743

Анонимен

преди 3 години

До Гледам...В една посока гледаме...........!!!!!!!!!!!!!!!!!! Къш на фигуранта!

742

Гледам...

преди 3 години

си работата ,за разлика от нищоправещия -любимец на някои лакеи тук и се задоволявам със заплатицата,която е13 пъти по-малка от тая на негово " превъзгостителство ". Е,щом тъй ви отърва - давайте му я и за в бъдеще,но не искам да го нося на гърба си... Нали за това се натиска пак - за преголямата заплата и по цял ден да седи и да мисли кой чмрук да размахва ?! Та затова много ум не се ще ,бре !

741

Анонимен

преди 3 години

Най жалкият депутат- мазник !

740

Анонимен

преди 3 години

Гледам гербавата *** се е настървила. От глад ще умре, но и косъм да не падне от плешивата глава на премиера-Слънце.

739

Щирлиц

преди 3 години

Народният представител от ГЕРБ,представлява единствено и само пребоядисаната си партия,и ненаситния си търбух.

738

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

737

Настъпани

преди 3 години

по мазола не си признават за кражбите на милиарди друг им е виновен.

736

Далай Лама

преди 3 години

Рундю Рундев е вонящ политически труп ! Скоро ще бъде и прибран в следствието ! Успя да създаде хаос в държавата през лятото , като си мислеше, че ще отърве ареста !!! Няма, Фигуранте , Гешев ти е приготвил едни лъскави белезници ! Има още и за другите ти хора,които са ти помагали да рушиш държавата !!!!!!!

735

селянин от хасковско

преди 3 години

.. Какво ще направите със служител, на който месечно плащате 15 000 лева заплата, а той върши толкова работа, колкото президента Радев , а на всичкото отгоре ОЛАФ и главния прокурор ще го разследват ? .....

734

K.Коцев

преди 3 години

Явно на много " свободни електрони" им харесва човекът на президентски пост,който ос-вен да :1.Прави коремно 2.Да вдига юмруци 3.Да насъсква хората 4.Да урежда любовни цата си 5.Да приказва завоалирани клишета 6.Да взема един куп пари друго НИЩО НЕ ВЪРШИ ?! И за такъв човек някои са готови да си жертват репутацията?! Че то ВСЕКИ може да го прави това?!А ползата от него за държавата и народа ?!-НИКАКВА ! Каквото и да захване все е половинчато ?! Защо ни е такъв ?!?!?! По-добре без него!

733

Президент негодник

преди 3 години

За ч е п за зеье не става....!ПАРЯСНИК , НЕУДАЧНИК, ДАЛАВЕРАДЖИЯ И ПРЕВРАТАДЖИЯ!ЛЪЖЕ И *** , ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪПАРТИЙЦИ И ГИ ПОСТАВЯ ПРЕД СВЪРШЕН ФАКТ!НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ , ПАК БЕШЕ ИЗЛЪГАНА И ПОРУГАНА ОТ ЕДИН КОМУНИСТ!

732

жалка картинка

преди 3 години

Фигуранта събра шайка червени мутри в президентството, срещу които се води разследване за извършени престъпления. Разединителят на нацията, който оглави платен щурм над парламента, се крие зад имунитета си и позори президентската институция. Радев е заплаха за демокрацията в България и ЕС.

731

Гешев е на ход

преди 3 години

Ушатото мюре на Решетников и КГБ, тотално се провали и окончателно обезсмисли цялата тази съвсем ненужна , но прескъпо струваща ни държавна институция - Президенството.

730

Спас Гърневски е:

преди 3 години

1.Много почтен и умен човек(+)2.Зла и проста креатура (-)

729

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ направо подариха втория мандат на Радев. И колкото повече го плюят, толкова повече хора ще гласуват за него. Радев дори няма нужда от предизборна кампания - ГЕРБ му я правят.

728

Избори

преди 3 години

Радев ,най-великият ,най-достойният ,най-социалният ,най-мислещия за народа ,на-загрижен за младите хора ,най-експертен президент от цар Самуил насам!Лети генерале на железните си криле и размажи отровната глава на змията ГЕРБ ,тровеща душата и снагата на майка България!Отрежи триглавата ламя и пипалата на октопода Герб смучещ златото и душата на народа!С треперещи пръсти чакам изборите да пусна бюлетината за Корнелия Нинова и Радев -генерал!Ти си нашия спасител !

727

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=Hd6M-oePMFsГоворейки свободно (2007)

726

Анонимен

преди 3 години

Радев наистина е предател!За БСП може и да гласувате,но не и за Радев,Радев е кукла на конци на Цветанов!Убийец като ЦЦ ,не трябва да се допуска в управлението на държавата.

725

Анонимен

преди 3 години

ШАШКЪНИЯ-много ум и интелект прозира в този изказ.Браво герберско чедо!Ставаш да вееш байракЯ!Знаеш ли какво е аксиома?Със сигурност си чул тази интересна думочка и ти е харесала.ХА,ха....

724

Паисий

преди 3 години

Инатливият РР само ще разцепи БСП-то!