103

Хейтър

преди 3 години

*** и чалга. Най-голямата глупост са тези балове. Добре че като завършвах, бяха по-културни нещата. Чалга слушаха само най-изпадналите селяци, а момичетата имаха стилни рокли, а не стриптизьорски костюми.

102

софиянец

преди 3 години

До Анонимен Само неразбрах за какво е бенчмарк Благоевград ?За да го даваш за пример.С развитието след комунизма-преход довел до пазарна икономика в БГ. Псевдо автократични комунистически полиси в екскомунистическите държави се принудиха да се състезават за инвестиции , доходи, демографско развитие и т.н. За съжаление от водещ град в социализма , Благоевград се превърна в доста западнал град. Дори някои градове от северозападнала България вече го изпреварват , например Монтана.

101

мхм

преди 3 години

пълни ***, затова сме на това дередже

100

Внимание !!!

преди 3 години

Хората с купени дипломи, са вече на работа !

99

хасмуКар

преди 3 години

България е наша ...

98

Анонимен

преди 3 години

До 92Е,то много важно събитие празнуват родителите и на тази-едно средно,дето на всичкото отгоре е и задължително! Ако празнуват или,ако за тях е толкова важно събитие,значи че отрочето не е било от най-умните и шансовете му за завършване,са клоняли по-скоро към нулата!

97

:)))))))))))

преди 3 години

Хааахахахахаха какъв бал бе, кифлички! Бал! Муааахааахахаха. Че чакала кифличката и дискотеките да и отворят. Смяяяях !

96

таксиметаржия

преди 3 години

Лъха на КОМПЛЕКСАРЩИНА И ПРОСТОТИЯ! Приказката за 80% излезе вярна...

95

Анонимен

преди 3 години

Само така, стига лъжи и страх от др. смърт и другите

94

xexexe

преди 3 години

Нормално като за бъдеща фризьорка от Cимитли.

93

Анонимен

преди 3 години

Браво! Само така! Пълно игнориране на лъжите на властващите комунисти!

92

Анонимен

преди 3 години

300 гости, майко мила, тая като , че ще я изстрелват в Космоса!Само тук се правят такива потресаващи балове на абитуриенти, които едвам-едвам гимназия са завършили!Лъха на комплексарщина и простотия!

91

Уханска Спиноза

преди 3 години

Серопозитивни ли сте?!

90

Боряна

преди 3 години

Хубавото е, че този ужасен вирус някога ще свърши, но лошото е, че има и един друг "вирус", който никога няма да свърши.

89

Анонимен

преди 3 години

Роклите на снимката са много грозни и безвкусни.Момичетата са ниски кривокраки набити със сланинести лице и някак ***.Приличат на животни без майтап загледайте лицето на някое животно и ще намерите много прилики.Горе -долу и интелектът е на такива.Това няма да се оправи и рокли за 90000 хиляди

88

Анонимен

преди 3 години

Е, и?Така разбирата нещата, така живеят.На мен не мчи пречат, въпреки, че не живея така.За жалост на ковид-фанатика кройката е много често стеснена, обаче.

87

Митев

преди 3 години

Прости им , Господ. Те толкова си могат!!!

86

Анонимен

преди 3 години

Парите са бреме и никога не бъдете алчни за пари защото не можете да платите цената им!

85

Анонимен

преди 3 години

Възпитавайки децата, че "някой ще даде, а аз ще щракам с пръсти" им правим една мечешка услуга. Що за урок е да научиш децата да празнуват за чужда сметка или още по-лошо на кредит.... така не са ли отгледани и всички от Факултета, Столипиново и останалите гета?

84

рпг7

преди 3 години

Пак ще го повторя:Индивидуалното Съзнание на всеки един от нас формира общественото поведение!!!Без това условие всички предприети мерки губят смисъл!