8

Анонимен

преди 3 години

При няма и 50% избирателност 2 дена броят. Ако беше 100% сигурно една седмица щеше да им трябва. За оплесканите машини не чувам да има уволнения за некадърност.

7

Лаврентий Берия

преди 3 години

Радвам се много, че Тумбак войвода заедно със НФСБ и Воля няма да са в Парламента - също така се радвам много, че Цветанов не влезе и че Гробарите заедно с БСП имат много ниски резултати това са все хубави новини, но след избора на Чалгария в чужбина започвам да си мисля вече и че няма изтичане и на мозъци което ме успокоява наистина. За съжаление единствената лоша новина е Слави Трифонов заедно с к.рвата Манолова и онези измилени демократи ще са в парламента - това са лошите новини.

6

Анонимен

преди 3 години

Политическата кариера на г-н Борисов приключи. Останалото е агония. Партията на Слави Трифонов трябва да се опита да състави правителство

5

Анонимен

преди 3 години

Вотът от чужбина показа единствено, че "изтичане на мозъци" от България всъщност няма.

4

Анонимен

преди 3 години

Много ми е жал за Бойко, бащицата, слънциту от Банки, без него нищо няма да е същото. Държавните хрантутници го предадоха най-подло, като не гласуваха за него,въпреки че имаха устна заповед да фъргат листя за сожука.

3

Анонимен

преди 3 години

в крайна сметка никаква полза от тези машини, освен за фирмата-изпълнител..

2

Анонимен

преди 3 години

Изборът на младите у нас и в чужбина е ИТН. Факт. Имат право да определят бъдещето си. Може би , старите , трябва да приемем това и ги оставим да управляват. Те са родени след 1989г. и явно,по- добре разбират новото време и условия.

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Голяма фалшификация голямо нещо. Значи на вън Герб имат 5 процента а ИТН близо 30, а герб вдигат процентите след броенето. Не вярвам от Факултето да са вдигнали 3 процента за тиквата