45

до 40

преди 3 години

До АнонименНе гледаш в переспектива и съответно не се информираш. Мислиш, че електрическата кола през 2031 ще е същата като тази през 2021.До 2-3 години влизат в производство батерии, които позволяват за 5 мин зареждане да се минат стотина мили. При подходяща инфрастуктура за зареждане може и повече. Също така се работи и върху увеличаване на пробега с едно зареждане.Ако кола се зарежда за 10-20 минути и с едно зареждане минава 1000 километра... Кой балък ще купи пушилник?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47https://youtube/watch?v=LBjp91zqnn8Да ... леко с по 140 ги взима обаче ...

43

Анонимен

преди 3 години

Ха ха - скандинавия, и скандинавия и мандинавия - по малко от 1% карат електрически коли, и от тях единици тесла, има и други марки електрически които са много по добри от тесла, но и без това никой не купува електрички, само яките пичове карат електрик, ха ха, скандинавия...

42

Анонимен

преди 3 години

Една кола от икономичната класа както сега и казват, демек то евтините е класи над този танк който не може и завой да вземе с 40. Пълен въздух, и никой не ги купува колкото и да ги рекламират, само разни заблудени си дават парите.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"а нормалните хора им се смеят."Не знам пич. Явно цяла скандинавия са ненормални, а българите са много напреде ... някак си.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Айо съдиш по Бъългария, много неща ще ти се струват, че не са истина...

39

Анонимен

преди 3 години

Тесла е най-великата кола и Илон е най-великият бизнесмен, но българите са прости комунисти и не могат да го разберат това нещо.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Глупендер ... А това, че сегашнит идрят под 2.4 секунди е нищо, нали? Соигурен съм, че голфа ти правя поне 9... на надолнище. Или това, че 40% от батерията на v3 станция, каквито вече има из скандинавието и Германия, за 15 е нищо, нали. Или че пробега, дори и през зима, за новите модели, вече може да мине 460 км реалн, пак е нищо ....Нищо си ти ...

37

Анонимен

преди 3 години

Че са достъпни - достъпни са, не само достъпни, ами ни ги навират, но никой не ги купува, само заблудени обожатели на Илон Мъск, които си мислят, че това е престиж, а нормалните хора им се смеят. Съотношение цена - качество - отчайващо. Дори и богатите хора не я купуват за играчка, защото това нещо като кола не струва.

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНо стават все по-евтини и по-достъпни. А някой от изкаванията тук са, като да кажа, че не препоръчвам на хора от чужбина да идват в България, защото има комунизъм и няма интернет ... Вярно е било преди 35 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Очкаванията за Plaid + са - 2.2 тона седан, 2 секунди от 0-100, 600 мили пробеб.Те очакванията са едно, реалността е друго. Тесла през последните 20 години само очаквания предлагат, и никога няма да им се получи.

34

Анонимен

преди 3 години

Танк 4 тона който и 200 километра не може да измине и после трябват 6 часа да се зарежда батерията а и няма къде да го заредиш - не мерси. Толкова години вече нищо ново не могат да предложат, но Илон е хитър, зарибява шаранчетата.

33

Анонимен

преди 3 години

Електрическите коли са по малко от 1%. От десетилетия обещават че всички ще карат електрички, но нещо не се получава.

32

Анонимен

преди 3 години

До 35Серизно искам да ти избия зъбките ...

31

Анонимен

преди 3 години

Тесла вече 20 години прави революция и от тогава не са мръднали като технологии, само пълнят колата с гаджети да светкат на екрана лудите да се радват, луд на шарено се радва.

30

Анонимен

преди 3 години

Някой изгледа ли видеото или хората, обвиняващи всички останали в простотия и глупсот, пак коментират?Майка? Каква майка? *** взима колат аи прави маумунджулъци на пътя. Това, че е оцелял да поулбикува видеото, може и да е морално падение за него, но не е провал за Тесла.

29

дамн

преди 3 години

Това в бегето не ставаНяма маркировки

28

Анонимен

преди 3 години

Лобито е силно ...

27

Анонимен

преди 3 години

Докато Тесла правят революция в технологиите балканското превъзходно люпи семки и плюе отстрани. Стойте си в средновековието загубени примаатти, пак гласувайте за нискочели престъпници и плащайте винетки за треторазрядни каруцарски пътища. Когато напуснах тоя ккенееф преди 20 години се родих за втори път, но тогава заживях истински живот. Толкова глуупави и слепи същества не може да съществуват, да не се осъзнаят в какъв фарс живеят, ПФУ!

26

Анонимен

преди 3 години

Хейтът е силен.Всички тези засплаи зад волана на Тесла, свидетелстват не за това, колко е лоша Тесла, а на това, че системата им работи.А заспи в кола без никаква навигация и помощ - ще си на салата след 3 секнди.И или какво? Искате да ми кажете, че като стане един проблем на милиони и милиони километри, който се отстранява на моемнта от всички останли, трябва да забраним ел. автомобилите? Логика? Ало? ПРедставителите на бизнес парка с по 12000 лева заплата? Помощ?