308

Анонимен

преди 3 години

чудна драма, мятам пуканките и се настанявам удобно :)

307

Анонимен

преди 3 години

До Вечно гледат в купата на другия.Има много успели българи, които не гледат в купата на другия, но виждат как се разпределя бюджета, как се взимат милиарди заеми, с какво качество се извържват държавните поръчки. С новия парламент може да стане по-зле, но нека видим. Дупките в бюджета са създадени от сегашния премиер.

306

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

305

Анонимен

преди 3 години

Има един народ , който на 4.4.21 г. успя да се наака до ушите ! Емигрантите му - още повече ! Има такъв народ - най-нещастния и най-малоумния - българския народ !

304

Анонимен

преди 3 години

Ало администрацията (феновете на ГЕРБ), вместо да обяснявате как другите били нека_дърници и обвинявали ББ за собствения си живот, няма да е лошо вие да започвате да си търсите нова работа... :) ... Не протестиращите не се оправят в живота, а феновете на ГЕРБ, защото те са или в администрацията, или печелят обществени поръчки с връзки. И двете групи са силно притеснени и скоро месечните им доходи ще намалеят. Хайде успех в живота и дано бързо се преквалифицирате! Дори ви мисля доброто!

303

по посока на вятъра

преди 3 години

НФСБ ВМРО АТАКА и ВОЛЯ, ако бяха в коалиция, да са вътре, но мноо си поверваха! войводата-агент прецака всичко, гласешесе за патерица на комунделитите и ето резултата!

302

Анонимен

преди 3 години

Щом казвате,че Борисов е мутра и краде безпрецедентно,означава ли,че сега изведнъж трябва да изникнат магистрали,инфраструктурни обекти,язовири,болници,съоражения,безплатни обществени услуги ,еднократни помощи за родилки,спортисти и т.н.?Да очаквам ли 1000лв МРЗ и намаляне на цени заради откраднатия акциза? Ами ако не се случи всичко това ? Какво означава? Че Борисов не е крал или че новите също крадат ?

301

отвратитИлно

преди 3 години

ще продължават да "броят" докато геп стигне 51 % ,дори предупредиха ,че два дена ще броят ! - прецакаха Умишлено машините , Хиляди Българи в Англия и Германия не успяха да гласуват ,защото не са за герб , хаос и ръчканици при предаване на протоколи и тн шашми и мизерии

300

Анонимен

преди 3 години

Най-ми е интересно да видя тези,които сега обвиняват за всичко Борисов,какво ще говорят за следващите управляващи.Има едно ядро простаци от обществото,които вечно търсят оправдание за социалните си недъзи,недоразвит ум и мързел у другите.Те са социопати и никога не може да им се угоди.Вечно те прави и вечно някой им попречил да се докажат.Вечно гледат в купата на другия.

299

нострадамус

преди 3 години

Партията на Трифонов е химера за безмозьчни същества.За това че младште дадоха приоритет на глупоста, всички ще страдаме. СТРДАНИЕТО вече започва и се увеличава по две по време на сегашната чума.

298

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

намерете си друга работа, с вашот образование, умения и знания можете да продавате билетчета за градския транспорт, а не да чЕкате Черепа с неговите от Държавна лотария иначе отивате пак на кофите

297

До 324

преди 3 години

Заплатата през 2008 не е 270 лв !!!!Инфлация с годишна БАЗА 4% не е 19% за 10 години.

296

DDD

преди 3 години

Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета!... Гледах Тиквата в неделя вечерта - щеше да е смешно, ако не беше жалко!... Седеше като сдъвкан и изплют!... "Експертен кабинет", "Да се обединим в името на България"... Все големи думи и празни приказки от устата на все още не осъзнаващ смъртта си политически труп!...

295

Истината

преди 3 години

Истината е, че сега имаше два вида гласуващи. Едниет гласуваха за статуквото и подкрепиха мутрите, другите гласуваха против статуквото на мутрите и гласовете им се разпиляха по много партии. Затова на пръв поглед ГЕРБ е победител, защото има най-много гласове, но истината е, че ГЕРБ загуби тези избори - всички са против него. Вече вътре сред партиите против мутрите, БСП загуби роляата си на най-голям противник на мутрите, главно заради Корнелия Нинова,протежето на Иван Костов.

294

Анонимен

преди 3 години

значи Румен Гевеч вицепремиер и пенсии и заплати в долари по 3 долара на месецХахаха ... льольо, трябва да се помъчиш доста повече, за да ти се хване някой на мрънканията.

293

ГЕРБ=Мафия

преди 3 години

До 316Едно от нещата заради които ви мразим и гласувахме против вас мутрите е, че много лъжете. Пишеш, че за 10 години МРЗ се вдигнала с 300%, а тя се вдига с 140% - от 270 през 2011 година, на 650 през 2021 година. Лъжете и за всичко останало. Инфлацията за тези 10 години не е 4%, а 19,7% и т.н. и т.н.

292

joe

преди 3 години

За мен синьо California, за жената розово GTO, моля!

291

Анонимен

преди 3 години

Която партия подкрепи ГЕРБ ще сподели съдбата на НФСБ ВМРО АТАКА и ВОЛЯ

290

Анонимен

преди 3 години

До Отровна гадАми не, за Слави е най-добре да има нови избори организирани от Радев, а не от ГЕРБ и тогава ще спечели още повече гласове, а ГЕРБ по-малко и така... :) ... България влиза в политическа криза, с което спечелиха антиваксърите (дълга тема) хахаха ...

289

Анонимен

преди 3 години

до Отрова гадзначи Румен Гевеч вицепремиер и пенсии и заплати в долари по 3 долара на месец за пенЦионерите и по 10 заплати