18

Анонимен

преди 3 години

Искат да я изгонят и да се съюзят със ГРОБ на следващите избори съм за Нинова и за Слави едновременно. ГРОБ стават най-удобната опозиция вече за всеки, от 0 % БСП вече имат 15 %, а Слави 17%.

17

36286

преди 3 години

Нинова прекрачи елементарното приличие. Преди 6 месеца бил избрана. какво от това? доверили са й ръкоодството на БСП, но тя се провали. Освобождава председателския стол и столетницата се провежда нов избор за водач. Толкова е просто и ясно всичко. При цялата беднотия, безработица и олевяване въобще, БСП да нея припознават като лява партия, това е предостатъчно за смна на ръководството.

16

майтап!

преди 3 години

То всички ни е ясно, че Нинова е внедрена в Партията, за да я унищожи и прати в небитието! Както по времето на Костов приватизира кво ли не, после беше около Царя.Тя е капиталист, а не социалист. Докато не я отстанят, няма да им потръгнат нещата на левите!

15

Анонимен

преди 3 години

Нинова изгони Манолова от БСП и загуби 4,7% от гласовете. Комунистите вместо с 1 силна партия те се явиха на изборите с 2 слаби партии.Интересно Нинова ако се беше явила сама на изборите, дали щеше и 1% да събере.

14

ДО 8

преди 3 години

Чувате ли се какво говорите :"Нинова не искала власт'' , е да де , само където ДРАПАШЕ за Президентски , или Премиерски пост !Въобще не и пука за БСП !

13

Вирус

преди 3 години

Много убаа партия, но е късно да й ударите балтията.Фил Кенеди трябваше да го направи, а не да пуфка цигари и да плямпа, че е лекувал луди на 4-ти километър, за да се окаже накрая, че той не е бил от лекуващите, а е играл от страната на лекуаваните.Останалото ще е дело на самата партия, която отива към самозатриване, а това е много добре за прогреса на България.

12

Анонимен

преди 3 години

Тая няма да подаде оставка доброволно, партия ще затрие, но няма да си иде... Като магаре на мост се е запънала и никаква политическа отговорност не иска да носи за огромната загуба, но иска да управлява. Иска власт, иска още да краде и да лъже народа.

11

Анонимен

преди 3 години

След десетина години БСП няма да мине и 4% бариера - техния твърд електорат не е вечен.

10

Анонимен

преди 3 години

БСП са най-големите престъпници, защото лишиха БГ от алтернатива, разсипвайки 100г. партия; те са по-виновни от управляващите, защото им дадоха баницата, осигурявайки им необходимия комфорт да си я ядад на спокойствие. Никога не съм гласувал за тях, но е факт, че БГ няма коректив на управляващите повече от 10г. Разлюспиха се, разцепиха се, едни изгониха други, трети изгониха другите, сега е ред четвърти да го навутат на третите. Червена гротеска!

9

бесепар

преди 3 години

Тея дето я напуснаха бяха все остриета на БСП. Сегашните не стават. Даже се чудя как гуцанов се съгласи да се върне. Мая маналова или Кирил добрев, това са подходящите за лидер.

8

Секс, лъжи и БСП

преди 3 години

Вместо да я гонят с подписка, да я опънат по- добре. Ама те са леви резби. Нинова да ги опъва с червен *** тогава другарите.

7

Анонимен

преди 3 години

43000 гласа от 80263 членове а равно на 53,6%. За какво става въпрос?

6

Фактите !

преди 3 години

Троянският кон на ГЕРБ с Нинова проработи в БСП , но не достатъяно за победата на ГЕРБ като цяло .Най-много пострада БСП , Нинова прогони електората на БСП , и рацепи партията .Какво ''по-добро'' от това , за да затрие БСП .Въпросът е и друг :--Кой предложи Нинова за лидер , след като тя няма нищо общо с БСП , домъкна се от СДС ?

5

иванова

преди 3 години

оправете си процентите!

4

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да мислят по-рано като неглежираха ковид кризата и твърдяха, че перките са пресилени и неадекватни. В крайнас сметка човек като то най-вече техния електорат е застрашен.

3

Striker

преди 3 години

Нека Дургарката кУ-рнела поостане още, та да се свият до естествения им размер до 5-6%. Подобна партия не би следвало изобщо да съществува.

2

Слави

преди 3 години

Трифонов разтресе целата държава.

1

Анонимен

преди 3 години

БСП успя да се измъкне на косъм от позора.Но една коалиция ГЕРБ ИТН ще ги прати в историята.