723

Анонимен

преди 3 години

хайде хайде...знаем кой е позор за страната...т.н. Боко тиквата...превърнал ни в най-бедната страна в Европа и в света даже...с най- разбитите магистрали и свличащи се пътища и метро...

722

1

преди 3 години

До Анонимен-778,а правата тиква,колец ли ще забива,на земята,или искате да бъде вечния политик.

721

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Рундю терсенето

720

Ха-ха

преди 3 години

Гербавите май се отъждествяват със държавата,хеле премиерът-Слънце...

719

АКСИОМА

преди 3 години

Няма закон който да регулира шашкънията на червената клика начело с Импексова и клакьори те и овоняли форумите !!!

718

Анонимен

преди 3 години

Този Спас Гърневски, имам чувството, че може по същият начин цветущо да говори и против ГЕРБ, в защита на БСП . Стига да има личен интерес ( а не морален).

717

Анонимен

преди 3 години

Ей, някой гербаджия ще вземе да получи я инфаркт, я инсулт. Пазете се бре, избори идват!

716

Анонимен

преди 3 години

По-голям позор от тиквеното управление на зеленчуци, калинки и поцинковани кофи от последните 10 години у нас не е имало никога!Срам и позор, че този народ ги търпи и още повече - че гласува за такива!

715

най-некадърния !!!

преди 3 години

Международния правителствен елит много-отдавна прецени и разбра що за стока е Фигуранта и тотално го отсвири. Иначе на празни думи, лозунги, закани и нравоучения, Грипена се доказа като типично треторазрядно ЗКПЧ. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат след няколко месеца с падането на имунитета му.

714

Анонимен

преди 3 години

Доста хора от ГЕРБ се оядоха, заботяха много покрай поръчките в строителството и презастрояването в жилищните кварталите. (Вече няма къде да паркираме, жени бутат бебета в клолички по улиците ).За КОМУНИСТИТЕ да не говорим !!! Те си продаваха на занижени цени, на свои хора присвоени държавни активи а именно апартаменти, кина и тн. Поколения наред деградираха заради кражбите им ! ( ДОбре че Гергов го изритаха, че в Пловдив до века няма да вземат власт)АЗ Ще Гласувам пак за Президента Радев!

713

мишо

преди 3 години

Позор е притежателя на Шкафчето ама той на резил много носи. А на неговите придворни са спретнали по едно компроматче за всеки случай-да мълчат, да слушат и да лаят по поръчка.

712

ГЕРБ-БКП

преди 3 години

Мъка ,мъка крадлива ! Мафия !

711

? ? ?

преди 3 години

.. Какво ще направите със служител, на който месечно плащате 15 000 лева заплата, а той върши толкова работа, колкото президента Радев , а на всичкото отгоре ОЛАФ и главния прокурор ще го разследват ??? .....

710

1

преди 3 години

др.гърневски,ти като оттеглиш кандидатурата си за дупетат,и Радев ще си я оттегли.Много ви е къса паметта другари от герб,на 18.10.2018г.вожда ви слънце в присъствието на министър маринов,бивш бодигард-шофьор на Мето Илиянски,тържествено връчиха ключовете на "новите"коли за МВР,и сега търсите под вола теле.

709

1

преди 3 години

Защо ми се струва,че позора за България е този на снимката поета на комунизма спас гърневски,и неговия банкянски началник,който казва за президента,ако има достойнство,да си оттегли кандидатурата,а ти др.борисов имаш ли достойнство,и ако го имаше,нямаше да се кандидатираш,за втория си незавършен мандат за премиер,но чекмеджето е сладко нещо,няма отказване нали?,и не си ти човека,който би трябвало да говори за достойнство.

708

Анонимен

преди 3 години

Мисля че така не е хубаво да се говори на действащ президент на държава.Този който го е казал.....е ...може би ...това което е казал.При прболеми има начин ...срещи разговори, дискусии,това не начинът, господине !!! След време ще съжалявате за това което сте изрекли, но...човек се учи от грешките си !

707

Анонимен

преди 3 години

Защо толкова ви е страх от Радев?

706

Анонимен

преди 3 години

Руският човек Румен Радев събра шайка червени мутри в президентството, срещу които се води разследване, за извършени престъпления. Разединителят на нацията, който оглави платен щурм над парламента, се крие зад имунитета си и позори президентската институция. Радев е заплаха за демокрацията в България и ЕС.

705

Анонимен

преди 3 години

Гереберастите много се лъжат,че печелят нещо чрез това изказване на Гърневски...точно обратен ще е ефекта...поне да бяха изкарали някой порядъчен измежду тях...ама то има ли такива там...А ако има,едва ли бяха бръщолевили подобни словесни ***...

704

поет

преди 3 години

Гърневски се римува с (Александър) Невски.