25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От 20 години вече тесла не са мръднали и на милиметър в технологията на задвижването и захранването но тъпчат колата с електроника."Не съм съгласен с това изказване.Първата им продуктова кола е от преди 15, не 20 години.Първата им кола подържа 16.8 kw зареждане.Последната подържа 250 kw.Очкаванията за Plaid + са - 2.2 тона седан, 2 секунди от 0-100, 600 мили пробеб.Покажи мо коя кола изобщо ускоряваше под 2 секунди, не лекрическа, ами като цяло, само допреди 5 години?

24

Анонимен

преди 3 години

Тия коли трябва да ги оборудват с легла.

23

Анонимен

преди 3 години

До Смях"Само 10% от енергията на батерията отива за задвижване, другите са за носене на самата батерия. Тоест горят въглища които пушат и отделят СО2 да произвежат ток с който се зарежда батерията и само 10% от енергията на тези изгорени въглища се използва за кола която не отделя СО2, но хората вярват на тази дивотия."Самото ти изкзване е безумно. Както и целият ти живот.

22

юбералес

преди 3 години

Когато спим в самолет който е на режим автопилот никой не снима.

21

Анонимен

преди 3 години

И този сайт е връх на глупостта, къде да публикуваме цитати от неграмотните писания на "екипа"?

20

пожелание

преди 3 години

На тези хора трябва да им дадат по една мотика осми номер ,и по цял ден да копат !!!

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Ааа, не си прав! Няма как да ги стигнем американците... по простотия.

18

Анонимен

преди 3 години

До СмяхТи дали съзнаваш каква глупост изръси или ти трябва помощ да осъзнаеш?

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма да я махнат, това им е силата. Никой друг няма такова на пазара, което да работи по същия начин.

16

Анонимен

преди 3 години

до 16Абе то и за пилотите е така,ама оня дето падна два пъти и уби сума хора не даваше компа на пилотите да управляват ръчно.Та водача е архаично понятие при наличие на компютър и спътник!ОСОБЕНО В ОРЪЖЕЙНАТА ИНДУСТРИЯ!Която вече се пренася за мирни цели!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Подобни изпълнения освен да принудят ТислЪ да премахне функцията за автопилот - едва ли ще постигнат друго.Иначе - да, готина функция, но й трябва още доработване. Да не кажа доста доработване. Което няма как да се случи, ако я забранят.

14

sd

преди 3 години

тинейджър който плаче за наградата ''Дарвин'' за най-глупава смърт на човек, който няма наследници.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Според закона за движение по пътищата, и не само нашия, а навсякъде по света, има ето този член. "Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват."Въпреки автопилота, това си остават 2 тона ламарина които се движат със 100км/ч.Представи си, чесофтуера на автопилота не разпознае даден обект...

12

Смях

преди 3 години

Само 10% от енергията на батерията отива за задвижване, другите са за носене на самата батерия. Тоест горят въглища които пушат и отделят СО2 да произвежат ток с който се зарежда батерията и само 10% от енергията на тези изгорени въглища се използва за кола която не отделя СО2, но хората вярват на тази дивотия.

11

Анонимен

преди 3 години

Тесла не е кола. Това е по скоро натъпкан с електроника гаджет за забавление. От 20 години вече тесла не са мръднали и на милиметър в технологията на задвижването и захранването но тъпчат колата с електроника. Една кола от среден клас като голф или рено меган или опел астра е класи над Тесла като поведение на пътя и като окачване и като комфорт.

10

Анонимен

преди 3 години

"в резултат на масовото неразбиране от страна на хората, на какво всъщност е способна функцията за автопилот в автомобила."Ами ако възможностите й не отговарят на името, тогава да го променят на "имитация на автопилот" за да не заблуждават клиентелата си.

9

Гошку

преди 3 години

Американци, сър....

8

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, знаем ви журналистите. Ако беше станала катастрофа, пак щяхте да пишете "Кола на Тесла уби майка и син". Виждали сме ви какви ги дращите в подобни случаи.

7

Анонимен

преди 3 години

Могат да се снимат където искат. Нито има нещо опасно, нито нещо забранено.Детето спи или лежи. Колата стои.Е, и.Свръх глупава статия.

6

Анонимен

преди 3 години

Простотията няма граници. Няма Америка, няма България - простото си е просто навсякъде.