143

Анонимен

преди 3 години

Младите сега пируват върху разрухата,която създават.Не им завиждам.Но и абитуриентска вечер за 20000 лв е истинска цигaния

142

Коза

преди 3 години

Брат ми беше абитуриент преъ 91-ва година. В магазините нямаше нищо. Едвам нашите намериха отнякъде плат да му се ушие костюм. Завърши техническия, отдавна живее в друга, нормална държава и стана човек. Нямам познат в България, който да не е споделял, че иска да се махне. Вижте девойките на снимката и ще се сетите каква е родата, какви са ценностите им, какви са въжделенията им.

141

Анонимен

преди 3 години

Много хора си мислят, видите ли те са млади и не са засегнати от вируса. За жалост, може и да не се разболяват, но реално са най-засегнати защото те ще оберат всички икономически и социални последствия от тази пандемия за години наред, но някакси не ги виждам с желание да се реши този проблем с вируса, освен да мрънкат за заведенията.

140

Щерю

преди 3 години

Някои са си излагациотуриентки...

139

бай Лазо

преди 3 години

- Гледам блузката ти Долче и Габана, чантичка ти Луис Вютон, обувките ти Паоло Ботичели и се чудя, чудя...- Дааа, и кво се чудиш?- Чудя се кво търсиш у влака Перник - Радомир, с тая торба с буркани?!?

138

Mitaka

преди 3 години

Миналата година им разрешиха юли да направят балове и имаше по-голяма вълна от пролетта и сега се вижда в кривата, точно след баловете повишение на заразени и смъртни случаи.Да разбираемо е, че искат да се празнува, но може да се разреши само ако всичко е на вън на 100%. Тогава риск почти няма.Иначе не трябва да се разрешава, баловете са възмонжо най-опасните събития - хем вътре, хем се крещи, хем всички се познават и празнуват заедно, хем като за последно.

137

мераклия

преди 3 години

Кое е вярно :1.Краката вдигат цената.2.Цената вдига краката.

136

Анонимен

преди 3 години

В Русия и в Белорус от едма година почти няма карантина и строги мерки и всичко работи нормално, много преди да започнат с ваксините.

135

Лъжовен Бг живот !!!

преди 3 години

Лошо и черно е бъдещето на България !"След 10 години, ще има разпод на социалноосигурителната система"- А.СемовЖиви и здрави !Пак ще говорим, след нЕколко годинь...

134

Анонимен

преди 3 години

Културни особености по нашите ширини, простотия на n-та степен, а хората дори не го осъзнават. Важно е да има чалга, кючеци и да хвърлят салфетки... А иначе не знам защо продължават да наричат чалготеките, дискотеки. Отдавна нямаме дискотеки а чалготеки пълни с чалгари.

133

Милко Калайджиев

преди 3 години

Иде жътва!ИДЕ ЖЪТВА!!!

132

АК-47

преди 3 години

Простотията и чалгарията нямат почивен ден... Тези абитуриенти, за разлика от бай Тошово време, когато от университетите излизаха наистина способни, умни младежи, не могат да напишат едно изречение без грешка и освен да цъкат в телефоните си, друго не умеят

131

Веднъж в живота

преди 3 години

Абитуриенският бал е веднъж в живота. А животът на тези млади хора ще бъде много тежък, много по-тежък от живота на техните родители през последните 30 години. Животът им ще мине напразно както мина напразно за техните родители, утре тези деца ще бъдат на 50 г, и ще живеят много тежко и никакъв спомен за абитуриентски бал няма да им бъде опора, само ще увеличава мъката им и те ще стават все по-злобни, недоволни и завистливи както техните родители.

130

дедо

преди 3 години

Ами щом в Америка обявиха, че всичко е шашма и отмениха маски и карантини, наште дечурлига правилно действат.Виж какво става в Тексас, Мисисипи, Южна Дакота и другаде. Това лесно се проверява по интернет...

129

Абитуриентка

преди 3 години

А пък аз за бала ще получа нови цицки, татус и aнaлнo избелване!Пукнетe ce oт яд!!!

128

Анонимен

преди 3 години

Е, да не искате да си правим баловете онлайн.

127

Стамат от Карнобат

преди 3 години

Домашна ракия, кисело зеле, тирамису и Фики до откат!Ибре курортеееее!!!

126

Ето това е БГ Елита

преди 3 години

Това е елита, бъдещето и рекламата на България. Да, друснем като побеснели чалгата, която тече във вените и гените на стари и нови поколения българи.Класика Радо Шишарката и нов модерен ТУРБО попфолк с кючеци и вибриращи задни части. Салфети и банкноти да се сипят по масите на заведенията. Култура и традиция.

125

бай Лазо

преди 3 години

Кебапчета с лютеница, Джак Даниелс и компот от сливи...

124

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа, все едно никой не вижда, че няма проблеми така или иначе ! Отдавна никой не обикаля с маска, даже и в магазина ! Положението си е супер, само в медията има някаква паника ! :)