288

До 320

преди 3 години

Ще ви видим вас-високообразованите и интелигентните кого ще доведете да ни управлява и променя.Все ми се струва,че се задават протести не като срешу Орешарски,а като през 1997 г ....

287

Анонимен

преди 3 години

Хората с ниско образование и нискоинтелигентните гласуваха за ГЕРБ, главно от онези маали. С доста фалшификации в допълнение, ГЕРБ има най-много гласове на изборите, но ГЕРБ са големия губещ.

286

Отровна гад

преди 3 години

Задава се правителство на Слави Трифонов с подкрепата на Корнелия Нинова и Карадайъ!Нищо лично, просто за това сте гласували!

285

Анонимен

преди 3 години

Още Нострадамус е казал в 14 четиристишие че БеГетата ще ги управлява пожарникар, след него цигулар а най накрая гъдулар....мечките дето им се търкалят все едни и същи

284

До 303

преди 3 години

Кое е срамното на Борисов? Увеличението на МРЗ с 300% за 10 години при 4% база инфлация ? Метро,магистрала и още две в строеж? Забрана за автоматичното предоговаряне на оператори?Обвинени олигарси? 30 места надолу по БВП? Най-ниска безработица ? Най-голяма пок.способност ? Санирания ,паркове,спортни съоражения ? ЕРМ 2 ? Най-нисък инв.риск ?Това ако е срамно,как се нарича епохата от 1989 до 2007 ?

283

Анонимен

преди 3 години

След като преброиха гласовете главно в градовете, към 09:30 вчера ГЕРБ имаха 24,88% от гласовете, при 83,03% от гласовете подадени за шесте партии влизащи в парламента. После започнаха да подават и гласовете от маалите и селата и гласовете за ГЕРБ станаха 26,14% при 83,49% от гласовете за шестте партии.

282

Анонимен

преди 3 години

До 309Пък ти прекрасен протестър.

281

40778

преди 3 години

До до всички ПРОТЕСТЪРИВие съвсем обръкахте посоките - протестърите подкерпят Демократична българия и Изправи се, мутри вън. Слави е подкрепен от чалга поколението, родено, закърмено, формирано от предаването, което бликаше всяка вечер в домовете на хората. Проникнати са от порива за равенство, като вас - по едно ферари за всеки.

280

Учиндолец

преди 3 години

вЕрвайте ми Слави е равно на Бойко

279

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си с две мозъчни клетки, за да си въобразяваш, че държавната администрация и МВР са гласувала за мутрите.

278

Анонимен

преди 3 години

За Слави гласува безмозъчния контингент на ГЕРБ бе, ждрольооо, не протестиращите.

277

Бъдещето на България

преди 3 години

Всичко е по план и добре се развиват нещата Чалгата е новата култура и елита.Държавата чиято икономика се крепи на увеселителният бизнес, заведения, кръчми, фитнеси и тем подобни атракции за туристи. Туризма е основен доход за изпадналите Аборигенски островни държави. За да разчитаме на туризма трябва да се легализира и секс туризма и пълна легализация на проституцията в държавата така ще укрепни икономиката и авторитета на държавата ни.

276

Анонимен

преди 3 години

Абе изборите го потвърдиха още веднъж - около 10% интелигентни хора.Останалите гласуват за царе, везири, тикви, чалгари.Слави е като Бойко. Нормално е същите имбецилиии да гласуват и за него, след като тиквата им писна. С такъв мАтериал - толкова.

275

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ, господин Борисов и европейската интеграция на България ! НЕ НА ЧАЛГАТА И МУТРИТЕ !

274

Браво

преди 3 години

ГЕРБ съсипа необразованите протестъри-хейтъри.

273

Анонимен

преди 3 години

Този път нито огромната администрация,на която ББ вдигна заплатите с 30%,нито купените гласове,нито ЦИК помогнаха на Борисов.Отива си една срамна епоха от българската история,която трябва да забравим бързо и да продължим напред.

272

Анонимен

преди 3 години

За ГЕРБ гласуваха:- ромите, под строй и срещу пари- безмозъчната държавна администрация - под строй, вкл. МВР и прочее калинки с по две мозъчни клетки- нискоинтелигентните от малките населени места, които са бедни и не могат да мислятТолкоз - 750 хил. Човека.Сами преценете доколко това е представително

271

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

имате си вече ЧАЛГА ПАРТИЯ, искаме да управлява и кризата и карантината, искаме ПО ЕДНО ФЕРАРИ може да не е с цвят червен

270

протестъри

преди 3 години

свърши времето на мирните протести, слави ще ни научи на гумени куршуми и не само, водни струи и вечерен час, веднага след като някой се опита да протестира.

269

Анонимен

преди 3 години

Разбирам отчаянието на герберунгелите,които 11години крадяха като за последно,а сега един шоумен им дръпна купичката под носа.Е ,така е.Всяко нещо си има край,само салама има два края.