65

Анонимен

преди 3 години

Електрически двигател 900 конски сили - ускорение 4 секунди 1-100км. БМВ с 260 конски сили - ускорение 4.5 секунди 1-100км. Да не говорим че Тесла с няколко такива ускорения и сле 10 минути батерията е на нула, а на завоите е пълна трагедия, скачай на спирачката, иначе с повеч от 40 ще се обърна с колелата нагоре.

64

до 66

преди 3 години

Потърси статията Phase-out of fossil fuel vehicles в Уикипедия, където са отбелязани текущите планове за изкарване на петролните коли от употреба. Те ще се менят... Но както казах, напредъкът, който се очертава през следващите 10 години, ще накара хората сами да се откажат. След 2030 никой няма да пожелае да си купи петролна кола така или иначе.

63

Ямболски цървул

преди 3 години

Ами поредната *** единица,която си е помислила,че може да има пълно доверие на техниката.За майката имам предвид! И с тази снимка е направила според мен анти-реклама на Тесла! А тя явно е мислила обратното!

62

Анонимен

преди 3 години

Събрали се цялото панелна сгaн, да оплюва и да се прави на кадърно. Вие сте вече пътници. До 50 години няма да остане нищо от вас или наследниците ви. В онези 500 000 000. които ще останат, много малко са българите ...

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Норвегия са купили само от един модел, повече нови кли, отколкото са купили в България ... включително и мичирчлиавата ти дачия.

60

Анонимен

преди 3 години

Почнвма да разбирам, защо са рязали глави едно време ...

59

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха - 2025 година без петролни коли, ха ха ха - смях голям. За сега всичко това се оказа голям провал, никой не купува електрически, още по малко сега след ковид кризата, кой е луд да дава толкова пари, пък и нямат хората пари за тези танкове, ще ги видим как ще забранят 2025 бензина и дизела.

58

Анонимен

преди 3 години

Просотвата нация. Правилно са искали, да не ви дават нищо след освобождението. Кристо беше прав.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Поне се качи в една Телса и коментираш, Сигурен съм, че цялата ти рода кара 10 годишни Дачии и за теб всичко е Дачия.

56

до 56

преди 3 години

Явно до теб не е достигнала новината... Че Норвегия забранява продажбите на петролни коли през 2025...

55

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, ами то и пежо имат електрички които ускоряват като порше, всички електирчки ускоряват за 3-5 секунди до 100 , ама на селянина му дай бърза кола бързо да кара, а това ще няма никакво поведение на пътя и е по зле и от дачия на завоите, не го интересува, а и от къде да знае. Порше и Макларън не са само бързи коли, бързо ускорение може да постигне всеки, но не само това е важното за една добра кола.

54

Анонимен

преди 3 години

Заслужавате не Слави Трифонов и Бойко, ами Митьо Очите и Кондьо да ви управляват.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Тотален ментален колапс в главата ти ...Току що видя едно от най-добрите времена на фабрична кола някога. Пред нея са само McLaren 720S, Porsche Spyder и останалото са вече коли, които не могат да се карат на улицата.Една Дачия вика ...

52

Анонимен

преди 3 години

Ами гледай в перспектива и чакай тесла да да предложи нещо ново, но за сега освен екрани и джаджи да жмикат и да светкат на дисплеите лудите да им се радват на шаренко, тесла нищо ново не са предложили, а други производители правят много по качествени електромобили, дори производители от ниската класа, но пак никой не купува електрически.

51

Анонимен

преди 3 години

В Осло никой не кара тесли, лъжеш че живееш в Осло. Много рядко по улиците на Осло може да се види тесла, както и навсякъде в западна европа, дори в Америка не ги купуват.

50

Анонимен

преди 3 години

За съжаление с 5 минути зареждане и 5 километра не може да изминеш, а с пълно зареждане едвам и 200 изминаваш на градско, 400 при идеални условия на равен път с постоянна скорост 90 километра и без ускорение, което никъде не е възможно, пълна трагедия.

49

Анонимен

преди 3 години

В БГ, като си паркираш телсата, някой тръгва да я дере с ключа веднага ...

48

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха - 140 едвам едвам на правата отсечка, а на дъгата намали на 40 иначе ще се обърне, жалко изпълнение, и цялата се тресе. Една дачиа има по добро поведение на завоите. Единственото предимство е въртящия момент на електродвигателя с бързото ускорение, но иначе колата си е боклyк, и Илон добре продава боклyци на заблудените които си дават парите. Браво на момчето.

47

Анонимен

преди 3 години

До до 40Да ... за съжаление, днес батериите мога да минат смао аколо 100-110 км със зарежданеза 5 минути ... Което е ... Ами супер!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Съжалявам, но не е така. Живея в Осло и Телса модел 3 са вече всяка 5-а кола, сигурно. Продават около 4000 модел 3 на месец, около 2000 VW ID.3. и около 700-800 от новот о електрическо волво и общо има по 7-8000 на месец продадени електричеки. на месец. Очаква се, тая година да мина 110 000. Добави 75 000 от миналата година. Продажбите само се качват. Имат повече купени Телса 3, отколкото изобщо има купени нови коли в България ... И ги карат охора от 18 до 68 години ....