52

Американокакашка

преди 3 години

Забавно е да наблюдаваш как работи машината за оплискване срещу свои.

51

Анонимен

преди 3 години

Е щом Юрий швец го е казал трябва да е истина, няма иначе как.

50

Анонимен

преди 3 години

Да се радват,че всичко мина почти мирно и Тръмп им даде джентълменски властта и че нямаше още жертвии и не се изпотрепаха помежду си!

49

Анонимен

преди 3 години

Руските евреи много добре се инфилтрираха във финансовата система на Запада с парите, които ограбиха от народа в соц лагера (най-голямата кражба в историята на човечеството до сега). Остава да разберем дали това е защото са много големи дружки на Уолстрийт или защото искат да унищожат Запада отвътре.

48

Анонимен

преди 3 години

Абе един въпрос, защо при сламената *** рука тръмп Света изпадна в тотална пандемия?Световните сили се редуцират за по-голямо кра дене или нещо друго се случва?

47

Баба Гицка

преди 3 години

Написалият статията става за комсомолски секретар, ломоти много за да убеди сам себе си в спуснатите тезиси по реферата, но пак не си вярва и повтаря ли повтаря едно и също.

46

Анонимен

преди 3 години

Байдън днес:- Който нападне членка на НАТО, напада САЩ с всичките му последствия. /Фактор/

45

Тихо тихо!

преди 3 години

Да чуем Обама Чебурашка какво ще излее този път!

44

Нема лошо!

преди 3 години

Ако в написаното има грам истина - то реванша за студената война е налице!

43

Края на запада

преди 3 години

Лееле кеф!Без значение дали в написаното има някаква истина:Системата за очерняне на "демократичния запад" работи срещу свои - което само може да радва!

42

88

преди 3 години

Юрий Швец - името казва всичко. Не мирясаха!

41

Анонимен

преди 3 години

Ако Тръмп наистина е работил за руснаците, значи със САЩ е свършено. Ще фалират и ще се разпаднат и няма кой да ги спаси.

40

Promit mozyk

преди 3 години

До АнонименDa kat maxnesch 30% umreli ot grobischtata biva

39

Анонимен

преди 3 години

Пълен фарс. И статуята е ясно, че е писана от БбС или някъде там в Англия, на които ако не германците, то руснаците са им виновни. Толкова плитко скроена лъжа облечена в многословие, хайде у лево. Пък като прочетох и за Литвиненко, съвсем ясно стана, трябваше да намесят и оня другия по нов случай на тровен пак там или пък Трябваше и за Навални да напишат. Съвсем опростен сценарий, даже и за сериал няма наситеност.

38

Де го Чебурашката!

преди 3 години

Вчера той твърдеше, че нямало такава статия за Тръмп в агенция ФАКТОР.

37

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че московските и вашингтонските евреи не могат никак да се разберат. Голяма борба за власт пада и не могат да се разберат кой да е центърът на глобализацията. И се чудят как да се надхитрят и Путин добре предупреди, че може да се стигне до бой на всеки срещу всеки.

36

Анонимен

преди 3 години

В момента одобрението за Байдън - около 60% - е по-високо от това за Тръмп за целия му 4 годишен мандат.

35

Де бре

преди 3 години

Тая въшка кагебето се надула и казва , че Тръмп е подвластен на цоциалистическата съвецка клоака.Тръмп си има бизнес от преди и сега, много му дреме за мението на съвецките дугари.

34

Анонимен

преди 3 години

Селския човек със сламената коса направи колосални грешки като президент на САЩ.Ако беше като Хистер щеше да изравни Китай със земята заради Короната която пусна!Но той направи като Сталин-НИЩО, само лъжеше близките си!

33

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно. Беше достатъчно само да се види всеки път, когато се искаше разследване на руски пари за изборите, или руски хакери - всеки път Тръмп забраняваше разследването.При арестуването на хора, участвали в щурма на 6ТИ януари полицията във Вашингтон търсеше преводачи от руски.