12

Рушките патри0те

преди 3 години

в България ги очаква права лопата.

11

Анонимен

преди 3 години

Айде, Дойче Веле пак с номера от джендърски вечеринки...

10

Патриот

преди 3 години

Вие нормалнили сте ??????На Гьобелс би му се завило свят от такава примитивна пропаганда!"Руската" следа отдавана беше дискредитирана като кьорфишек на демократската партия за да компроментират и наплюятт Тръм да манипулират населението и изборите и да прикрият гигансткия педофилски скандал и течове свързани с функционери на най-висше ниво на демократксата партия свързани със Джефри Епстийн и други големи педофилски сводници!

9

РушкияТроянскиКатър

преди 3 години

McDonald е подвижен политически труп....и бъдещ квартирант на някоя федерална институция.

8

SS

преди 3 години

Че кой ще повярва на този евър-предател, наречен Швец или не знам как си?? И откъде ли идва тази неистова омраза на еврите срещу бай Тръмп, а??

7

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да е култивиран републиканец от село.По принцип селяните са с нисък интелект и предлагат да се пие дезинфектант.Виж демократите са от градовете на САЩ и не може да ги излъжат със селски номера.В България също управляват републиканците от село, по идеята на другаря Тодор Живков.Но при нас няма управия, защото народа е с манталитет на чалга и селяния!Урбанизацията направи много селски "бекове" граждани, но вълка козината си мени, но не и нрава.

6

Горянин

преди 3 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

5

Анонимен

преди 3 години

Не го дочетох,но самите американци във видео в Тубата казаха,че през 70-те години са се разбрали с руснаците да отворят границата между изтока и запада,като е имало цели групи от източна Европа,които да работят в тази насока съвместно със запада - Косигин и шефа на КГБ и много други.Та кой за кого е работел ,не знам, нито ни интересува особено, по-интересното,че България в момента е зашплашена от това,че Цветанов може да ни разиграе нов сценарий с цецомобили,следене,мачкане,рекет и убийства

4

Анонимен

преди 3 години

да бе, а американските служби люпят семкиСлаб сюжет, манипулативна информация за стадна публика.Вервам, вервам, ....ама друг път.

3

aa1830

преди 3 години

Този агент от КГБ защо чак сега започва да пее, когато Тръмп не е президент?

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя не беше ли същия дето се провали да отрови Навални? Сега се мъчи да си спасява задните части като мисли глупости. Всеки американец знае кой е Тръмп поне от 70те години.

1

Анонимен

преди 3 години

Това беше ясно отдавна за запознатите ... само, че за да знаеш трябва да се интересуваш и от други неща освен чалга, порно и руска пропаганда (което е едно и също)