183

от Плевен

преди 3 години

Моят син ходи само с анцуг, ама изтъркан, мръсен ..!Не е пран от както го кух.През 2022 той завършва 12 клас, но пари за дрехи няма да му дам; за какво са му, все пак, той никога не е ходил официално, например с костюм.Един нов анцуг и това е.Партита в къщи няма да има, пари нямам, а пък някои да ми дойде в къщата и да ми ходи из жилището, това също няма как да стане.

182

Анонимен

преди 3 години

Така пищите все едно фризьорите и готвачите са най-долните професии. Те ще имат късмет, ако това станат. Ама най-много са за пишман блогърки. А иначе обществото има нужда от добри фризьорки и готвачи, няма срамна професия, където честно и с труд се изкарват парите.

181

Анонимен

преди 3 години

Че тия кога и колко учиха че завършват !онлайн и учителите ,на пракитика фалшива диплома)да правят и бала онлайн )

180

Анонимен

преди 3 години

Искрено се надявам тая просташка традиция да отмре някой ден.Беси неземното постижение-завършил средно.Навремето може да е било нещо, край на доста ограничения, стъпка в живота и т.н но сега е дивотия , комплексарщина и изхвърляне.

179

Алкохолик

преди 3 години

Ами то първо празник за завършването, после погребения. Важното е рикийка да има.

178

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно! Дори и без пандемия звучи повече от абсурдно. Костюми и рокли за по близо 1000 лв. за бъдещи готвачи, фризьорки и сервитьорки... Какво толкова празнуват? Винаги съм се чудел, то животът до бала е 1000 пъти по-безгрижен от този след това. Празнуват края на безгрижието си облечени като пауни и танцувайки кючеци...

177

аз-ът

преди 3 години

Ами освен от все сърце да ви пожелая да се разболете и да умр*те, какво друго. И без това сме много, ще има повече място бза мен.

176

Анонимен

преди 3 години

до Док АлексНе си го преживял, вчера ме изписаха, 22 дни в Александровска, едвам ме спасиха колегите, замалко да ме интубират. -----А що не си миеш ръцете ?

175

Сат Н

преди 3 години

Една бъдеща фризьорка , един бъдещ готвач и едва от заможно семейство свикнала само да хапва без да работи. Това ли е бъдещото поколение в България?-------Ами Ваша милост кой еи защо се безпокои?

174

Анонимен

преди 3 години

Една бъдеща фризьорка , един бъдещ готвач и едва от заможно семейство свикнала само да хапва без да работи. Това ли е бъдещото поколение в България?

173

някъв

преди 3 години

До реалнафантазияВиж брат образователната ни система е *** така че всеки би се радвал да не вижда дъртата склероза дет дрънка 40 мин и нищо не ти се набива в главата и аз кат завърша ще съм щастлив за това сега съм 9 клас още 3 години

172

Док Алекс

преди 3 години

До АнонименНе си го преживял, вчера ме изписаха, 22 дни в Александровска, едвам ме спасиха колегите, замалко да ме интубират. А започна с едно драскане по гърлото, температурка, отпадналост, но след осмия ден стана страшно. На никого не го пожелавам.

171

усещам завист

преди 3 години

Яд ли ви е ***,че не успяхте да уплашите българския народ?

170

Истината

преди 3 години

Кви балове в пандемия?онлай да са по добре.

169

Анонимен

преди 3 години

E*ати страшния вирус, дето трябва денонощно да ни обясняват колко е страшен в продължение на година!

168

Анонимен

преди 3 години

Днес бях в препълнено заведение, в което само сервитьорчето беше с маска под носа. На никой не му дреме за онова нещо и ако щабните мършояди оставят хората на мира бързо ще го забравим или ще се научим да живеем с него, ако изобщо го има

167

Анонимен

преди 3 години

Оставете децата на мира! Нека се забавляват, щом мама и татко имат парички. Икономиката трябва да върви. Стига сте обвинявали децата за Кашличка-19 . Напомням ви, че лятото след началото на протеста %тът заразени не се повиши. Който иска да се окопава.

166

Анонимен

преди 3 години

И целият този панаир и селЕния само защото са избутали някак си едно просто средно образование

165

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияНийл де грас Тайсън е мазен чалгар, намазал слава покрай Карл Сейгън. Виновен е за разжалването на Плутон като планета. И сега си имаме само планетки в Слънчевата система.

164

Анонимен

преди 3 години

Селянията продължава с пълна сила, едната щяла да си купи рокля за 900 лева и ще покани 300 гости кой от кой по голям ц ърву л, другия костюм за 800... Общото между тях е че в бъдеще такива ще бъдат и заплатите им, фризьор ка 900 лева и готвач с 800 лева заплата. А родителите им 2 години ще карат на хляб и лук за да избият разноските за балове те на дечица та си.