85

:D

преди 3 години

Хората са мързеливи по природа, но в последните години това се превръща в пандемия. Това, че те мързи да шофираш не е оправдание да "караш" автономен автомобил. Особено се впечетлявам от ракламата на една кайма, в която са сложили кашкавал (или поне така твърдят). В нея "грижовната" съпруга казва: Аз да сложа кашкавал!? Да не съм луда! Нали съм купила...(не си спомням марката). Или пък: купувам си наразяна шунка! Защо да се мъча да я режа!Те скорто и самоeбaчки ще пуснат. Защо да се мъчат мъжете

84

Анонимен

преди 3 години

Връх на глупостта ? Във всеки друг автомобил би било така, не и в Тесла, защото тя ще те откара до където си тръгнал сама.

83

Дедо Гого

преди 3 години

До . 90 : Прав си ! Българинът е твърдо убеден, че е най-добрият и на него нищо не може да се случи. "Когато сочиш някого с пръст, погледни ръката си - другите три пръста сочат към теб !" (Конфуций)

82

Анонимен

преди 3 години

До НималсSSТи само внимавай съпругът й да не се окаже цветнокож. Тогава да видиш ти той как ще те прегледа с неговата слушалка. Може даже и да то хареса.

81

.

преди 3 години

Не мисля, че е кой знае какво. Живея до детска градина. Всяка сутрин виждам "много загрижени" родители, които возят децата си на коленете си на шофьорското място (т.е. между тялото си и волана), майки, които возят децата си на предната седалка, или на задната без столче. Най-фрапиаращият случай е баща на мотопед (тип скутер), който вози детето си пред него. И двамата без каски, ествествено.Затова,когато посочите някого с пръст, първо помислете за собсвените си дела. И бългъринът не е безмъртен.

80

НималсSS

преди 3 години

Абе не зная ама майката става да я преглеждаш със кожената слушалка на задната седалка а синчето нека си спи !!!

79

Хамерика

преди 3 години

Крайно време е да започнат да им продават автомобили след тест за интелЕгентност.

78

Анонимен

преди 3 години

Българинът плюе по прогреса защото не може да бъде част от него.

77

Гарабед

преди 3 години

Искате или не, това е бъдещето. Умни автомобили дали във вида на Тесла или нещо което все още не е измислено... това е...

76

Анонимен

преди 3 години

"Да не говорим че Тесла с няколко такива ускорения и сле 10 минути батерията е на нула, а на завоите е пълна трагедия, скачай на спирачката"След 10 минути ускорения от 0-100, ще стопиш двигател на всичко.А на този клип, човека скачаше на спирачктиел защото има U завой, а кара със 145 МИЛИ в час. Това са 233 км/ч. Няма коля. Чети НЯМА, която може да вземе подобен завой с такава скорост.

75

Анонимен

преди 3 години

"Батериите на вашите тесли в момента тровят Африка"Майната и на Африка, само това мога да кажа ...

74

Ninja

преди 3 години

До АнонименХич, 222% ръст в Щатите за 2020, 235 хиляди броя ....дай Боже всеки му такова некупуване....

73

Анонимен

преди 3 години

Въпреки че имат огромни данъчни облекчения, никой не ги купува, може да се намери статистика, най много са са в скандинавия където достигат до 0.3% от общия брой коли, но това е защото ако купиш тесла не плащаш никакви данъци за нея, а за другите данъците са убийствени, и пак хората не купуват тесла.

72

Анонимен

преди 3 години

Ай ти джаджа...Ами не мерси, аз ги пиша ай-ти джаджите и затова преди десет години решихме пълен филтър вкъщи на ай-ти джаджи. Караме старомодно и гледайки в ретроспекция много добро решение. Има неща, за които технологията е добре дошла, но е под 10% от произведеното "смарт". Най-лошото са зависимостите. Лично предпочитам да се инвестира в линии на бързи влакове в цяла Европа. Без данъчните утежнения за дизела и преференции за електро колите няма да е дилема въобще.

71

Анонимен

преди 3 години

Не мерси, предпочитам кола, а който иска да си дава парите за йати придукт електронна джаджа която не може да вземе завой с 30 км, но и след толкова напъване и навиране и реклами и данъчни облекчения никой не ги купива айти електронните джаджи наречени коли.

70

защо

преди 3 години

Честито ви новата действителност. Както момчето шофира, така ще растете, така ще се образовате, така деца ще правите, на внуци ще се радвате, ще остареете. Дигитално. Много ще ви е гот. Пак честито!

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе се тревожи за Африка. Вече започват да произвеждат батерии без кобалт. Най-хубавото е, че са и по евтини и добри. Рециклирането на батерии също започва да навлиза.Сигурно имаш някаква остаряла концепция за кола. Новата концепция е за ИТ продукт - джаджа, робот, смратфон на колела. Бързо ще ускорят от 0 до 100... Технологично имам предвид.

68

Анонимен

преди 3 години

Батериите на вашите тесли в момента тровят Африка и нанасят непоправими щети на здравето и природата на цели региони. Дизелът е може би по-чист от сборната отрова за произвеждането на колата и батерията и после рециклирането. Електро е ок ако караш до 50км на ден и имаш бол пари зарядно в гаража и за нова кола всеки пет-седем години.

67

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност колата е по -умна от тези двамата шофьори....

66

Анонимен

преди 3 години

Еми те си пишат разни фейзове и фосили и какви ли не, и ни обясняват, че имало голям напредък, и никой нямало да кара бензин, но засега елеткрическите са по малко от 1%, и вече 15 години не се увеличават, да не говорим че се зареждат 5 часа а и няма къде да ги заредиш, и след 2 години трябва да я хвърлиш защото свършва живота на батерията, пък те да обясняват как 2025та година няма да има бензинови коли.