138

Анонимен

преди 3 години

Ти му викаш ходиси...,то пак доди

137

Анонимен

преди 3 години

Врачанката таман се уреди с работа жената...

136

Анонимен

преди 3 години

недейте другари - оставете я - малко остана да довърши започнатото

135

Явор

преди 3 години

Дано успеят. Прецака БСП тази дама, а и обича да се налага, да налага мнението си.Не знам каква партия е БСП, откакто Нинова й е лидер, но със сигурност не е на бедните, безработните и пенсионерите. Нинова нали е била в СДС, когато Костов е бил премиер. Нахално е да твърди, че е лява. Най-добре е да си иде от БСП. Попаднала е в партията с нахалство и болни амбиции. Беше отворена, дървеше се на тоя-ония, а БСП е на трето място.

134

Калеко Алеко

преди 3 години

Другаре, защо гоните жената, тя е главен акционер в РеМеДето Ви и цялата Ви партия и е зачислена като актив, ако я махнете дружеството Ви ще изпадне в несъстоятелност и ще трябва да го пререгистрирате с нов Булстат ... а и за каква загуба иде реч, третото място никак не е малко - бронзови медалисти сте, преди нея и другаря микав го беше докарал до там, просто не сте за шампионската лига и ще трябва да играете в по-долните дивизии ... !!!

133

Див врачанин

преди 3 години

Не само Враца,а и Монтаня и Видин мразят БСП!и Белоградчик!!!

132

Списаревски

преди 3 години

Иха, пак ще гледаме политически дебело-мутренски-чалгаджйски балет на тънък лед!Само искам да ги попитам всички там, не само Нинова и БСП, а и другите пръ-длии, пардон - пар-тии, - абе хора, как си изкарвате парите така без да работите нищо????

131

Анонимен

преди 3 години

Корнелка да се покрива и Славчо (мартеницата) я би.....Станахме за срамотиите

130

Червен галош

преди 3 години

До АнонименПълни глупости след повече от десет години управление след всичките интриги протести и какво ли не Ако този резултат е загуба не знам какво да кажа а може би резултата на протестиращите на Дб и Мая Манолова е много впечатляващ в кавички Трифонов не го споменавам защото той се дистанцира и нито е инициатор нито е участник в протестите

129

Анонимен

преди 3 години

А из дека го Шадраваня

128

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

127

аз

преди 3 години

Не гонете Нинова, тя не е направила нищо лошо, вярно че и нищо хубаво не направи. Толкова си може бабката. Обаче пък уби комунизма. Спор няма.

126

ГЕРБ

преди 3 години

До АнонименСигурно страдат...като победители.Виж при БКП-то, се лее вино и маат суджици

125

Калеко Алеко

преди 3 години

До :-) ... Защо да се нервя, напротив забавлявам се досега гледах шоуто на нинова, а сега ще гледам шоуто на Славчо Трифончук, при това в Парламента, а и Пчеличката Мая пак долетя в НС и като добавим и Бойкикев, че и Татяна Дончева представлението ще е пълно и гарантирано ... !!!

124

Анонимен

преди 3 години

Нинова ке падне.

123

Червен Калчо

преди 3 години

*** се разгони и сега върти опашка пред Чалгаря и Лодкаря и Арменския бил!

122

Тоз пък!

преди 3 години

До Анонименда бе затова картата на България е синя , айде скрийте се чалгари смотани , ще го видим дрогирания ви *** какви ще ги дроби , *** май нещо се крие . Няма нито умствен , нито никакъв капацитет , за да бъде министър председател

121

Анонимен

преди 3 години

Би Бойко Борисов, ама би център. Нали е футболист, като му вкараха на изборите гол и той отива сега да бие център... Вече е 90 та минута, губи мача макар и с 1-0. А на избори и във футбола е така, дали падаш с един или десет гола, загубата си е загуба.

120

Анонимен

преди 3 години

На тези избори БСП спечели - тя и съюзниците и разгромиха Диктатурата. Първата политическа сила е ГЕРБ но не стигат гласовете на съюзника и ДПС а другите патерици са аут. ТАКА ЧЕ КОАЛИЦИЯТА НА бсп СЪБРА 64 ПРОЦЕНТА ОТ ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА А НА герб 36.

119

:-)

преди 3 години

Последните издихания на ГЕРБ на тяхната зловонна манипулативна медийна среда. Въпреки нея, БСП свали ГЕРБ от власт. Стягайте се за следващите предсрочни избори гербери, когато тръгнат делата в съда за далаверите на бандите сред вас.... ауууу, оставките ще са най-малкият ви проблем, като ви подгонят журналисти, полиция, прокуратура, съд ще почне голямото почистване сред вас....