703

Анонимен

преди 3 години

763 Спас Гърневски изразява мнението на управляващата партия и коалиция, за която са гласували болшинството българи. Изкуственият човек, направлява от Москва, трябва да напусне президентството .

702

Анонимен

преди 3 години

През целия си мандат Радев плюят по упровляващите и служи на руските интереси. Оглави революция ,като напусна президентството и пренебрпегна болшинството българи, гласували за ГЕРБ. Заслужава импийчмънт. Разедини нацията.

701

ДО КОНДУКТОР-а

преди 3 години

Господин Кондуктор, идете при своя си електорат да му късате билетчетата! Никога няма да разберете за какво иде реч! Не се плюнчете на обществено място, че си излагате простотията и комплексарщината на тезгяха!

700

????

преди 3 години

Чудя се как не им омръзна на "онези неща" от ГЕРБ да плюват - по всеки и всичко, което е различно от тях, от тяхното мислене и битие. С това омерзително говорене най-вероятно отвращават доста хора. Лично мен ме е срам, когато чета, или слушам, изказвания като на Спас Гърневски, на пиара на ГЕРБ, на Караянчева и още, и още други знайни и незнайни дейци, симпатизанти, твърди ядра, *** и Пульо от ГЕРБ. Даже ме е гнус.

699

НАКРАТКО

преди 3 години

ГЕРП=ДПС=БСП=НФСБ=ВМРО.Мислете!Има и други варианти!

698

Анонимен

преди 3 години

Sparktoro обаче анализира аудиторията от последователи. В своя анализ използва елементи на изкуствен интелект и причислява акаунтите, които пишат крайно отрицателни и крайно положителни коментари под постовете като неистински профили. Това според медията няма много логика, тъй като Twitter няма почти никаква популярност в България и едва ли някой би си губил времето да инвестира във фалшиви последователи именно там.

697

Кондуктор

преди 3 години

Слава Богу,че най-сетне се намери човек да каже истината за Радев- за нищо не става,а камо ли за президент ! А на който е толкова симпатичен и мил да си го води в къщи и да му се радва,радва,радва...Явно е наредил на половината армия да дежури и да му пише хвалебствени слова и да му пее дитирамби ха-ха-ха !

696

ОЛАФ

преди 3 години

Макар и чалгарска, в агенция ПИК в няколко статии са описани подробно машинациите на Радев и бандата му крадци, относно закупените не по предназначение автомобили за граничната полиция от Гриша Ганчев. Иначе опитите на Фигуранта да припише това престъпление на Бойко Борисов и ГЕРБ са жалки и много скоро разследването на Кьовеши ще разкрие истинския лик на червените крадци...

695

до НАКРАТКО

преди 3 години

ГЛАСУВАТЕ ЗА БПС - ПОЛУЧАВАТЕ ВАСИЛ БОЖКОВ.ЧЕРЕПА ВКАРВА ДЕПУТАТИ ПРЕЗ ЛИСТАТА НА НИНОВА.

694

Анонимен

преди 3 години

Справка в най-авторитетната и популярна платформа за анализ на последователи (followerAudit) показва, че именно при Радан Кънев нещата са най-фрапиращи 25% фалшиви профили + 24% неактивни профили означава, че близо 50% от последователите на евродепутата са ***. При президента Румен Радев те са над 37%.

693

до 447

преди 3 години

Нищо подобно. Вие продължавате да ринете лъжи в нета и после се чудите защо идва на ред Борисов 4.Радев използва ***, които пишат срещу мерките.Използва негатива на мерките, за да трупа рейтинг.Няма такова проучване за троловете, което цитирате.Не Борисов, а Радан Кънев е родният шампион по фалшиви последователи в социалните мрежи.

692

Анонимен

преди 3 години

Борис-офф е проклятие за България.

691

накратко

преди 3 години

Гласувате за ГЕРБ - получавате ДПС.Долу ГЕРП!Долу Чекмеджиев!Изчезвай!!!Народът те мрази.

690

ikar

преди 3 години

До ikarгрешка, да се чете "глупости"

689

ikar

преди 3 години

До ОЛАФБеше сключена сделка не за Грипени, а за Ф16, които може би някога ще дойдат. Не се морете да пишете групости!

688

Анонимен

преди 3 години

Така е, това не е само позор ами и едно голямо недоразумение.

687

Анонимен

преди 3 години

Мляскащия лъсна.

686

Анонимен

преди 3 години

70%. фалшиви последователи на профила на Тиквата без снимки и богове, какъв рейтинг само.

685

Анонимен

преди 3 години

Скоро ГЕРБ ще са свидетели на собственото си падение. Четвърти април наближава, малко им остана!

684

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е позор за страната!