123

Пацu

преди 3 години

Черно Фередже го бяха възпяли добре:Ceляни, ceляни...Един ***, ще се родят още двама.Да еВa вашата мама!

122

НЯМА ВИРУС

преди 3 години

Още първите думи в заглавието казват истината!

121

Анонимен

преди 3 години

добре бе нека изхарчат колкото пари желаят- ядене пиене защо само 300 гости? истинските баровци пълнят един футболен стадион с чалгари.В Африка и Русия си купуват златни бентлита а шейхът на Абу Даби си прави партитата на 180 метров кораб-яхта.Нали искат да са лъвове ама истински?хайде огърлиците по 10 милиона парчето часовниците по 1-2 милиона.да скачат истински като са баровци.

120

Анонимен

преди 3 години

Пир повреме на чума, Ковид де. Койте не вярва да отиде доброволец в Ковид отделение или поне да обясни на лекарите, фелдшврите, мед. сестрите и санитарите, че такова животно няма..

119

Инв. контрол

преди 3 години

Значи аз мога да си купувам костюми за по 400-500 лева и да ходя на срещи с инвеститори с VW Passat, обаче малкото чалгарче трябва да даде 1000 лева за костюм и да отиде с Ferrari на бала, а след една седмица да бърка бетон като общак на някой строеж и да се вози без билет в градския транспорт, за да му останат пари за бира...Аз ли имам сбъркани ценности, младите ли?!

118

Поне защо

преди 3 години

Тази парвенющита избуя при думбалумбакрацията. Поне да имаше защо,а то днешното средно образование трудно се равнява на накогашното тошово основно образование.

117

555

преди 3 години

Костюм за 800 лева?ХахахахахаМалко е, 8000 лева дай за костюм - все пак за да танцуваш на Фики Стораро и да пиеш фалшиво уиски, трябва да си елегантен!

116

Анонимен

преди 3 години

А Ковида знае ли?!

115

Анонимен

преди 3 години

До До 70Цитат: "Ти написа най-разумния коментар. Абитуриентският бал е веднъж в живота. Аз знам, че ако някой ми даде на мен 15 000 лв във връзка с важен за мен празник, може и да си купя тоалет за 1 000 лв, защото имам хубава фигура и ще изглеждам добре."Грешно членуване още в първото изречение. Менталитет: "ако някой ми даде". Един от централните приоритети в живота Ви е външността: "ще похарча 1000 лева за да изглеждам добре". Ето това сте. Материалът.

114

Край

преди 3 години

Тия да не са канени на третата сватба на Меган Маркъл. Приличат на благороднички от работническо-селски произход обаче с чорапогащници.

113

Падаря

преди 3 години

Е кво да спре и да се весели и любим ли че за кво ни е тая имитация на живот пред телефончетата.

112

22

преди 3 години

С тия 900лева могат да си платят поне някой друг семестър в университета. И нека не се оплакват после, че били високи таксите. Това е толкова безумно излишно, че не е истина просто. Да завършиш гимназия не е кой знае какво постижение, а се празнува все едно докторска степен, сватба и раждане в 1.

111

Естет

преди 3 години

Абитуриентите през 2021 година нямаше да могат да завършат и помощно училище през 1980 година.300 гости, 20000 лева?!И за какво - каква гордост е, че завършваш средно образование през 2021 година, след като в момента и висше образование може да учи всеки и да завърши без проблем!

110

Анонимен

преди 3 години

Да дадещ 20000 за завършването на детето което не може да ти каже кои са тия хора на банкнотите

109

Анонимен

преди 3 години

Това са сантименти от времето на социализма преди 1989та, но това време никога няма да се върне, тогава бъдещето на всеки беше осигурено, скачаха младите и се радваха свободни, вече няма училище, животът е пред нас. А сега какво се радват? Повечето от тях ще станат безработни, 95% ще живеят в мизерия, само малка част ще забогатеят. Освен това вече не могат да бегат на запад да мият улици и да слугуват, то и на запад няма работа.

108

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,НИЕ-родителите сме виновни!..във ФАЛШИВАТА си "загриженост" за чедата си сме готови да си затворим очите пред явни техни ПРЕКАЛЯВАНИЯ....Колцина от нас си спомнят Написаното:-"Който жали пръчката,ненавижда чедото си.Който го обича,наказва го на време"..?

107

Да знаят младите!

преди 3 години

На младите хора след 30 години животът на днешните пенсионери ще им изглежда като рай.

106

Четвъртък

преди 3 години

"Когато се родим, плачем, че сме дошли на голямата сцена, на глупците"

105

ПроСоТо

преди 3 години

много ми е тъжно,че съвременната младеж беше отровена от фалшиви "ценности" и мераци!!!..Но:-..Младостта си е младост!..Тя иска да вземе от света каквото може и каквото не може,при това бързо и веднага,защото кръвта им кипи,хормоните бушуват,а.."сивото вещество" в гаванките им е избутано на заден план....та.."Хем сърби,хем боли"..

104

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Не разбирам, как като се хвърля на ядене и пиене, българина мисли, че е `ударил на живот` ?!Ами вижте 50+ годишни, приличат на старци...точно затова.