163

Бай Ганю

преди 3 години

Теглих бърз кредит за дъщерята да може на бала да надъ рви неините съученици и да я изредят пияна! Аз съм горд баща!

162

Анонимен

преди 3 години

Аборигентите никой не може да ги спре.....4алгата е ненелечимо заболяване все пак да не забравяме....а когато си 4алга и имаш пари......става нещо страшно.....Това с баловете е една пошла и оскотяла традиция (поне по начина, по който се провежда тук).

161

Анонимен

преди 3 години

бъдещата фризьорка ще похарчи 900лв за рокля...е това е новинасамо така другаре, фризьорки, плеймейтки,стриптизьорки вече съм окрилен за светлото бъдеще, само короната да изкараме де...

160

Анонимен

преди 3 години

Според мен само един много елементарен душевно и интелектуално човек (респективно семейство) може да "копнее" за подобен абсурд (300 човека, 20хил.лв за рокля и т.н). Това са хора с дълбоки личностни комплекси, които горките така ще си и останат независимо, в какво ги "облекат и извозят"!

159

Анонимен

преди 3 години

300 гости поканило заможното семейство берачи. Специално от Испания, Англия и Германия ще дойдат лели и чичовци болногледачи, берачи, общаци в кланици. Иначе 20 000лв. са бутилката вино на един заможен човек. За разни малцинствени общаци, разбира се, са някаква огромна сума пари.

158

ебемви ковид и све

преди 3 години

300 гости смешници егати прошляците, ние събираме 500 с ядене и пиене 100к бюджет за момичето отделно 30к на дрехи и работи

157

Анонимен

преди 3 години

Дано след пищните тържества да няма НОВИ сираци и погребения! Миналата година един адвокат заведе дело срещу лекарите, синът му умря СЛЕД БАЛА!ДОКТОРИТЕ ВИНОВНИ! ЗАРАЗЯВАЙТЕ НА ВОЛЯ!

156

Гроби Таласомо

преди 3 години

До реалнафантазияИч и не щат да чуят за даскалото;))))

155

Анонимен

преди 3 години

"Поканихме 300 гости. При нас традициите са такива. Трябва да бъде пищно"От колко години са тия традиции? Повече от 30 или по-малко? Който е наистона заможен няма нужда от пищност, показване и събиране на цяло село

154

Гроби Таласомо

преди 3 години

20 000 лева за една вечер? Аз, с 20 000 лева, ще си създам собствена държава!;)))

153

реалнафантазия

преди 3 години

Понеже забравям си припомням всяка година май месец, че има балове и как изпращат завършването си учениците. И си мисля, какво беше казал астрофизика Нийл деГрас Тайсън. Че когато ученикът завършва училище или излиза във ваканция би трябвало да е тъжен, а не радостен, че няма да има вече училище. Дали нашите ученици мислят така? Не вярвам. :)

152

Анонимен

преди 3 години

Така трябва.

151

Tonita-7

преди 3 години

Е ми,няма-купонът си тече!

150

Веско Веселяка

преди 3 години

Чалгата е музика и радост за душата. Пишни зрелищни танци, уникални текстове на песни и в ритъм си въртя описвайки осморки с маркуча си, куфея кефя се много на хвърлянето на салфетките, стегнатите дупета на момите тръскащи кючеци. Това е национално и културно богатство !!!

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159 Я пак за Русия? От 12.2.2021 магазините, баровете работят!!!! В Чечня вече не е задължително носенето на маски! Хаха! По 15хил.на ден са диагностицирани. По 550 умират дневно. Ваксинацията изостава. А как е в Сев.Корея? Иначе в любимата ти Беларус са спаднали на хиляда на ден заразени от 1800 през 15.12.20-15.01.2021!! При около 7хил.теста средно на ден!!! 26%!!! Пак заповядай мангърков.

148

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До до КозаБяхме държава, когато на Слънчев бряг идваха `тежки` патежоспособни британци.Тогава Сл.бряг беше курорт, а сега тези от снимката му викат Слънчака, защото е клoaка.А е кл0ака, точно защото няма държава, а забравена от Бога територия.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 170Като те поканят на среща можеш да я облечеш, ама вие днешните жени нямате вкус.

146

Анонимен

преди 3 години

За роклята е вярно. За никъде после не става. Остават снимките.

145

Анонимен

преди 3 години

С тоя акъл как им дават диплома.

144

до Коза

преди 3 години

Коя е нормална държава - Норвегия ли, в която ти вземат детето и го дават за осиновяване на двойка еднополови чернокожи? Франция и Англия, където вече няма французи и англичани по улиците и е по-опасно за разходка дори от Столипиново? Швеция, в която е нормално бежанци да изнасилват жени и никой да не прави нищо?Девойките на снимка всъщност са доста прилично облечени, пияните английски *** на Слънчев бряг, които са оповръщани и препикани ли са ти пример?