268

Анонимен

преди 3 години

Всички видяха как Гойко манипулира вота с купени ромейски гласове. Лъжите му не го правят победител, а победен, защото реално няма и 8 %, изборите в Европа го показаха. Там няма калинки в администрацията и симпатизанти в комисиите да броят за него.*** долу гербераци и депесари!Вън!

267

Дедовия

преди 3 години

Докато куцуках с бастунчето видях много млади дечурля едва навършили 18 години израснали с чалга песните да гласуват както и кифлички момиченца облечени по всички норми на чалга културата влюбени в своя идол.

266

протестъри

преди 3 години

със слави начело, демокрацаията си тръгва. в бъдеще думата ще имат само олигардсите, божков и слави.

265

Анонимен

преди 3 години

В стремежа си да угоди на всички и да действа рационално,балансирайки общественото мнение за ПАНДЕМИЯТА,Борисов на практика генерира недоволство и от двата лагера.Каквото и да направи постоянно беше критикуван и обвиняван.Ту от антиваксъри и конспиратори,ту от дисциплинирани и хипохондрици и т.н.Тези хора ще се убедят обаче,че нищо по-различно не може да се направи и никой не може да обузди мненията.Дано само не е късно.....

264

Анонимен

преди 3 години

До 291Акълът ти е като на врабче.

263

Анонимен

преди 3 години

На площада бяха дрогирани пикльовци, които за 50 лева се хвърляха на колите и биеха жените вътре.

262

Гербер

преди 3 години

Гербер ама с власт ГЕРБ 26.14% първо място и номер 1 в над 95% от всички общини. Искаха хората чалга култура и зрелище е получиха я има и чалга партия.

261

Анонимен

преди 3 години

Хаха, ГЕРБ били спечелили - ми с всичките роми, които гласуваха под строй ЗС таях, едва събират 750 000 гласа. В България има 6 000 000 с право на глас бееее, кво са спечелили ГЕРБ?

260

Анонимен

преди 3 години

До 288Не се сещам.Кой?

259

Анонимен

преди 3 години

До 288Точно тия на площада бяха чисти *** за по 50лв надник. Висше образование друг път.Виж им снимките.

258

До 286

преди 3 години

Печели ги този,който ще може да състави правителство.Сещаш ли се кой е той?

257

До 282

преди 3 години

Тези с висше образование цяло лято бяха на улицата срещу ГЕРБ.Такаче,твоите фантазии са лишени от логика и достоверност.

256

Анонимен

преди 3 години

До 283Сега репички ли ще хвърляте по парламента протестърче или марули?ХахахаЖалко протестърче.

255

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ 26.14ИТН 17.73Кой печели изборите ???

254

а така-а!

преди 3 години

Сега, на финалното броене, се вижда и как е приет от народа и се осъществи чрез избори зовът на президента "мутри вън".Камара мутри наизлязоха на светло, обединени в партии и избрани за народни любимци в новия български парламент. Народът няма грешка!

253

Анонимен

преди 3 години

Абе що не виждам поне три статии с умозаключения,хвалби,заплахи или обещания на вожда.Да не е вдигнал кръвното?

252

Анонимен

преди 3 години

Бой ще има, но Бибитко мандат няма да види.Неговото време, както и на апапите му от дпс изтече. Народът им каза : НЕ! и техните шашми с купените гласове не минават.Само да посмее да се прави на глух и ще бъде пометен от хората.

251

Анонимен

преди 3 години

До до 267Може да твърдиш каквото си искаш, но фактите са други. Най-много гласоподаватели с висше образование са предпочели ГЕРБ, за ДПС, Галевица и Божков най-много са гласувалите с основно образование или без образование. Има данни в нета, виж ги.

250

278

преди 3 години

Да бе да, само дето чичо Доналд не фигурира като отявлен престъпник в уикилийкс.Между другото, ако сте чели мутренските книги на Георги Стоев и за Слави знаете какъв нагаждач е.

249

България силиконка

преди 3 години

България = ЧалгарияМясто за поклонение меката на Чалгата и силиконавата долина чалга певци и певици със силиконови импланти за гърди. Новият химн на България да бъде изпълнен с песни на Славчо и Азис и Софка.