32

Анонимен

преди 3 години

Това отдавна беше ясно...Сламеният човек на Кремъл.

31

Snorky

преди 3 години

Четеш статията и си казваш "Демонократите в поредна кампания срещу Тръмп".

30

MaйMyнaтa

преди 3 години

Яэ па съм Марсианскиот актив, ама эелените човечета си траят.

29

Анонимен

преди 3 години

До БауАбе той изтегли войски и от Германия,аз съм в Германия и не виждам тук да е настанало нещо по-различно,американците имат такива модерни технологии,че даже няма смисъл от тези наговорени глупости,щото те си имат и други начини и сателити

28

Анонимен

преди 3 години

аман от глупости значи...нещо по-смислено нема ли да напишете

27

Идиоти от Шипка 6

преди 3 години

Политическите затвори в САЩ в момента са пълни до дупка........завършени.

26

Гьобелс вече завижда

преди 3 години

След "категоричната" победа на либерал-фашистката шайка в Щатско тепърва ще видим и чуем чудеса, които много ще ни напомнят за Германия след 1933 г., както и за чистките в СССР през 1937 г. И репресии над несъгласните, и поток от лъжи, и икономически дивотии. Но зад целия този отвратителен цирк има съвсем прагматична цел - абсолютната глобална власт на спекулативния финансов капитал, който този път няма да се спре пред нищо. Това съшито с бели конци оплюване на Тръмп е само дреболия.

25

сигурно

преди 3 години

Ако това беше вярно ,сега руското знаме щеше да се вее над Белият дом !

24

i'm

преди 3 години

Да руски агент на КГБ е! Мда, роден е в Русия под името Дмитрий Тръмпович, баща му е потомствен комунист и един от идеолозите на НКВД. Съвсем логично и истествено е Тръмп, да бъде настоящ кадър на КГБ. Връзката е повече от очевидна! Тези данни още ли не са ги разкрили и оповестили?

23

лорко

преди 3 години

Скъпи деца четете не само статийте а и кой ги пише.Политическите затвори в САЩ в момента са пълни до дупка.Другите са под домашен арест..........................А най-голямата пародия е това,че САЩ иска да глобализира Русия ,но тя не им се дава лесно.....................Точно обратното............Ако милиони красиви славянски к...жени се глобализират в Европа и САЩ ще свърши мюсулманският капитализъм и идеята за страни с неограничени възможности.

22

Анонимен

преди 3 години

А в Русия е пълно със западни агенти,шпиони и съвсем отрито Шорос си извършва подривна дейност както срещу Русия,така и срещу други държави и САЩ!

21

Анонимен

преди 3 години

За разлика от руснаците ,американците си свършиха доста по добре работата с Михаил Горбачов.След Тръмп, ако изобщо е вярно това нещо по горе не остана разпадната империя ,а само малко медиен шум.

20

Анонимен

преди 3 години

По-интересното е,че България в момента е зашплашена от това,че Цветанов може да ни разиграе нов сценарий с цецомобили,следене,мачкане,рекет и убийства,не позволявайте убиец да застава начело на държавата ни,това ще е фатална грешка!Изтриха ми линка с видеото,затова ще пусна заглавието от Тубата от 2013 година и го изгледайте много внимателно:Изявление от името на ПГ на ДПС -- Христо Бисеров

19

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости!

18

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са републиканци- Цялата власт на народа и съветите.Така че нищо чудно селя ка Тръмп да е бил подведен, защо освен за пари същия мисли как се пие дезинфектант.Републиканеца-сел як се интересува само от пари и земя, както и нашите селя ци-граждани.

17

Анонимен

преди 3 години

До Рушките патри0теBlokiraite vednaga takiva edioti det iskat smyrta na bulgari

16

Новата матрьошка

преди 3 години

в пасольството какво мисли по въпроса.

15

Анонимен

преди 3 години

Ima li nqkoi normalen da vqrva v tova,??????????Vij fant e v BG che ima pone 200 000 agenti na USA

14

Анонимен

преди 3 години

Няма как майор да е толкова навътре в тия работи.Не вярвам да му е известно начинът за вербуване на други агенти.

13

Бау

преди 3 години

за това изтегли всички военни, за да освободи място на Русия.