152

Анонимен

преди 3 години

предателите никой не ги обича

151

Анонимен

преди 3 години

Да-а!Как Историята си прави шеги - след руската болшевишка революция,направена за установяване на ВЕЧЕН комунизъм,САЩ събират международна коалиция от 14 държави и осъществяват интервенция в Русия!Сега с назряващата джендърско-комунистическа революция в САЩ е време Русия да събере коалиция от антиджендърскокомунистически държави.за да осъществят такъв десант в Джендърия!!

150

Г.Х.Андърсън

преди 3 години

поръчкови краварски приказки

149

Анонимен

преди 3 години

Какво да очакваме да каже бивш агент на КГБ, завербован от американските тайни служби. Американците пускат фалшиви новини и партенки, чрез този агент на КГБ, който отдавна всъщност не е агент на КГБ

148

Анонимен

преди 3 години

До Бай ви ГаняДругарят Енгелс е написал "Фауст" в Хале, ГДР и "Малка нощна музика" между порциите айсбайн и хакепетер, поляти обилно с биир аус Чехай. Ти си шегобиец, аз затова те допълвам. Ако ще е глупост, нека да е огромна!

147

Анонимен

преди 3 години

До СветльоА китайските тролчета се представят за про-западни и бълват срещу Тръмпмп, уж, че са европейци. Какво да направиш... времена - такава е модата ;)

146

****

преди 3 години

Значи какво са постигнали с толкова "култивиране" - казали са му че става за президент! Хаха Ами това всеки може да му го каже - богат бял мъж който прави бизнес и се интересува от политика - как да не става? Те кого ли не са "култивирали" особено ако е женен за източноевропейка. Виж, ако го бяха ВЕРБУВАЛИ, сега досието му щеше да се развява по всички медии. Нямаше да се чудят как да изсмучат от пръстите "руска връзка" и щеше да е импийчнат на първия си президентски ден.

145

Ееееех,

преди 3 години

Тежко се живее в Америка. Олег Калъфи беглец и предател заемал висши постове в КГБ сега се прехранва като екскурзовод в един автобус. Готовите пари бързо свършват,а новите господари вече нямат нужда от него. Същата е съдбата и на Швец.След.бягството даде няколко интервюта и до там. Сега като огладнях отново започна да си измисля небивалици и да си приписва голяма важност. Такава е съдбата на предателите.

144

Ани

преди 3 години

При руснаците е така:Първо пущат "новина";После опровергават . . .Така стоят по новините, а новина няма . . .

143

Не му разбрах добре

преди 3 години

името на кагебееца,Швейк ли се казва?Съдейки по написаните смехории,да.Някой му е подшушнал и той е решил да направи пари,като обвинява Тръмпи го сравнява дори с известните британски агенти на СССР.Били го разработвали,ама таман да го вербуват и той станал президент.Благи думи реди Швейк,задемократите,пее тяхната песен,сигурно за благи суми.Или просто старческо тщестлавие,колко велик е бил(в очите си).

142

Светльо

преди 3 години

Ей чак сега ми светна защо български тролейчета се покъсаха да хвалят и защитават Тръмп. Такава "защита" не е имало от 10 ное. насам ама нали нашата мипа родина дето в съвсем близкото минало е показвала такава лИбов към Руссия и е демонстрирала такива масовки на манифестации и руски празници Е ПЪЛНА С ПУСОФИЛИ ПОД ПРИКРИТИЕ и е нужно само заповед от Кремъл за да се развихрят.Интересно беше да се види как "американизираните" Тръмповски защитници използваха САМО руски източници на информация.

141

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали Тръмп е бил съветски и руски шпионин, трябва да му видим досието от КГБ,което той със сигурност има. Но има и тн "агенти за влияние". Тръмп ми се вижда точно такъв.И важно е дейността му. А тя е-Тръмп даде 4 години въздух за режима на Путин..Сега като емнат император Късий 1-вий-ще хвърчат пера и токчета.....

140

баба мара

преди 3 години

обикновено вербуват хора жадни за слава и пари свестен няма да се съгласиантифриз и белина това са те

139

Бай ви Ганя

преди 3 години

Както е казал другаря Енгелс в труда си Капиталът, написан в дома си под номер 12 в гр. Трир до църквата на Тамплиерите: Комунизмът ще победи първо в най-развитата капиталистическа държава. И ето САЩ се либерализираше за да стигне до болшевизиране. Сега това го наричат демократизиране. Преди имаше износ на комунизъм, сега внасяне на демокрация. Спирам. Стана ми смешно.

138

И субективните

преди 3 години

До Waffen SS Това го е казал Улянов Ленин още в началото но 20-ти век - в САЩ в най-голяма степен са налични обективните условия за соц.революция. Под обективни условия Улянов е имал в предвид най-високо развит капитализъм. Сега вече е наличен и субективния фактор - огромни маси от нефелници подходящи за манипулация - пъстрокожи,секти,сексуални девиатти,***,***,университетски интЕлЕтетлци,холивудски ***....

137

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХахахахахахахаха руснаците вербували американски милиардер хахахаха положението сатаа по смешно и от студената война.Хохохохо. Твоя "американски милиардер" е затънал в дългове до ушите . Няма го дори и в ТОП 700 на милиардерите и преди да се кандидатира за президент е изтеглил от Дойче ббанк 430мил. С РУСКИ ГАРАНЦИИ. Ето затова не искаше да си декларира доходите както правят всички ам. президенти до сега.От целия му бизнес са останали само фирмените офиси завещани от тати....

136

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахахахаха руснаците вербували американски милиардер хахахаха положението сатаа по смешно и от студената война

135

Анонимен

преди 3 години

Поредната доза глупости .... Още преди да тоиде в Москва му "подхвърляха", да става политик. Дори Опра много го харесваше. И това бе в САЩ. Това е поредбиня дърт загубеняк, продаващ книги с приказки.

134

Анонимен

преди 3 години

Да,знаем, а Байдън е агент на Комунистически Китай,а Путин на Сорос. Те всички политици са нарциси,и не много ок с главата.

133

Смях в залата

преди 3 години

"Агент на Ка ге бе" ама на заплата при Сорос!... ;)