348

пияница мистик

преди 3 години

Абе, дрогаре, къде е БСП? Взехте ли изборете? Ахахахахахахахахах :))))

347

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо излъгаха, че всички членове на СИК трябва да са ваксинирани? Та аз, ако знаех, че не е задължително, и аз щеше да се запиша за надник. Аз не искам да се ваксинирам.

346

Време за промяна

преди 3 години

До емигрант от 22 г: Толкова са я прочели програмата на ИТН, колкото са видели на живо кандидатите на Слави за министри. Да не бързаме, но пълна мъгла засега.

345

емигрант от 22 г

преди 3 години

То....хубаво....Славчо...концерти, забавления и пр.......Някой да е прочел програмата за управление на държавата от ИТН? Все пак сме държава. Лоша , добра...и др. проблеми... Питам само. Да не вземете сега пък да ме ,,разстреляте"....

344

добре казано поздрав

преди 3 години

какво отворено мислене? Та вие емигрантите цял живот сте чужди сред свои. Неуспели в Родината, мразени в чужбината. Милеете за България, а гласувате "oтворено" за чалгари коалирани от време оно точно с истинските мутри. Останали сте в далечните десетилетия на 90-те. Напивайки се всяка вечер след работа с останалите себеподобни под звуците на "едно ферари". Eвала за високото

343

протестъри

преди 3 години

ура, след цяло лято протести спечелихме, слави е шеф на държавата, чалга до дупка навсякъде--

342

Дими Митушев

преди 3 години

Бойко е насменяем?С толкова откраднати пари и манипулирани, купени и заплашени гласове, мут$рата от Банкя е спокоен! Пичове, не разбирате ли,че този престъпник има ?3-4 милиарда! Не се бориш срещу обикновена, а супер-богата мут$ра! Господи избави ни от уродливото лице на това 10-годишно робство на гралбежа! Честито на всички най-големият успех - този, че уродливата патерица на Бойко, дебелото ченге Красимир Каракачанов остана вън! Международен съд за геноцид за Борисов и за Каракачанов!

341

Анонимен

преди 3 години

комунистите запалиха омразата в без това хейтърката ни нация.идват нови времена, когато простотията ще превземе държавата.

340

ФЕРАРИ ЕНД ПУРИ 7/8

преди 3 години

ВАНКАТА И ЧЕРЕПА РАЗДАВАТ ФЕРАРИТА И ПУРИ ПРЕД ПАЛАТАТА НА БГ ПОЩИ- ДАВАЙ СМЕЛО С ЕДНО ФЕРАРИ КЪМ ЕВРАЗИЯ-БЪЛГАРИНЪТ НЕ ОБИЧА ЕВРОПА,СЪРЦЕТО МУ Е ТЕГЛЕНО КЪМ МАТУШКА- СМЕНЯЙ ЛЕВА ЗА РУБЛИ.

339

Анонимен

преди 3 години

А какво се случи с партийката на Цецо АпартаментО?????

338

ГЕРБ без алтернатива

преди 3 години

излезе че Бойко е несваляем. Щом тази година, след протести, пандемия Би руски шпионаж Борисов отново е първа сила в парламента, означава че България наистина няма алтернатива на управлението на ГЕРБ.

337

възраждане

преди 3 години

партията на руската агентура хвана избирателя за ръката

336

до 370

преди 3 години

Всъщност, ако дойде Сталин на власт въобще няма да е зле :))

335

Анонимен

преди 3 години

Познайте чий електорат се състои предимно от хора със средно или основно образование. Познайте кой загуби вота в София, с изключение на този от кв. "Факултето". Да, познахте - ГЕРБ. Всички, които сте гласували за жалките мутри, засрамете се и осъзнайте, че живота ви има отрицателна стойност. Не Слави, ако ще Сталин да дойде на власт, пак ще е по-добре от разкапаните от корупция и бандитлък мутри, които клатят държавата от 11 години.

334

Пак от 368

преди 3 години

А и без това човек като напусне после не може да си познае града, такова бурно строителство има. Още малко ще бутнат и исторически сгради и църкви само и само да се застрои с молове, офиси и блокчета.

333

До 363

преди 3 години

Аз милеех за семействито ми, не за България. Хубава природа има и другаде, вече и кисели мляко. Семейството е това, което липсва, не някаква си държава, чукари, Азис, Фики, Гала, Бойко и подобни.

332

Хаджията

преди 3 години

Нов прочит на абревиатурата ИТН- И Този ни се Натресе !

331

Анонимен

преди 3 години

"Няма такава държава" където "Има такъв народ" който гласува за мъст, а не за просперитет.

330

Преминаващ

преди 3 години

До ИстинатаТе първа значи предстои масово изтичане на мозъци от България.**********************************************************Ако имаше поне малко мозък в Бг, ББ никога нямаше да е начело на тази държава над 10 години. Така че ако изтече нещо, то само ще се върне ...

329

до 352 неанонимен пи

преди 3 години

Пич, какво отворено мислене? Та вие емигрантите цял живот сте чужди сред свои. Неуспели в Родината, мразени в чужбината. Милеете за България, а гласувате "oтворено" за чалгари коалирани от време оно точно с истинските мутри. Останали сте в далечните десетилетия на 90-те. Напивайки се всяка вечер след работа с останалите себеподобни под звуците на "едно ферари". Eвала за високото самочувствие без покритие. Между другото, нали ти е ясно, че всеки може да живее където поиска