, Калфин - президент и вице, които не са служили войници както Плевнята... Български народе дясната олигархия ви пробута и чалгар, и вие половин милион гласувахте за тоя чалгар. ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА СЕБЕ СИ!

93

Българина

преди 3 години

Ако Нинова смяъта че била избрана с мнозинство преди 6 м и това и дава право кораж и подкрепа да не подава оставка сега, нека да се подложи на повторен вот, за да се убеди колко е " права" ...

92

Анонимен

преди 3 години

АЗ ПРЕДПОЧИТАМ СТО ХИЛЯДИ ПЪТИ В бсп ДА Е нИНОВА И ТИЯ МЛАДИ МОМЧЕТА И ЖЕНИ ОКОЛО НЕЯ, ВМЕСТО гОЦЕ пОРВАНОВ - ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА бОРИСОВ, гЕОРГИ гЕРГОВ - ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ, МИКОВ-АЛКОХОЛИК, РУМЕН ПЕТКОВ - АЛКОХОЛНОПИКАЕЩИЯТ ВЪВ ФОНТАНИ И ТАКА НАТАТЪКА....*** НА ГЕРБ ВИЕ СТАНЕТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БСП ПА ИСКАЙТЕ ОСТАВКАТА НА НИНОВА, А СЕГА КАТО СТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ ЩО РЕВЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА ХАХАХА АЙДЕ МАЛКО ХИГИЕНА В ИНТЕРНЕТ.

91

червен демокраст

преди 3 години

До Анонимен 95Толкова сте глупави,че няма на къде повече!На Нинова не можете да стъпите на малкото пръстче!Ако Господ слушаше кучетата,от небето щеше да вали пастърма!Ама толкова ви е акъла,пролетарии на умствения труд!:))

90

Вирус

преди 3 години

Крайно време е за опортюнистите да си спретнат нова партия със заглавие БКП*.Тази трибуквена абревиация най ще им подхожда на същността, а обединението с ГЕРБ ще гаранция за "подем" и забогатяване - червени карамфили и розови рози в празни чинии.---*БКП - Българска Крадлива Партия, но имайте предвид, че ВСИЧКИ партии са борят за второта дума.

89

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че боко хвали кметове на БСП, а като чуе за Радев и подскача от гняв, трябва да ви говори за кого всъщност работи Корнелия Нинова.

88

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЕШ СЕ, САМАТА НИНОВА ОСЪДИ КЛЕВЕТНИЦИТЕ СИ ЗА тЕХНОИМПЕКС, ТАКА ЧЕ СТИГА ***... ПЕНЧО БРЕ ЧЕТИ НОВИНИТЕ.

87

Анонимен

преди 3 години

Ослабни малко че главата ти е като диня кръгла стани малко от масата излез навън виж как се развива светът стига яде свинско не си ли чувала за здравословно хранене без месо и спорт за работата знаем че не ти харесва не ти е преоритет хвани малко метлата мотиката.знаеш ли как се слага кубур на кон да го впрегнеш.

86

Е ПА...

преди 3 години

ТОВА АКО СТАНЕ ГЕРГО И СТАНИША ЩЕ НАПРАВЯТ БИБИТКО... МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ.НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ВСИЧКО ИДВАОТ ТЯХ. ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДАМАХНАТ НИНОВА. ТЕЗИ СЪЩИТЕИ ПОДЛЯХА ВОДА НА ИЗБОРИТЕ.ВСИЧКИ ТЕХНИ КАЛИНКИ АГЕТИТАХА ПРОТИВ НИНОВА.ПРЕДАТЕЛИ.

85

?!?! У РЕД ЛИ СТЕ

преди 3 години

Корнелия направи от БСП партия, която е единствената партия с демократичен лидерски избор и категорична опозиция на Шайката! Патериците на ГЕРБ - вие си дайте оставките, ЗАЩОТО ДО ВСЕКИ ИЗБОР ЛЪЖЕТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ЧЕ СТЕ ОПОЗИЦИЯ А ПОСЛЕ ЛЪСВАТ ПАТЕРИЧИТЕ ВИ СЪЩНОСТИ!!!!САМО БСП НАЧЕЛО С КОРНЕЛИЯ НИНОВА - ПЪРВИЯТ ПАРТИЕН ЛИДЕР В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ИЗБРАН НА ПРЕКИ ИЗБОРИ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСП! КАТО ДЕСНИТЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА СВОИТЕ ФЮРЕРИ, ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ЛИДЕРА БСП?

84

да се уточним

преди 3 години

До САМО КОРНЕЛИЯ НИНОВАБългария ще я бъде,БКП-не!

83

Анонемен

преди 3 години

Ниновица няма избори които да не може да загуби.

82

Анонимен

преди 3 години

БСП не е лидерска партия кат герп. Има си пловдивско крило, варненско крило, от големия град до селото. А Корнелия успя да разцепи всичко, заради нейното АЗ!

81

Анонимен

преди 3 години

Пандиз- турист- Сливен:Нинова, чакаме те!

80

Вирус

преди 3 години

пУткрепям напълно действията (и бездействията) на другарката Нинова.Трябва да остане на порозовялия червен трон, за да може да довърши партията, като активността на следващите избори падне под 4%, като ВЪТРЕШНАта Македонска Революционна Организейшън, сиреч ВМРО. (Поразяващ смях - Loooool)Как ли досега никой не се самозапита какво дири тази ВЪТРЕШНА маке Рев. Орг на територията на Република България, на чии идеи е проводник и на кой господар шета.

79

Анонимен

преди 3 години

Техноимпекс? Фронтиер? Халкидики?