663

МЪРША

преди 3 години

До какъв народ сме?ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И НАРОД! - СБИРЩИНА ОТ 37 ВИДА АТРОПОЛОГИЧЕСКИ ЧЕРЕПА

662

какъв народ сме?

преди 3 години

До атовете се ритатЕмигранти по света и комунисти у нас!

661

Боко ке падне

преди 3 години

Ами кой ще дойде на негово место? - Пак някой предател от БКП-ДС московски!

660

атовете се ритат

преди 3 години

А половината ни население работи в чужбина за да се храни! Ходете да им гласувате!

659

Анонимен

преди 3 години

Опааа.. Още един олигарх, когото Радев обслужва. Божков, Бобокови, а сега и Гриша Ганчев е клиент на Президента. Радев е обърнал Президентството на лична касичка.

658

О-хо !

преди 3 години

има дежурен *** на тази статия щом Сороската пропаганда пищи от зеления чорап,значи за него ще гласувам

657

Анонимен

преди 3 години

Дори Путин порица Радев за възпрепятстването на прокуратурата. Толкова объркан образ в българската политика не е имало.

656

Анонимен

преди 3 години

Никой не познаваше истински Радев преди 4 години. Всички, които го подкрепяха или издигнаха, се отрекоха или дистанцираха от него. Ще видим този космически рейтинг. Но да не се окаже като броя на милионите "протестиращи"?

655

След изборите

преди 3 години

До Анонимен 708пич, след чесните избори който се задават, ще се окаже че народа масово е гласувал за Тиккввоча и про-западната му хунта от предатели и наколенкаджий - точно така както се случи в САЩ - хората масово се отказаха от Тръм .... странно обаче след като толкова много хора гласуваха за дедука и цветнокожата му хубавица защо се налага 13 000 да ги пази във Вашигтон от народната любови в България така ще стане - машините за гласувани производство на фирма собственост на Бъффет правят

654

Анонимен

преди 3 години

Ако бях на мястото на гербавите, щях много сериозно да обмисля напускане на страната и заселване някъде в чужбина. Че след изборите не се знае...

653

Анонимен

преди 3 години

За Радев гласуваха повече от 2 млн.избиратели. Радев е и политикът с огромен рейтинг, в пъти превишаващ тези на всички други политици. Дали целият народ е глупав, а само гербавите *** сте умни?Ще отвее гербавото магаре с преднина!И вие го знаете и затова съскате в безсилен гняв и омраза.

652

Анонимен

преди 3 години

Радев е най-корумпираният президент. Пак ли ще изкара мутрите си на площадите, за да защитава Узунов, Божков и Бобокови???

651

Анонимен

преди 3 години

Йотова със сигурност ли го подкрепя? Защото е странно за един кандидат-президент да обяви кандидатурата си в отсъствието на вицето си. Но Радев какво ли е направил както трябва? Пълен провал е. Образът му е толкова компрометиран и омърсен от всички негови атаки срещу България.

650

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как някой подкрепя Радев.Всички до един от издигналите го преди 4 години, са или против него или са на ръба на изстиването.Целият предишен инициативен комитет се отказа от него. ДПС се отказаха от него. Вчера АБВ и Първанов го направиха. БСП не смее да заяви преди изборите, че вече не го подкрепя.

649

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще разкаже играта на Радев. Тя е най-опасна, когато другите мислят, че е притисната.

648

наистина е позор

преди 3 години

Този миризлив зелен чорап, командван от куп трътлecти червени лeлки и руски емисари, с поведението и злобата си, тотално обезсмисли и срина тази и без туй никому ненужна държавна институция. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен безделник и подстрекател, с основание наричан Фигурант, както и антуража му от метреси, баджанаци и доносници на ДС ?

647

Тошо Африкански

преди 3 години

Радев им разказа играта на тези , те незнаят къде са , скоро очквам да има самоубиства в редиците им

646

demolitor

преди 3 години

Нали сте чували , прасе как *** , когато го колят , по същия начин сега *** и гернерунгелите преди заколението им.Кеф за мойте уши

645

Анонимен

преди 3 години

689 Ха,ха,ха, от кого? Пий си гинкоглуболина, точно САЩ ще махнат руския агент Румен Радев.Щатите не номинират никого у нас. На Русия се удава понякога, но хората го наказват на следващите избори.

644

Анонимен

преди 3 години

696 Да, така е, това се отнася до БСП...Радев, освен да плюят политическия противник и държавата,друго не знаят.