198

Първолак

преди 3 години

Герб троловете, не можете да смятате проценти

197

Анонимен

преди 3 години

До до 202Стига бе. Това момиче толкова години го учиха в ЦРУ как да съсипе партията,а ти казваш ,че не можели да я изпратят в Щатите.

196

до 202

преди 3 години

Грешка Жаблянов,грешка.Как така ще изпратите другарката Нинова в САЩ?При неините смъртни врагове-капиталисти!!! Ужас- в Сибир при Навални трябва,а не в САЩ.Там да похапва водка на клечка и да реже с триона сельодката и краставичките!

195

безпартиен

преди 3 години

Нинова е като Колумб.Нито знае за къде тръгва,нито къде е дошла!Обаче сега целият и отбор е недоволен.Ами другари докато беше Миков той казваше ясно и точно-светлият социализъм се строй със светла бира.Сега явно на мода е водката.А както е известно на всички водката включва 4х4,но изключва ESP,DSTC и ABS системите!Навигацията пък работи грешно.Така,че спрете водката и послушайте Миков!Сутрин рано-само светла бира!

194

Анонимен

преди 3 години

Нама по-нахална жена от Корни

193

Бачо Киро

преди 3 години

Вижте си резултатите по области - най-ниския резултат е във Варна 11,27% Докога ще се лансира битата карта г-н Борислав Гоцанов, той е компроментирана личност и хората НЕ го харесват, стига с тези близки хора, които се слагат. За това Корнелия не ставаш за лидер! Хората искат нови и силни личности.

192

Жаблянов

преди 3 години

Корни,взехме ти вече еднопосочен билет за САЩ,омитай се незабавно, заминавай за САЩ,Станфордския университет- при ..изкуствения интелект:)) Стана за смях и поднови,но и една столетна партия за резил направи!! Така и не разбра що за партия е БСП !

191

Ех

преди 3 години

За нво я гоните ся

190

Анонимен

преди 3 години

за Х.Иванов били гласували "интелигентни и образоовани"- айде де, всички те са облъчени в политкоректност, а тоз другар е финансиран от америка за БГ за да прокара в БГ джендърство и ИК, да крепи война срещу Русия ама не защото на някой му пука за украйна а защото искат ресурсите на огромна русия, така както цицат БГ и света - и природни и човешки ресурс се държи от тях, ние сме само поредната колония.4г бай Тръмп ги беше спрял тия "ценности" и войнолюбци но сега за 3 месеца виждаме с каква скорост действат.

189

Анонимен

преди 3 години

сложили звездички на ***, бе няма ли партия да криминализира цензурата- 10г затвор за всяка цензурирана дума, и по 100г за тия дет гласуват такива закончета/правилца за цензуриране.

188

Анонимен

преди 3 години

до СДС какъв комунизъм те гони бе ***, нито е имало, нито господарите ще разрешат държавната собственост както при соца.БГ и Европа, и канада се управлява от демократите на сащ, а те изпълняват волята на една шайка от баш богаташите. Къ'вто народа, такива и избранниците- опростаченото поколение избира слави а лгбт, феминистки, *** и разни меки - се хвърлят на Иванов. следваме линията на либерастите(сащ-демократи) вън русофили, път на русофоби, шефски места и за "***" като в сащ и жени навсякъде - белия хетеро българин да му мисли.

187

Анонимен

преди 3 години

Нинова е като Орбан,голяма ми е надеждата в нея, спря толкова много антинародни закончета на мутрата, колко хора се осмеляват да се опълчат, по-лесно им е наведена главица сабя не я сече,да се нагодят, ама откъде народа да знае,като продажните медии облъчват повече от десетилетие матр'яла за добрия цар Боко и за лошата Корнелия, те израснаха с нейното очерняне,израснаха с чалгата и бездуховността, та какво се учудвам че си избраха чалгаря славчо.И той ще клекне на Боко, без Нинова няма да удържи на натиска, а само Боко си знае колко активни мроприятия е подготвил като при орешарски, слави ще п

186

СДС

преди 3 години

Обичаме Нинова, тя уби комунизма.

185

Анонимен

преди 3 години

станишевци-патерицата на герб се чудят как да си измият ръцете с Корнелия.Другари, тия гласове ги имате точно заради Корни, а българите да вземат най-после да правят разлика между станишевци и БСПНинова.Тя и Мая бяха най-оплювани от герберските медии, защото най-много пречеха на борисофф, но и двете не се поддадоха на натиска, и сега Слави да се прави на интересен, че нямало да прави коалиция с Нинова, аре молим, избра го чалга поколението, а с Ицето финансиран от либерастите в сащ да прокарва джендърите още от детската градина, такива и после ще ви управляват.Вместо да се сплотят около Нинова

184

Анонимен

преди 3 години

Няма да си тръгне лесно каката.........................сладко й е на Корнелия да е шефка на БСП.................направи и някои хубави неща тя в партията .............изгони масони и мафиоти като Георги Гергов-свинаря!!!

183

ББ

преди 3 години

мали...къв реФ от бедни духом...свиняри...ограбили партията си,Народа си...обслужващи диктатори и престъпници...България отдавна не е "мафията си има държава"...БСП греха им е русофилството...за България...за бъдещето на децата на България е битката...да не робуват...Бог да пази България!!!

182

Анонимен

преди 3 години

престъпниците от бсп пак замислят как да ни водят към комунизма.

181

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да я гони. Ако има нови избори тя ще обере негативите и после с лекота ще я сменят.

180

Ей комуняги,

преди 3 години

Няма да пипате Нинова. Поне докато БСП падне под 4 процента.

179

ГЕРБ са гад.ини

преди 3 години

До Бсп са гадове: Не се напъвай. Времето на бат'ти Бойко изтече. Министерският съвет вече само отвън ще го гледа.